• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Istiyorum

gulen bence o kadar stres yapma bu bile gebe kalmana mani olabilir.ayrica cok yeni evlisin.sabirli ol caniminici.sevgiler

selamlar...Bende 4 yıllık evliyim. ikibuçuk yaşında bi oğlum var o tedavisiz hemen oldu şimdi ikincisini çok istiyorum ama maalesef olmuyor 6 aydırda korunmuyoruz ama olmuyo işte napayım bende bilmiyorum.....

şeymacım merhaba bende bugün üye oldum ve iykide olmuşum bugün biraz canım sıkkındı ayrıca sanada üzüldüm birbirinizi seviyormuşsunuz ama demekki sevgi herşeyi halletmiyo gerçi negibi bi sorununuz var onuda bilmiyorum ama umarım herşey yoluna girer biçok kadın hemen hamile kalamıyor bunun en önemli sebebide adet düzensizliği ve iltihap inş böyle basit bişeydir hayırlesıyla seninde çocukların olur ve evliliğin düzelir

gülencim merhaba kadınlar kulübüne ilk gidiğinde önüne zaten konuşmalar çıkıyor konuşmaların altında beyaz ince uzun biryer var orayı mausla tıkla ve istediğini yazdıktan sonra enter yap inşaallah anlatabilmişimdir bende yeniyim zaten görüşmek umudu ile kendine iyi bak canım

Şeymacım öncelikle hoşgeldin.Daha yeni evlisiniz çocuk için bu kadar stres yapma daha erken Ben 6 yıllık evliyim uğraşıyoruz bizde.Sabır çok önemli.Eşinin böyle düşünmesinin nedenini anlayamadım cocuk meselesi yüzündenmi?

:teselli: gerçekten zor bidurum kızlar 2 sene önce ikiz gebeliğimin biri düşükle diğeri dış gebelikle sonuçlandı zor bi ameliyatla alındı sonrasında bir süre gebelik yasaklandı şimdi izin veriyolar ama ek bir tedavi gerekiyo yaşadıklarımdan sonra cesaret edemiyorum tedavi sürecive aynı şeyi yaşamak beni korkutuyor neyse inş yakın zamanda gucumu toplar karar veririm

kızlar inşallah bu sene hepimizin istediği o minik mucizeler aramıza katılır :)))))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

CANIM kader arkadaşlarım birkaçgündür siteyi ziyaret edememiştim ve bu sebeple önce uzun uzun okudum. Yeni katılan arkadaşlarımın hepsine selamlar bende sizler gibi yanıt bekleyen sorularla feryat figan ilk mesajımı atmıştım. Beni ilk melos farketti sesimi duydu ve cevap yazdı o günden beri gerçekten çok daha iyiyim. Kardeşlerim bir yuva herzaman büyük ümitlerle mutluluk dileyerek kuruluyor. Ancak bir süre sonra bebek istenipte olmayınca uzun geceler, kararsızlıklar, gözyaşları ve mutsuzluk yuvaya hakim oluyor oysa karı-koca birbirine sıkıca kenetlenip (her sorunda olduğu gibi) bu sorunu çözmeye çalışmalı. Bilmeyenlere anlatayım ben 1-1.5 yıl içinde 4 kere tüp bebek denedim 2 si aynı toplam 3 merkezde olmadı sadece bir kimyasal gebelik 1-2 aya yine deniycem mesele ruh sağlığımızı korumamız arkadaşlar her deneyimin ardından çok ağladım çok tartıştım kocamla neyi yanlış yaptığımı anlamaya çalıştım. Yani kolay değil bu işler para , zaman , istek ve sevgi gerektiriyor. Hayatımda hiçbişey kolay olmadı buda olmayacak biliyorum ama kocamla sevdiğim adamla ortak bebeğimi çok istiyorum inşallah sağlıklı vehayırlı olur hepimizin evlatları çükü biz yani yardımcı yöntemlerle bebek sahibi olanlar onlar için gerçekten büyük savaşveriyoruz ve daha çok kıymet bileceğiz bu yüzden hepinize sevgiler. Üzülmeyin demek zor ama yılmayın düşşenizde yeniden kalkın başk yolumuz yok çünkü.

benimde deneme negatif oldu ama umudumu yitirmiyorum.eşimin yanına gidince ilk işimiz ikinci deneme yapmak olacak.insan umudu oldukça yaşarmış.ama olmasada artık üzülmeyeceğim allah bizi birbirimize bağışlasın .
ama bebeğimi kucağıma almayı çok ama çok istiyorum.inşallah olur.açıkçası bu konuyu çok kafama taktığım yıllar oldu artık kendimi parçalarcasına ağlamıyorum.önce sağlıklı olmalıyım ruhen dingin olmalıyımki herşeyi kabullenebileyim.olmasada en azından aklımı yitirmemeliyim.çünkü eşiminde bana ihtiyacı var.

Ümitli merhaba.ben 15 sene bekledim...hiç bişey denemedim.üzüntüler çok fazlaydı ve tüp bebek merkezine gidip 1 defa deneyelim dedik ve şu anda 18 aylık bi oğlum var.allah bağışlasın.sende hiç bi zaman umudunu yitirme.yalnız en önemli şeyin doktorunu sevmen ve ona çok güvenmen gerektiğini söylemeliyim.bende bubun etkisi çok fazla olduğuna inanıyorum.umudunu kaybetme ve üzülme.allah biran önce anneliği tattırmasını dilerim sana.

burtay merhaba ben denedim ve 15 sene sonra o minik mucizeye çok şükür kavuştum benimde 18 aylık bi aşı bebeğim var .inşallah seninde olur mütiş bişey.umudunu kaybetme.bende izmirliyim ve özel ege tüp bebek merkezini denemenizi tavsiye ederim....

arkadaşlar bende 1,5 senelik evliyim çok uğraştık ama olmadı.benim neyim eksikti diye düşündüm.ilk 5 ay vajinismusla uğraştım.sonrada başıma bu geldi.izmirde eniyi doktoru araştırıp gittik.doktorum olağanüstü ama sonuç kötü sağ yumurtalığımda kist yani lanet olası çikolata kisti laparoskobi olmam gerekiyo ama korkuyorum.doktoruma güveniyorum ama kahrolası takıntılarım beni rahat bırakmıyo.yumurtalığım zarar görecekmi diye.ve karar şubat ayında laparoskobiyi doktorum yapıyo.bilmiyorum ne olur.ama tek bildiğim ben artık anne olmak istiyorum.bu yola baş koyduk arkadaşlar,inşallah hepimiz kazanırız.ve bebişlerimizi kucağımıza alrırız.....

:emir_bebek: :emir_bebek: şekerlik merhaba canım iyiki mesajımı okumuşsun.orannın doktorları kaan bey ve erdal bey muhteşem insanlar.hiç vakit kaybetmeden git.15 yıl sonunda
ilk aşılama denemesiyle bebeğime kavuştum.doğumumada iki doktorum birden girdi.
sağlıklı bir bebeğe kavuştum.çünkü ellerindeki aletler izmirde hiç bir doktorda yok .onlara güvendinmi bu iş oluyor ve senin yaşın benden çok genç.ben 35 yaşında kalkıştım bu işe.inşallah seninde en kısa zamanda bebeğin olur canım.bu iş çok ucuza mal olmuyor tabiki ...ama artık orasıda sosyal güvenlikle çalışıyor benim zamanımda yoktu ve doğum dahil 10 milyara mal oldu.çok ilginç bişey daha söyleyim bu işe başladığında göreceksiniz para bir şekilde sıkılmadan ayarlanıyo allahın yardımıyla...ve oluyor bir şekilde beklememeni tavsiye ederim.....her geçen gün senin o güzel mucizeye kavuşmanı uzaklaştırıyor....inşallah başarılı olurssunuz ....seninle yazışmak isterim bana cevabını yazmanı bekliyorum yardımcı olmak adına ....hoşçakal :emir_bebek: :emir_bebek:

Ben de iki tüp bebek yaptırdım ikincisi tuttu ama 7 haftalıkken düştü.Doğal yollardan da iki kere hamile kaldım ama onlar da aynı haftalarda düştü maalesef.Ezocuğum laparoskobiden korkma bana da 2001 aralıkta yapılmıştı ve sol yumurtalığımdan kaz yumurtası büyüklüğünde kist çıkarılmıştı yanında hediyesi bir de rahim duvarına yapışmış olan bir miyom.Ama sana asıl söylemek istediğim şey doğal yollardan gerçekleşen iki hamileliğimde laparoskobilerden sonra oldu.Her işte bir hayır vardır.Belki sen de bu operasyondan sonra hemen kalacaksın.İnşallah bu sene hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız:emir_bebek:

Back
X