Bebek kararsızlığı

Ikınci cocugum 38 yasında oldu su an 2bucuk yasında buyuk cocugum ılkokul 1 de ıkısı de ılgı sevgı sefkat oyun ıstıyor sureklı arada 4 yas 4 ay var yoruldum yıprandım ama ıkı kardes bırbırlerıne cok duskun.Yastan dolayı ıkıncı birinciye gore daha zorladı hamılelık bakımı vs.Ama sızın dıger evladınız buyuk cok zorlanmassınız.Ikı kardes bence daha ıyı olur.

Ben 31 yaşındayım .İki kizim var .Biri 2.5 yaşında .Biri 2.5 aylık .Çok zorlanıyorum .Bazen kafam kaldırmıyor .İkisi birden agliyor falan .İki hamileliğim de çok zor geçti .Ben fıtığım.azdi .Bacağımı sürüyerek dolaştım .Tiroid vardı .Bir sürü ilaç kullandım .Kızınız baya büyümüş .Rahata da alismissinizdir .Yaş 38 olmuş .Eski sabriniz yoktur .Bir sürü badire atlatmissiniz.Kronik hastalık var bir de .Bu bebek sizi cokertebilir de,tam tersi de olabilir .Kusura bakmayın .Acikca yazdım fikrimi .Ben durumunuzda olsam cesaret edemezdim .

Ben olsam artık düşünmezdim gerçekten çok zor bi süreç hamilelikte doğum ve sonrası da rahatınızı bozmayın varmış bi çocuğunuz zaten bende pcos hastasıyım ve bende sürpriz gebelikten sonra 2.oğlumu aldım kucağıma ama 29 yaşımda bile zorluyor

İki çocuğumun arasında 7 yaş var, küçüğüm henüz 45 günlük. Yanınızda yardımcınız varsa zorlanmazsiniz ama tekseniz eğer, yeniden aynı şeyleri yaşamak çok yıpratıcı oluyor.

Bende deli cesareti olarak görüyorum çoğu zaman. Git-gellerimin asıl sebebi eşimin çocuk konusunda elini taşın altına rahatlıkla koyması aslında. İlk çocuğumuzda da aynısı oldu, bana yardımcı olmadı biz beraber büyüttük çocuğumuzu. Cinsiyet belirtmemişim herkes oğlan demiş ama kızım var. Eşim kadar evcilik oynamamışımdır ben kızımla, tuvalet eğitimini babası verdi kızımın. Bakıcı sadece angaryaları üstümüzden alacak, tabiki sorumluluk bizde olacak. Bu yaştan sonra bende çocuk yapayım diye ölüp bitmiyorum ama daha da gecikip keşke dermiyim diye soruyorum kendi kendime. Detaylı düşününce bende çok yakın değilim bu fikre ama böyle bir teklif gelince enine boyuna düşünmek gerekiyor gibi geldi. Maddiyat konusu, iş konusuda karışık. Yeni bir hayata başlayacağız yakın zamanda, ülke değiştireceğiz tekrar, yeni başlangıcımıza yepyeni bir aile üyeside katılsın diye düşündük bir an. Genelde kesin çizgilerim yoktur hayatta, hep grilerde gezinirim, o yüzden kestirip atamadım galiba.

Söylemlerinden ikinci çocuğu istediğinize dair bir cikarımda bulunamadım. Zaten istiyor olsaydınız kimsenin fikrine htiyaç duymazsınız. Eşiniz istiyor diye kafanız karışmış bence. İkinci çocuğu sadece kendiniz gerçekten istiyorsanız yapın. Eşinizin ya da çocuğunuzun kardeş istemesi yeterli bir neden değil. Mutlu anne mutlu cocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…