eylul su -seyma -chılek üçünüzde aramıza hoşgeldınız.allah dagına gore kar verirmiş üzülmeyinve sakın ısyan etmeyın bir gun mutlaka kucagınızı dolduracaktır yaradan.yanlız seyma eşini anlamadım çocuk ıcınmı ayrılmak ıstıyor?öyleyse hiç durma!bu arada benımde çocugum yok ama benim durumum farklı
eşimin ailesinde dayılarının çocuğu olmuyor birinin tüp bebek oldu.bu kalıtsal olabilir mi yani bizimde çocuğumuz olmazsa etrafımdaki herkes bunu kafama soktu.bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin
canım bu tür durumlar bildiğim kadarıyla kalıtsal değil hem eşin doktora gittimi eğer gittiyse zaten soorun olup olmadığını öğrenirsin lütfen kulaktaktan kulağa yayılan safsatalarla kendinizi üzmeyin
meraba emcan teşekkür ederim bana kulak verdiğin için doktora gittik ama 1sene dolmadan gelmeyin dedi.etrafımdaki herkes bana baskı yapıyor.kimseyle derdimi paylaşamıyorum 7 aydır çok istememe rağmen olmuyor. ama elimden bir şey gelmiyor.iyiki siz varsınız bu siteyi daha yeni buldum.benim gibi birçok insan var derdime ortak.
merhaba hanımlar.evliliklerde çocuk olmayabilir neden bu olayı bu kadar büyütürler anlamam.bu gün tıp birçok soruna çözüm buluyor.kaldıki sanki çocuk olmazsa evlilik bitecek gibi düşünülüyor.yani bunca evlilik çocuk yapmak içinmi oluyo.elbette bütün çiftler çocugu olsun istiyor.ama elinde olan yada olmayan sebeplerden dolayı biraz erteleniyo.çevrekilerin bu konuda baskı yapmasını anlamıyorum.belkide bu baskılar çocugun olmasını en çok etkileyen unsurdur.ne diyeyim herkes bir başkasınını hayatına müdahale etmemeyi ne zaman ögrenecek.inşallah kısa zamanda kırmızı kırmızı tatlı bebekleriniz olur.biz şuan düşünmüyoruz.o yüzden sizlerin tez zamanda iyi haberlerini bekliyorum.dostçakalın
arkadaşlar aranızda hamile kalmayı hızlandırmayla ilgili bilgisi olan varsa yazsın.en uygun hangi günler hamile kalmak kolay oluyor.kullanmam gereken hap ilaç var mı?ne olur bilgi verin
gülencim kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş amasana bildiğim kadarıyla eğer adetlerin düzenliyse adetin ilk günündenhesaplayarak 12 ve16.günleri arasını takip etmeye çalış ve en az 20 dakika kalkma şimdilik sadece bunları söyleyebilirim.
sakın birilerinin söylediği ilaçları kullanma.çünki her bünye ayrı ve dr lar sana ona göre ilaç veriyor
elif su bana soylenende bu surenin 2 sene oldugu.hucbir problem olmayan ciftlerde bile 2 yil olmama ihtimali var.ben ilk dr gittigimde 1 yillik evliydim.ve dr bana bir yil daha beklememi soyledi.tedavime 2.yilin sonunda basladim.ilk tupbebek deneyimizde negatifti.bence kendini cok uzme bu konuda.umarim hicbirsey yoktur.biliyorsun gebelige streste engel olabilir.sevgilerimle
merhaba gülen yazılarını okudum,dur be güzelim dün bir bugün iki olur inşaalah,hem sen bunları kafana takana kadar eşinle bugünlerin tadını çıkarsana çünkü bebek olunca eşler eskisi kadar birbirine zaman ayıramıyorlar,sıkma tatlı canını 2 sene vakti var etrafına ne oluyor onu anlamadım;sen boşver onları yaşamana bak sağlıcakla kal 10 tane çocuğun olur inşaallah
merhaba gülencim ay ben sana çok üzüldüm ya niye bu kadar yıpradıyorsun kendini.... bildiğim kadarı ile ay halinin ilk gününden başlayarak 11,12,13,14. günler yumurtlama dönemi kadın için bu günlerde hamile kalma şansı diğer günlere göre daha yüksek kendine iyi bak
cancan meraba canım.beni çok mutlu ettin.canım çok kötüyüm çok istiyoruz ama olmuyor.çevrem çok baskı yapıyor.eşimin dayılarının çocuğu olmuyor.bizimde olmayacak diye korkuyorum.daha doğrusu onlar soktu kafama bunları.inşallah bu ay olur dua edin
cancan senin var mı çocuğu.10 tane yazmışsın olsun hayır demicem sağlıklı sıhhatli olsunda.sence 7 ay erken mi?1,5 senelik evliyim doğru dürüst korunmadım bile ama olmuyor işte.başka birşey yapmam gerekiyor mu hamile kalmayı hızlandırmak için
Hayatim Allahin Takdiri Herşeyden önce çok Dua Et Rabbime Bende Korunmadim Hiç Evliliğim 18. Ayi Hamile Oldum üzme Kendini Herşeyin Hayirlisi Olur Inşaalah Kadinlar Kulübüne Hiç Girmiyomusun