ne biliyom ki hamileliği çok cahilim ben ya hemen hamile kalacam sanıyodum hele ilk aylarda ne kusma baş dönmesiama şimdilerdede umutsuzluk bağladı içimi sanki hiç olmucakmış gibi korku (( 50:
ilk aylarda bendede cok oluordu mide bulantisiymi ne ararsanhepsi psikolojik oyle filmlerdeki gibi degilmis megerse
:) değil canım filmler diziler bak cemileye tek seferde hamile kaldı aynı zamanda dünyanın kaaması oldu hatunda genede hamile:)))))
sorularimi geri aldim hepsi yaziormus yukardaa
daha erken çünkü en az bir yıl korunmasız birliktelik sonucu hamile kalmazsan eşinle doktora gidersin şu anda gitseniz bile sizden beklemeniz istenecek ,stres yapacak hiçbir şey yok rahat olman yeterli mahalle baskısı varsa da biz şu anda düşünmüyoruz diye geçiştir...:80:
ben evlendikten 3-4 ay sonra gttim doktora cok sukur sorunumu ogrendim tedavimi oluyorumm ALLAH BUYUK INSALLAH bigun bende anne olacagim...bence insan bebek yapmaya karar verdigi anda gidip bi doktora gorunmeli...
peki sorun neymiş? geçeceek demi?
hormon degerlerimmm yuksek cikti...ilac iciyorummm ALLAHIN IZNIYLE GECECEK INSALLAH...AMINNNN
slm bende 1 yıldr evlym ve temmuz sonu doluyor yılım bebiş istyrm bi sorunum yok beklemedeym
1 seneyi geckin evliyim hic korunmadim yasim 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?