bebek isteyenler,düşük yapanlar,ikiz isteyenler içeri!!!

1. maddede belirttiğiniz ikiz olması için okunacak ayetin kaç gün ne kadar okunacak ?
ya evvel ismini 4 cuma kaç defa okuyacağız. Allah razı olsun

merhaba kızlar hergün 707 kez abdestli ya varis okuyun ve 4 cuma da 1000 defa ya evvel okuyun en sonunda da celle celalühu deyin allahım kabul eder inşallah burdaki dualardan bende 7 gün orucu yapmıştım ve hamile de kaldım ama kan pıhtılaşmamdan dolayı bebeğimi aldılar öldü çünkü 2 aylıkken

Allah razi olsun paylasiminiz icin, Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin..

MERHABALAR BİŞİ SORMAK İSTİYORUM BİLENİNİZ VARMIDIR ARKADŞLAR. BEN İLK BEBEĞİMİ ALMAK ZORUNDA KALDILAR KALP ATISI YOKTU.İKİNCİ BEBEKLERİM İKİZDİ KESELERİ VARDI ALINMASI GEREKTİ. KANAMAM VARDI. 3 . GEBELİĞİMDE DE 3,5 AYLIKKEN SAKAT OLDUGU ORTAYA CIKTI KALP ATISLARI VARDI AMA DÜŞÜK YAPTIRTTILAR BANA. 1 HAFTA OLDU. BEN BU BEBEKLERIM ICIN NE Y7APABILIRIM DUA MAKSADINDA. NE OKUYABILIRIM YADA NE YAPILABILIR.

Ikiz icin hangisi okunacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…