Bebek isteyenler gelin birbirimize dua edelim

ewt canm bende isteyenlerdenm çok dua edelim nolursunzz canlarımm yaaa rabbm çok büyük umudumuzuda yitirmeyelimmmm

Allah sizlere en güzel günleri nasip etsin arkadaslar...insallah hepiniz hamile oldugunuzu ögrenirsiniz ve minicik bedenlerini kucaginiza alirsiniz...
benim bebegim 6 ay önce dogdu ve 6 aydan beri yogun bakimda...esimi isten atilar cünkü projelerini aksatigi icin...yavruma yaninda daha cok vakit gecirdi ve is yerde zorlandi....yinede yil madik...herseyi rabbimden diliyor ve istiyoruz..Allah yavrumuzu insallah en yakin zamanda evimize getirir ve esim is bulur...insallah yine eskisi gibi mutu oluruz...

Allah kimselere cekemiyecegi dert vermez..insallah sizlerin hepinizin hayirlisiyla bebekleriniz olur

rabbim bizlerin duasını hayırlısı ise kabul eder
hepimiz anne olmak istiyoruz evlatlarımızla sağlıklı mutlu uzun ömürler geçirmek istiyoruz
belkide zamanı var belkide sadece cennette kavuşacağımız evlatlarımız olacak
umudumuzu kaybetmeden rabbimden gelen hayır ve şerre amenna deriz
senden istiyoruz eğer hayırlısıyla olacaksa evlat hasretimiz var ne olursun nasip eyle

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inş allahım bizle beraber inş dualarımızı du eder
ben 4 aylık evliyim
bebeğimin olmamasından çooooook korkuyorum
herkes soruyo daha bebek yok mu diye
gıcık oluyorum bu soruya

Allahım içinde bulunduğumuz mübarek 3 ayların hürmetine tüm isteyen kadınlara annelik duygusunu yaşatsın,dualrını kabul etsin inş...

canım inş. ALLAH dilediğin bebeği sana verir.Bana da dua edin bende bebek istiyorum.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

allahım tüm bebek isteyenleri ve beni bu duygudan mahrum etme yarabbimm tez vakitte bizi bebişlerimize kavuştur yarabbimmm amin

Ya Rabbel Alemin evlat hasretiyle yanan bütün din kardeşlerimizede bu sitedeki bütün anne adaylarınada en kısa zamanda eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eyle sana sığındık ancan ve ancak sana yalvarır senden isteriz açılan ellerimizi bu mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine boş geri çevirme mevlam

Ya rabbi sen müslüman alemindeki tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşan anne,baba adaylarına hayırlı evlatlar ver Allahım kimsenin kucağını boş bırakma Ey Yüce rabbim, Ya rabbi sana sığındık senden yardım bekliyoruz şu mübarek 3 aylarda açılan ellerimizi boş çevirme RABBİM...Amin...

amin amin amin bin kere yuzbinkere amin allahim insallah duyar sesimizi hepimize hayirlisiyla saglikli bebisler verir insallah ..

inş canım allahım dualarımızı mutlaka karşılıksız bırakmayacaktır
buna eminim diyebilirim
sonuçta kötü niyetli bişey istemiyoruz sadece ve sadece ANNE olmak istiyoruz

kızlar ben HAMİŞİM HAMİŞ ALLAHIM tüm isteyenlere nasip eder inşallah okadar mutluyum ki anlatamam olmayacak diye düşünüyordum rabbim banada nasip etti şimdiden çok mutluyum rabbim hayırlısıyla kucagımada almayı nasip eder inşallah ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder

inş canım allahım dualarımızı mutlaka karşılıksız bırakmayacaktır
buna eminim diyebilirim
sonuçta kötü niyetli bişey istemiyoruz sadece ve sadece ANNE olmak istiyoruz

canım rabbim bana nasip etti inşallah sana ve tüm isteyenlerede nasip eder

CANIM HAYIRI OLSUN INAN COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH BIZLEREDE DUA ETMEYI UNATMA DARISI BIZIM BASIMA BENDE BUGUN BEKLIYOM ADETIME DUA ETTE INSALLAH OLMAMA BENDE HAMISIMDIR AMA BENIM HIC UMIDIM YOKsenağlama

canım benimde hiç ama hiç ümidim yoktu rabbim nelere kadir ol dediği zaman oluyor inşallah sende hamişsindir mevlam gönlüne göre verir ve hayırlısıyla kucagına alırsın yavrunu

canım benimde hiç ama hiç ümidim yoktu rabbim nelere kadir ol dediği zaman oluyor inşallah sende hamişsindir mevlam gönlüne göre verir ve hayırlısıyla kucagına alırsın yavrunu

aminnnnnnnn aminnnnn sagol hmislerin duasi kabul olurmus insallah dedgin gibi olur dogru buyuk allahim herseye kadir o istedimi olmayacak sey olur insallah dularimizi kabul eder bizleride senin gibi sevindirir..

arkadaşlar bende çocuk sahibi olmayı çok istiyorum yazılarınızı takip ediyorum allahım isteyen herkese nasip eder inşallah :CüvCüv:

mü'minin mü'mine duasını Allahım geri çevirmez Allah tüm isteyenlere bebiş verir inşallah gelin artık yavru kuşlar:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…