- 26 Eylül 2024
- 1.803
- 657
- 43
- 28
- Konu Sahibi narintanyeri
-
Yaaaaboyu kısalmış onun boyunu yesinler maşallah maşallah inşallah hepimizi ki en güzel şekilde sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederimDoğuma kadar hep böyle olacak 1-2 hafta önde çıkar sonra bi bakmışsın düzelmiş falan
Çünkü bebeği elinize alana kadar oradakiölçğler hep afaki
Tahmini ölçüler
Geri kalmasın yeter ki
Önde çıksa da olur
Bı özele gidip orda detaylı bı baktircam cihaz felan fark ediyor tabki devlete göre ayrıca cebapalrin için teşekkür ederim rahatladımamin inşallah
Boyu da normale gore uzun gidiyormus bu arada tamamen cihaz ve doktor olcumu farki
Ben devlete gidiyordum makineleri cok eski ve kotu ama sonuclari dogruydu :) sonra evde takilip dustugum icin ozel tip merkezine gittim ordaki cihaz yanlis olctu ve cm olcuyordu devlette mm olcuyorlsrdi biraz oynatsa sonuc yanlis cikabiliyo yani.Bı özele gidip orda detaylı bı baktircam cihaz felan fark ediyor tabki devlete göre ayrıca cebapalrin için teşekkür ederim rahatladım
Çok sağol gerçekten benim bebiş zor olunca ondan baya bı tedirgin oluyorum en ufak birşey de zaten doktor iyi olumsuz herhangi birşey söylemedi idrar kan çok şükürBen devlete gidiyordum makineleri cok eski ve kotu ama sonuclari dogruydu :) sonra evde takilip dustugum icin ozel tip merkezine gittim ordaki cihaz yanlis olctu ve cm olcuyordu devlette mm olcuyorlsrdi biraz oynatsa sonuc yanlis cikabiliyo yani.
Suan ozelde takipliyim farkli bir hastane devlet ile sonuclari ayni, detayli ultrasonda ayni hersey normal haftaina gore cok şükür
Senin de oyle bir anlik olcum degisimi olabiliri zaten cok fark yokmus buyuyodur bebis rahat ol sen annesi
Başka doktorlara gittiysen biri ölçümü yanlış yapmış olabilir belki canımDün dahiliyeye gittim işte bu değere göre hiç şekerin yok diyebilirim dedi başka doktora aldım 2 hafta sonrasına yani o 1 haftada içinde 400 Gr almis sonraki 1 haftada da 100 Gr alması normal
Aynı doktor ama her gittiğimde farklı oda oluyor buda farklı cihaz demek belki ondan kaynaklıdır 2 hafta sonra gidicem o zaman belli olurBaşka doktorlara gittiysen biri ölçümü yanlış yapmış olabilir belki canım
Şey ne oluyor karnı önde gitmesiUltrason ölçüleri hep yanlış. Benim bebeğime karnı ve kafası 3 hafta önde gidiyor dediler. Dedim çok tuhaf bit çocuk doğurucam herhalde. Bir doğdu yavrum minnacık kafası. Her şeyi normaldi. Takılmayın. Benim gitmediğim doktor kalmamıştı iri bebek mi kafası su mu topladı aylarca kafamda kurmuşum.
Göbeği yaniŞey ne oluyor karnı önde gitmesi
Bende 28+0 bugün kontrolde 30+0 çıktı bebeğim doktor normal olduğunu söylediAnladım canım birde yukarıda yazdığım kiloyla ilgili bir bilgi. Var mi
Evet canım ya öyleymiş benimkinde başı 2 hafta önde göbeği ve boyu 1 hafta önde sen şeker yüklemesi yaptırdın miBende 28+0 bugün kontrolde 30+0 çıktı bebeğim doktor normal olduğunu söyledi
Evet yaptırdım canım şeker çıkmadıEvet canım ya öyleymiş benimkinde başı 2 hafta önde göbeği ve boyu 1 hafta önde sen şeker yüklemesi yaptırdın mi
Sizin şeker yüklemede ölçüm değerleriniz kaçtı?Evet canım ya öyleymiş benimkinde başı 2 hafta önde göbeği ve boyu 1 hafta önde sen şeker yüklemesi yaptırdın mi
Açlık şekeri içmeden önce : 95Sizin şeker yüklemede ölçüm değerleriniz kaçtı?
Maşallah valla sevindim benimki de Açlık şekeri içmeden önce : 95Evet yaptırdım canım şeker çıkmadı
Benimde 50lik içecekle 1.saatte 181 çıktı. 2.saati ölçmediler. Açlıkta bakılmadı. Gebelik şekeri tanısıyla diyetisyene yönlendirdi beni. Evde kendim ölçüm yaparak ve diyet yaparak düzenledim ben şekerimi epey. Sizinle daha evvel yine konuşmuştuk sanırım. Şeker şüphesi olduğu için de bebeğiniz önden gidiyor olabilir bence diyetinize özen gösterin risk almayın. Beni doktorum aşırı korkuttu.Açlık şekeri içmeden önce : 95
60. Dakika: 181
120. Dakika: 164
75 gram lik içtim sonuçlar böyle çıktı açlık tabi hepsi sizin
Bende zaten un seker karbonhidrat çıkardım hayatımdan ama beni zorluyor açıkçası tatlı hamur işleri normalde de düşkünüm yaparım birden kesince sigaradan daha çok zorladı inan sinir yapıyorBenimde 50lik içecekle 1.saatte 181 çıktı. 2.saati ölçmediler. Açlıkta bakılmadı. Gebelik şekeri tanısıyla diyetisyene yönlendirdi beni. Evde kendim ölçüm yaparak ve diyet yaparak düzenledim ben şekerimi epey. Sizinle daha evvel yine konuşmuştuk sanırım. Şeker şüphesi olduğu için de bebeğiniz önden gidiyor olabilir bence diyetinize özen gösterin risk almayın. Beni doktorum aşırı korkuttu.
Sizi en iyi ben anlarımBende zaten un seker karbonhidrat çıkardım hayatımdan ama beni zorluyor açıkçası tatlı hamur işleri normalde de düşkünüm yaparım birden kesince sigaradan daha çok zorladı inan sinir yapıyor
Yarın endokrinoloji gidicem bakalım ne dicek aslında çok yüksek değil gibi hepsi açlık 75 Gr 50 gr verseydi daha iyi çıkardı belkide neyse dayancaz artık şey duydum bı arkadaş demişti kaçamak la beraber süt tüketildiğinde fazla tukseltmiyormus bende öyle yapcam geçen ekler yedim dayanamadım ama şeker o kadar azdı ki dedim iyimis birde sütle içsem daha mantıklı iyi olurSizi en iyi ben anlarımçok kötü bir süreç hatta bu aralar bir tık esnettim ben de. 150lerde geziyor 1.saat tokluğum. Tekrardan sıkılaştırıcam aşırı derecede zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?