Bebek isteyenler gelin birbirimize dua edelim

En olumsuz hallerde bile duânın açacağı birçok hayır ve güzellik kapısı vardır ve bizi beklemektedir. O kapılara ancak duâ ile ulaşabilmekteyiz. Bu açıdan duâyı dilden ve gönülden düşürmemeye dikkat edelim.

Hazret-i Zekeriya Aleyhisselam ihtiyar idi. Muhtereme eşi de kısır bulunuyordu. Ama onlar Allah’tan ümit kesmediler. Duayı hiçbir zaman bırakmadılar.

Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

Nihayet Cenâb-ı Allah tarafından duası kabul edildi ve kendisine iffetli, efendi ve mübarek bir erkek çocuk müjdelendi. Bu hususu Kur’ân şöyle haber veriyor:

“Orada Zekeriya, Rabbine dua etti: ‘Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duâyı hakkıyla işitensin,’ dedi. Zekeriya mabedde durmuş namaz kılarken melekler ona Şöyle nida ettiler: ‘Allah sana, kendisi tarafından gelen bir Kelime’yi tasdik edici, efendi, iffetli ve sâlihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler.’ Zekeriya: ‘Rabbim! Dedi, bana ihtiyarlık gelip çattığına, üstelik karım da kısır olduğuna göre benim nasıl oğlum olabilir?’ Allah şöyle buyurdu: ‘İşte böyledir; Allah dilediğini yapar.’”

Rabbim tüm isteyen kullarının muradını versin arkadaşlar...:1hug:

ay canım ya çok sevindim dün aslında gördüm bi hamişim yazmışsın ama kimse bişiy yazmamış bende herhalde yanlış anladım tebrik falan yazmadım allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım bizi de seindirsin inşallah senin gibi ne kadardır bekliyodun tedavi falan oluyomuydun canıma.s.

canım tedavi olmadım tedaviye gerek yok dediler herşry yolundaydı ama olmuyordu ama oldu evleneli 11 ay oldu ama 3. ayından sonra sürekli istedik nasip şimdiymiş hiç olmayacak diye düşünmeye başlamıştım rabbim verdi

agülcüm, hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah, acısını göstermesin.
Allah'ım şu mubarek cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine, sen annelik hasretiyle yanan bu kullarına sağlıklı, hayırlı evlatlar nasib et yarabbim. Amin

"Ey en gizli yalvarmaları duyan, ey herşeye gücü yeten Allah'ım. Resulün Hz. Muhammed (s.a.v.) 'e sayısız selatü selam olsun. Sen onun hürmetine bana bir çıkış yolu ihsan et, bir çare vücuda getir. Çünkü sen bütün çareleri bilirsin. Benim ise elimden hiçbir şey gelmez"
Buduayı sürekli okuyup dua edersek Allah'ın izniyle dualarımız kabul olurmuş.İnşallah...

hepinizin dualarına amin diyorum arkadaşlar.
allahım bekleyen,dileyen,sabreden herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
hamişlere sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
evlatları olanlarada analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.
amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn.

kızlar dualarınıza aminnnnn diorumm....bende çokk istiorum ve dua ediorum allahım en kısa zamanda dualarımızı kabul eder inşallahh hepimiz meleklerimize kavusuruzz :1hug:

ALLAHIM tüm bebek bekleyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH
inanın bende en az sizler kadar sizinde bebek sahibi olmanızı istiyorum. ALLAHIM İNŞALLAH sizlerede anne olmayı nasip eder a.s.

arkadaşlar benim dualarım kabul oldu Allahıma binlerce kere şükürler olsun ki. bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Ama durmak yok. bütün isteyenler için dua etmeye devam ediyorum. Allahım banada hayırlısıyla kucağıma almayı nasib eder inşallah

canım ben bi hamiş olarak Allah hepinize bebiş isteyenlere tez zamanda evlatlar nasip etin arkadaşlarım umarım Rabbim dualarınızı kabul eder herşey gönlünüze göre olur inşallah

kızlar bakın arkadaşımız ne güzel dua etmiş rabbim tüm isteyenlere bebek nasip eder inşallah benim dualarımı kabul etti sizlerinkinide kabul eder inşallah

Kizlar şu alttaki cetvelleri nerden koyuyorsunuz malesef hamiş değilim ama sifirda dursun cetvel banada bigün lazim olur inşallah. 2 senedir bekliyorum bebeğimi kucağima almak için allah tüm olmayanlara nasip etsin...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bütün dualarınıza AMİN diyorum yürekten. Allah'ım en kısa zamanda hayırlısı ile bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

allahım lütfen bizi çok bekletmeden bebişlerimize kavuştur biz hepimiz çok iyi anne babalar olucaz söz veriyoruzz çok güzel yetiştiricez bebişlerimizi sen yeter ki bizi onlara kavuştur aminn

Kizlar dualariniza tüm kalbimle amin diyorum bende 15 aydir bekliyorum.
Allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.aminsenağlama

kızlarrr rabbım ınsallah en kısa zamanda peygamber efendımızın yuzu suyu hurmetıne hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…