Bebek kayınvalide ve tv

Evet bu mantıklı olabilir. Şahsen ben de babaanne varken bakıcıya ya da kreşe vermek istemezdim bu kadar küçük bir bebeği.

Ne olursa olsun kendi canı sonuçta, bir yabancıdan daha iyidir her zaman.

Birde ne yaparsanız yapın uyarirsaniz uyarın kvalude ve görümce bildiklerini okuyacak o sözler 3 gün tutuluyor .Sonuçta onlar nasıl çocuk yetiştirdiyse öyle olacak .Anne yada kvaludesi çocuk bakanların çok azı memnun zaten küslüğe kadar gideni bakmıyorum deyip birakani var sonuçta eğitici birşey de yapmayacaklar ilerde altını alıp yemek yedirmek dışında .Sizin konuda böyle gibi keşke eşiniz kreş olayına sıcak baksaydi iyi özel güvenilir referanslı bir yer bulunanilirdi .

Kayınvalide, anneye çocuk baktırcaksanız bu tarz şeyler olur. Bakıcı tutsanız onun da her şeyi eksiksiz yapacağı meçhul, başka sıkıntılar oluyor bakıcıda da.
Kendisiyle güzel bir şekilde konuşursunuz, biraz o dikkat eder biraz siz bazı şeyleri görmezden gelirsiniz ancak o şekilde baktırabilirsiniz kayınvalideye.

Normalde ücretsiz izin kullanın derdim ama işe dönmek zorunlu ise konuşup ikaz edip, gerekirse TV zararları ile bolca konuşup idare edeceksiniz. Yaklaşık 3 ay zaten. Sorun yaşarsanız Eylül de bakıcı tutarsınız.

Okul yarım günde zaten çabucak geçer. İnşallah uyarıdan anlarlar

Ev de çalışmayan görümcem de var ben zaten onlara güvenmedim bakarlarsa ne ala kreş ve bakıcıya zaten karşı değilim

Umarımm biraz inatlar ama eşimi dinlerler çekinirler en kötü onun kafasını yerim sert bi konuşma yapar artık

İşte Max oturup bakmam 2 sene. Sonra işime dönmek zorundayım

Hocam rahat rahat ücretsiz izinini kullanacaksın o zaman bebeğini kreşe gelinceye kadar büyüteceksin.. evi nasıl geçindireceğini de çok bilmiş kocan düşünsün.

Umarımm biraz inatlar ama eşimi dinlerler çekinirler en kötü onun kafasını yerim sert bi konuşma yapar artık
Kuzum eninde sonunda istemediğiniz şekilde davranacaklar ve siz de bunu kabul etmeyeceksiniz. Sonra bir kavga olacak ve çocuğa bakmak istemeyecekleri için siz kendiniz bakmak durumunda kalacaksınız. Boşuna stres yapmayın, oturun o günün gelmesini bekleyin. Ayrıca hem yüksek merhamet gösterip size destek olan anneye Katya muamelesi yapıp şöyle yap böyle et demek onları da rahatsız edecek. Akışına bırakın..

Geleceği yorumladınız resmenn haklısınız sinir hastası olmaktansa

Vallaha benim aileme gitseler telefon tabletler cep telefonlar havada ucusur. Ne kadar torun gelse o kadar elektronik esyalar verilir. Hayret birsey ama ne kadar konussak vazgecmediler bu huydan. Cocuklari o yüzden az tek baslarina birakiyoruz, cünkü kalsalar saatlerce bakarlar. Bakarken ekran göstermek daha kolay oluyor tabi. Allah kolaylik versin

Geleceği yorumladınız resmenn haklısınız sinir hastası olmaktansa
Bildiğimden değil tahmin.. inanın her iki taraf da bir süre sonra pişman oluyor. Ha şöyle bir şey olabilir, bakıcı ücretinin en azından yarısını kvye verirseniz belki bakım konusunda taleplerinize bir nebze de olsa uyar.

O zaman kendinizi hemen doldurmayın iyi düşünelim.Öyle anlık bir saçmalık yaptıklarını düşünelim.Tabi ki istisnalar hariç en güvenilir yer orası.Yemeğine uykusuna dikkat ederler.Bir süre dener dediğiniz gibi borç bitince baktınız umduğunuz gibi olmadı ücretsiz izin alır siz bakarsınız .Eşinize arada tatlı tatlı yola sokarsınız o da annesini uyarır...Kavgayla inatla olmaz ......

Ev de çalışmayan görümcem de var ben zaten onlara güvenmedim bakarlarsa ne ala kreş ve bakıcıya zaten karşı değilim
[/QUOTE]
Görümce yarın başım ağrıyor da diyip odasına çekilebilir komsuyada gidebilir pazarada cikarabilir onu çok saymayın bence bebek bakımı ilk önce canım çok tatlı ne varki ile başlayıp zamanla alsalar artık çocuklarını na donen bir süreç ben malesef insanları biraz inet olmadiklarini düşünüyorum çünkü bakan çoğu anane ve babane hepsi demiyorim çoğu diyorum bir dünya konuşup arkasından sonra kızının yada gelinin suratına birşey demiyor . İnsanlar da genelde güven düşüncesi ki bu yanlış her yerde herşey olabilir çünkü ev kazalarida dikkat gerektirir Allah korusun para nedeniyle mecbur kalıyor çoğunluk uygun fiyata çok güvenli merkezler daha denetlemeli daha çok olsa bu kadar kuşak enerji düşünce farkı olan çocuk o babane yada ananeden daha iyi şartlarda büyür .Elbette insanlar mecbur kalıyor çoğunlukla siz biraz bakın duruma baktınız olmuyor sinir olmak yerine bakarsınız artık çaresine böyle düşünün fakat çocuğa reçel yalatmak falan da çok önemsiz bir örnek değil yada ağlıyor diye TV göstermek artık yararını zararına üstün tutup fazla birşey demeyecek siniz .

1 sene daha bekle acından ölmüyorsan borçlar çok değilse 2 yaşında bebekle 10 aylık bir değil en azından yarım gün oyun grubuna vs gider. Yaşlılara göre ne olacak benim bebeğimi turşu gibi tuzladı annem ağzına hurma zemzem verdi uğraşmak istemeyip eline telefonu verecek ki veriyorlar görüyorum 3 yaşında çocuk telefon kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…