- 22 Kasım 2020
- 6.622
- 95.106
- 498
- Konu Sahibi nefertiti00
-
Evet bu mantıklı olabilir. Şahsen ben de babaanne varken bakıcıya ya da kreşe vermek istemezdim bu kadar küçük bir bebeği.Zaten en kötü ihtimal 2 seneyi doldururum şöyle düşündüm 4.sınıf okutyodum sizi ben mezun edeceğim dedim sınıfıma o dönemde borcumuzun taksidi artacak martta başlıcam hazirana kadar denemişte olurum baktım iyi bakılıyo ediyor devam ederim dedim bakılmıyosa Eylül'de borcumuz zaten bitecek kalan bir yılıda kullanır çocuğuda 2 yaşına getiriröim diye düşündüm
Birde ne yaparsanız yapın uyarirsaniz uyarın kvalude ve görümce bildiklerini okuyacak o sözler 3 gün tutuluyor .Sonuçta onlar nasıl çocuk yetiştirdiyse öyle olacak .Anne yada kvaludesi çocuk bakanların çok azı memnun zaten küslüğe kadar gideni bakmıyorum deyip birakani var sonuçta eğitici birşey de yapmayacaklar ilerde altını alıp yemek yedirmek dışında .Sizin konuda böyle gibi keşke eşiniz kreş olayına sıcak baksaydi iyi özel güvenilir referanslı bir yer bulunanilirdi .Kusura bakmayın ama hamile kalmadan çocuk doğmadan önce bunları düşünmediniz mi? Ben ne zaman çalışmaya başlarım? Paramız ne zamana kadar yeter?Bebeğe kim bakacak?
Sizde biliyorsunuz bu saatten sonra çocuğu kime bırakacaksınız,en iyisi iyice ortamı germeden nazikçe kv rica etmeye başlayın.
Zaten en kötü ihtimal 2 seneyi doldururum şöyle düşündüm 4.sınıf okutyodum sizi ben mezun edeceğim dedim sınıfıma o dönemde borcumuzun taksidi artacak martta başlıcam hazirana kadar denemişte olurum baktım iyi bakılıyo ediyor devam ederim dedim bakılmıyosa Eylül'de borcumuz zaten bitecek kalan bir yılıda kullanır çocuğuda 2 yaşına getiriröim diye düşündüm
Ev de çalışmayan görümcem de var ben zaten onlara güvenmedim bakarlarsa ne ala kreş ve bakıcıya zaten karşı değilimKadın da bayılmıyordur zaten bakarım diye, yaşlı insanlara güvenerek çocuk yapılmaz. Baştan karı koca oturup bir plan yapmanız gerekiyordu, ya paşa paşa bakıcıya vereceksiniz, ya da oturup kendiniz bakacaksınız.
Umarımm biraz inatlar ama eşimi dinlerler çekinirler en kötü onun kafasını yerim sert bi konuşma yapar artıkNormalde ücretsiz izin kullanın derdim ama işe dönmek zorunlu ise konuşup ikaz edip, gerekirse TV zararları ile bolca konuşup idare edeceksiniz. Yaklaşık 3 ay zaten. Sorun yaşarsanız Eylül de bakıcı tutarsınız.
Okul yarım günde zaten çabucak geçer. İnşallah uyarıdan anlarlar
İşte Max oturup bakmam 2 sene. Sonra işime dönmek zorundayımKadın da bayılmıyordur zaten bakarım diye, yaşlı insanlara güvenerek çocuk yapılmaz. Baştan karı koca oturup bir plan yapmanız gerekiyordu, ya paşa paşa bakıcıya vereceksiniz, ya da oturup kendiniz bakacaksınız.
Hocam rahat rahat ücretsiz izinini kullanacaksın o zaman bebeğini kreşe gelinceye kadar büyüteceksin.. evi nasıl geçindireceğini de çok bilmiş kocan düşünsün.İşte dayanamadıkları vakit gizli gizli izletirlerse diye düşünüyorum ben de sınıf öğretmeniyim veliler bana şikayet ediyor hocam telefondan kaldıramıyoruz ders yaptıramıyoruz diye ve evet komut almıyolar bön bön suratıma bakıyorlar
Kuzum eninde sonunda istemediğiniz şekilde davranacaklar ve siz de bunu kabul etmeyeceksiniz. Sonra bir kavga olacak ve çocuğa bakmak istemeyecekleri için siz kendiniz bakmak durumunda kalacaksınız. Boşuna stres yapmayın, oturun o günün gelmesini bekleyin. Ayrıca hem yüksek merhamet gösterip size destek olan anneye Katya muamelesi yapıp şöyle yap böyle et demek onları da rahatsız edecek. Akışına bırakın..Umarımm biraz inatlar ama eşimi dinlerler çekinirler en kötü onun kafasını yerim sert bi konuşma yapar artık
Geleceği yorumladınız resmenn haklısınız sinir hastası olmaktansaKuzum eninde sonunda istemediğiniz şekilde davranacaklar ve siz de bunu kabul etmeyeceksiniz. Sonra bir kavga olacak ve çocuğa bakmak istemeyecekleri için siz kendiniz bakmak durumunda kalacaksınız. Boşuna stres yapmayın, oturun o günün gelmesini bekleyin. Ayrıca hem yüksek merhamet gösterip size destek olan anneye Katya muamelesi yapıp şöyle yap böyle et demek onları da rahatsız edecek. Akışına bırakın..
HaklısınızHocam rahat rahat ücretsiz izinini kullanacaksın o zaman bebeğini kreşe gelinceye kadar büyüteceksin.. evi nasıl geçindireceğini de çok bilmiş kocan düşünsün.
Bildiğimden değil tahmin.. inanın her iki taraf da bir süre sonra pişman oluyor. Ha şöyle bir şey olabilir, bakıcı ücretinin en azından yarısını kvye verirseniz belki bakım konusunda taleplerinize bir nebze de olsa uyar.Geleceği yorumladınız resmenn haklısınız sinir hastası olmaktansa
O zaman kendinizi hemen doldurmayın iyi düşünelim.Öyle anlık bir saçmalık yaptıklarını düşünelim.Tabi ki istisnalar hariç en güvenilir yer orası.Yemeğine uykusuna dikkat ederler.Bir süre dener dediğiniz gibi borç bitince baktınız umduğunuz gibi olmadı ücretsiz izin alır siz bakarsınız .Eşinize arada tatlı tatlı yola sokarsınız o da annesini uyarır...Kavgayla inatla olmaz ......Düşündüm ailesi var bakarız dedikleri için ki çokta seviyorlar çocuğu yaptım ama bazı şeyler süreçte belli olur ya hani ben nerden bilebilirdim tv acıp agzına reçel bascaklarını. Hamileyken de 1 yıl sonra baslarım dedim zaten ki 10 aylık bebekte 1 yaşına yakın planladıgım gibi oldu her şey sadece sürecte ki bu sıkıntıyı bebek olmadan bilemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?