bebek istiyorum....

Allah-sağlıklı-sıhhatli-versin-canım-bebeğini-inşallah..

bende-10-aylık-evliyim..nisan-ayında-hamile-kaldım-mayıs13unde-duşuk-yaptım..gelişmemişti-bebek..
düşükten-sonra-korunma-hemen-hmile-kalırsın-demişti-doktorum..amageçen-ay-olmadı-bebiş..bayda-hi-bir-belirtim-yok..olmayacakmış-gibi-hissediyorum..her-duyan-düşüğün-arkası-bebektir-diyo-ama-bizimkisi-biraz-nazlı-galiba-gelmiyo-birtürlü..

buarada-klavyemin-alttaki-tuşlarına-bişey-oldu:)---çalışmıyorlar--

senin adetin düznelimi canım
her ay adet olurum sadece gunleri sasar,biraz tuylenme var baskada bisey yok:26:
hayır canım yok temiz herşey eşimdede yok ama artık döllenmemi olmuyo anlamadm ya

hmm anladimmm vardir elbet bir zamani sorun yoksa iyi elbet olur birgun insALLAHgunlerini tutturamiorsunuz demekki:26:

geçmiş olsn canım ya hayırlısı buymş demek olmayacak diye düşünme bak düşükte olsa olmş inş yakında olur ya

her ay adet olurum sadece gunleri sasar,biraz tuylenme var baskada bisey yok:26:

hmm anladimmm vardir elbet bir zamani sorun yoksa iyi elbet olur birgun insALLAHgunlerini tutturamiorsunuz demekki:26:
tutturamama gibi bişey olucagını sanmıyorm canım afedersn ama ilişki olmadıgı gün yok eşimden dolayı anlarsn ya

geçmiş olsn canım ya hayırlısı buymş demek olmayacak diye düşünme bak düşükte olsa olmş inş yakında olur ya

bizde-öyle-dedik-canım..mahvolduk-tabi-ama-atlatıyor-insan-mecburende-olsa..o-yuzden-kızlara-hayırlısıysa-olsun-diyin-diye-yaıyorum-insan-içinde-olduğunu-bildikten-sonra-kaybedince-daha-kötü-oluyor..

zamanı-var-demekki-hepimiz-için..biran-önce-gelir-inşallah-o-zaman:)

herşeyi denyrm canım yastık koymalar aygını havaya dikmeler şimdide arısütü polen bal kullanıyrm

haklısın canım öylede zor allah yoklugunu aratmasın bebişin hepimize nasip etsn inş senin ne kadar sonra oldu peki canım

selam kizlar, oncelikle hepinize hayirli bebisler nasip etsin rabbim
Ben 3 yildir evliyim ve evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim ve dusuk yaptim..
Sonrasinda 1 yil korundum (dogum kantrol ilaci ile )..
Doktorum bana 6 ay veya 1 bucuk sene icinde hamile kalirsin dedi..
Allaha sukur 6 ci ayimda hamile kaldim:)) Kucuk bi kizim olacak insallah
Bi konuda dikkatli olmak lazim ama, soylemeye de utaniyorum:78:
Iliski sonrasinda 15 dakika sirt ustu uzanin ve kimildamayin, doktorum boyle yapmami soyledi
Walla ben iliski sonrasinda uyuya bile kaliyordum, sanirim abartiyordum
Ne yapiyim cok bebek istedim:))) Rabbimde nasip etti, sukurler olsun...
Dilerim hepiniz bu guzel duyguyu tadarsiniz

AMIN...canim uzulme ALLAH HERSEYIN HAYIRLISINI VERSIN...AMIN
süt hormonu canım bendede hafif yüksekti dostinex kullandm sana başka ilaç vermş ama genelde dostinex veriyolar allah allah
EWET CANIM walla herkes dostinex kullaniyor ama doktor bana bunu verdi :26:
tutturamama gibi bişey olucagını sanmıyorm canım afedersn ama ilişki olmadıgı gün yok eşimden dolayı anlarsn ya
anladimm vardir elbet bi zamani
herşeyi denyrm canım yastık koymalar aygını havaya dikmeler şimdide arısütü polen bal kullanıyrm

bende deniorum onlari daha tik yok

ALLAH BEBEGINI SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN CANIMIYI DILEKLERIN ICIN COK TESEKKURLER ALLAH RAZI OLSUN...INSALLAH BIRGUN BIZDE ANNE OLURUZZ SEN GEBE KALABILMISSIN SONRA DUSUK YAPMISSIN NASIP KISMET BENDE ODA YOK RABBIM HERSEYIN HAYIRLISINI VERSIN...AMINNN

utanılck durum yok tatlım ben alasını yapıyorm inan ayaklarımı dikip 1 saat kalıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…