ARKADAŞLAR İSTİYORUZ AMA BİRTÜRLÜ BEBEGİMİZ OLMUYOR kimimiz yeni istemeye başladık belki.......... ama ben isteyipte olmayanlardanım birçok şey denedim yinede olmuyor birde birbirimize dua etmeyi deneyelim RABBİM yardımcımız olur o zaman
ilk dua benden ALLAH hayırlısıyla evletlarımızı kucagımıza almayı nasip eder inşallah :teselli:
bu mübarek cuma günü ve mübarek 3 aylarin hürmetine sen hayirlisyla gönlümüze göre ver yarabbim,yüzümüzü güldür inşallah kisa zamanda kucaklarimizi doldur,boş birakma yarabbim bizlere dayanma gücü ve sabir allahim .amin---amin--aminnn
yarabbi sana yalvarıyoruz sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih bi evlatlar istiyoruz ey cok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ya
rabbi bu yüce peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.:a015::a015:aminnnnnnnnnn
inş canım allahım dualarımızı mutlaka karşılıksız bırakmayacaktır
buna eminim diyebilirim
sonuçta kötü niyetli bişey istemiyoruz sadece ve sadece ANNE olmak istiyoruz
kızlar ben HAMİŞİM HAMİŞ ALLAHIM tüm isteyenlere nasip eder inşallah okadar mutluyum ki anlatamam olmayacak diye düşünüyordum rabbim banada nasip etti şimdiden çok mutluyum rabbim hayırlısıyla kucagımada almayı nasip eder inşallah ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder
CANIM HAYIRI OLSUN INAN COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH BIZLEREDE DUA ETMEYI UNATMA DARISI BIZIM BASIMA BENDE BUGUN BEKLIYOM ADETIME DUA ETTE INSALLAH OLMAMA BENDE HAMISIMDIR AMA BENIM HIC UMIDIM YOKsenağlama
canım benimde hiç ama hiç ümidim yoktu rabbim nelere kadir ol dediği zaman oluyor inşallah sende hamişsindir mevlam gönlüne göre verir ve hayırlısıyla kucagına alırsın yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?