Bebek kayınvalide ve tv

Ailem dururken kimse iyi bakamaz kafasında ve bir de bebek henüz 3-4 yaş olsa sorun etmez. Eşimin işi yoğun iki işte zor çalışır memur zaten
Bir bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz. İki yaşına kadar siz bakın öyleyse, madem uzlaşamıyorsunuz bu konuda.

İzletecekler sana da soylemeyecekler. Sen daha oradayken bile dinlemiyorlar. Kendin bak bence ya da bakıcı tut sakın o cahillere bırakma.

Madem eşin karşı 2. İşe o girsin. Kvalideye çocuk bırakmadım bırakmam. Sağlığı yerinde olsa, bana uysa neyse. Yoksa yok…

Ya paşa paşa bakıcı tutacaksiniz yada böyle bakıma razı olacaksınız..çocuğu yapmadan önce kaynananiz garanti vermismiydi tvsiz bakarım diye .

Ya zarar vermeyecek ufak tefek birşeylerse göz yumacaksanız çok ayrıntılı derin düşünmeyeceksiniz bebeğimi bıraktım şöyle mi yaptılar böyle mi diye (mesela 2 dk tv gördü gibi) ya da bakıcı, kreş seçeneği ki oralarda da istediğiniz gibi oluyor mu her şey bilemezsiniz.
Ben 2 yaşına kadar ücretsiz izin aldım sonra görümceme bıraktım iyi bakıyor tabiki benim gibi annesi gibi ayrıntılı her noktayı düşünüp dert edeceğini sanmam ama işe gelince ben de düşünmeyi bıraktım çok derinlere dalmıyorum

İki seçenek var ya bakıcı bulacaksınız. Ya da kayınvalide izin bakiminda kurallarından taviz vereceksiniz. Çünkü dört aylık çocuğa sussun diye TV açmak çok absürt. Şimdi yapan on aylıkken kesin izletir. İlk üç yaş cidden zararlı . Dört aylık çocuğa reçel verdiyse zaten ek bir problem . Yiyecek herhangi birşey de verilmez yani Allah korusun . Tanıdığım biri bebeğine dört aylıkken yedirmeye başlamış çocuk ortaokula başladı hala bağırsak problemi var.

Aslında en iyisi ilk iki yıl anne ya da baba bir ebeveynin yanında güvenli bağlanarak büyümesi. Üç yaşından sonra zaten çocuk oyun istiyor güvenli ayrılma ile kreşe başlayabilir durumda oluyor.

Korkum bu kalıcı hasar travma kalması çocuğumun üzerinde sıkıcam dişimi 2 yıl bekleyeceğim sonrasıda kreş olur en azından derdini anlatır üç beş bi şey öğrenir

2 yaşında olsa çokta dert etmem en azından anlatır eder eğitici bi şeyler izleyebilecek dönemde olur ek gıda bitmiş olur

2 yaşında olsa çokta dert etmem en azından anlatır eder eğitici bi şeyler izleyebilecek dönemde olur ek gıda bitmiş olur
Oğlan 27 aylıkken okula başladım ben tuvalet eğitimi olmadığı için anaokuluna vermek istemedim. Bakıcı ile devam ediyoruz. Benim evimde bilgisi dahilinde kamera da var. %100 memnunum diyemem. 3. Haftasında yumurta haşlama tenceremde yemek ısıttığını fark ettim ama uyardığımda bir daha yapmıyor. Kaynanam da yumurta kaynattığı tencerede yemek de yapar ona söylediğimde aman ne var canım ben o tencereyi cifliyorum zaten temiz o demişti.umursamamıştı beni

Ne borcu öyle seninde calismani gerektirecek kadar.. çocuğun daha önemli şuan.. Ben calismazdim 2 sene ücretsiz izin hakkımı doldurup sonrada çocuğumu kreşe verirdim kafam rahat olurdu en azindan çocukta sosyallesir diğer çocuklardan bir şeyler öğrenir diye

Ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gideceksin

Korkum bu kalıcı hasar travma kalması çocuğumun üzerinde sıkıcam dişimi 2 yıl bekleyeceğim sonrasıda kreş olur en azından derdini anlatır üç beş bi şey öğrenir
İkibucuk yaşından sonra aşırı oyun istiyor bebekler zaten. O yıl bakıcı olabilir. Üç yaşından itibaren ise kreş aşırı iyi oluyor. Güvenli bir ayrılma ile . Kızım üç yaşından beri kreşe gidiyor severek. Gönlünüzce olsun herşey

ilk çocuğum 10 aylıktı işe başladığımda.kayınvalidem bakmaya başladı ama benim sözlerimin kurallarımın hiç bir önemi olmadı.sorsan yapmıyordu ama çocugum büyüdükçe bana anlattıkça anladım hiç beni dinlemeden bildiğini okumuş.en son 2 bucuk yasında kayınvalidemin ihmali yüzünden büyük bi zarar geldi oğluma , direk kreşe verdim.çok pişmanım keske kendim baksaydım.şimdi 2.çocugumu kendim büyütüyorum ücretsiz izin aldım sonuna kadar da kullanıcam.iznim bittiği an da kendi annem bakıcak biraz (ona güvenim sonsuzdur) sonrasında güvendiğim bir kreş.yani eğer aç açıkta kalmıycaksanız ve borçlar bir şekilde ödenecek durumdaysa kendin bakmanı tavsiye ederim tecrübelerime dayanarak.

Seni bilemem de ben asla güvenmem, çünkü ben yanındayken emzirmeye kalktı benimkisi, o gün bugündür yüzüne de bakmıyorum, kızdım diye soğuğuz, Allah düşürmesin emanette etmem.

Ya bu gerçek mi? Bu ne salaklıktır ya nasıl çalışıyor bu insanların beyni tövbeler olsun. Kızmayıp ne yapacakmışsınız acaba içinden geçmediyseniz az yapmışsınız.

Ya bu gerçek mi? Bu ne salaklıktır ya nasıl çalışıyor bu insanların beyni tövbeler olsun. Kızmayıp ne yapacakmışsınız acaba içinden geçmediyseniz az yapmışsınız.
Küstü trip yapıyor işte, çok derdimdi, aferin deyip gulecektik heralde. Beyin desen o biçim gerçekten

Madem karşı, eve daha çok para getirsin de siz de bebeğe bakın. Kaynananız bakmasın aman…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…