kızlar ben HAMİŞİM HAMİŞ ALLAHIM tüm isteyenlere nasip eder inşallah okadar mutluyum ki anlatamam olmayacak diye düşünüyordum rabbim banada nasip etti şimdiden çok mutluyum rabbim hayırlısıyla kucagımada almayı nasip eder inşallah ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder
ay canım ya çok sevindim dün aslında gördüm bi hamişim yazmışsın ama kimse bişiy yazmamış bende herhalde yanlış anladım tebrik falan yazmadım allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım bizi de seindirsin inşallah senin gibi ne kadardır bekliyodun tedavi falan oluyomuydun canıma.s.
"Ey en gizli yalvarmaları duyan, ey herşeye gücü yeten Allah'ım. Resulün Hz. Muhammed (s.a.v.) 'e sayısız selatü selam olsun. Sen onun hürmetine bana bir çıkış yolu ihsan et, bir çare vücuda getir. Çünkü sen bütün çareleri bilirsin. Benim ise elimden hiçbir şey gelmez"
Buduayı sürekli okuyup dua edersek Allah'ın izniyle dualarımız kabul olurmuş.İnşallah...
Kizlar şu alttaki cetvelleri nerden koyuyorsunuz malesef hamiş değilim ama sifirda dursun cetvel banada bigün lazim olur inşallah. 2 senedir bekliyorum bebeğimi kucağima almak için allah tüm olmayanlara nasip etsin...
Kizlar dualariniza tüm kalbimle amin diyorum bende 15 aydir bekliyorum.
Allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.aminsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?