bebek istiyorum....

benimde eşim deli gibi istyr pek belli etmiyo ama bayılıyo çocuklara daha çok eşime bi çocuk vermk istyrm

Bende iyi dileklerin icin tsk ederim canim
inan dusuk yapmaktansa, hamile kalmamk daha iyi
Allah kimsenin basina vermesin, bebegin icinden parca parca kopuyor ve sen bisi yapamiyorsun
Moralinizi yuksek tutun ve sakin kafaya takmayin...
Haa bide yediklerinize dikkat edin, tabi eslerinizde:)) Bol bol vitamin alin:))
Aklima bisi daha geldi) netten yumurtlama tarihinizi hesaplayin ve bos durmayin:))

bakmazmıyız hatta regli bitimi başlıyorm çalışmalara ya ne biliyim umutszlk oluyo işte allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn tatlım

süt hormonu canım bendede hafif yüksekti dostinex kullandm sana başka ilaç vermş ama genelde dostinex veriyolar allah allah

mraba canım kaç kutu kullandın distoneks
bende dün kullanmaya başladım sağ göğsümden süt geliyo canım senin ikisindendemi geliyodu cevap lutfen :18:

Bende bebek istiyorum nisan sonunda düşük yaptım ama şimdi korunmuyorum rabbim en kısa zamanda nasip et bizede..

11 aylık evliyim yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz hamile kalamıyorum 1 kistim vardı patladı sorun kalmadı orda zaten kistte sorunmuydu onuda bilmiyom bu arada yaşım 24 nasıl hamile kalacam deneyimler lütfeeenn...

canım ben de 25 yaşındayım 5 aydır korunmuyoruz ama bizde de tık yok benim de kistim vardı patladığı için ameliyatla alındı. şimdilerde ise hormon testi istedi doktorum bakalım, hayırlısı allahtan...

inş bi an önce kavuşursn bebişine canım yaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…