Merhaba KKdaşlarım
Bebek isteğimizle ilgili eski 1-2 konum var.Üstünden zaman da geçti, dersaneye gittiğimiz için bu sene erteleyecektik ama yanlış bir karar olduğunu düşünmeye başladım. Hem biz çok istiyoruz hem ablasıyla yaş farkları çok olmasın istiyorum,sanki doğru zaman şimdi gibi. Kızım 3 yaşında bu arada.
Uzatmadan kısacık bir sorum olacak, oldu da memurluğu kazandım(Sınav ekimde); doğum izni nasıl oluyor? Özeldeyken 2 yıl izin yapmayı düşünüyordum,kabul görmezse ayrılacağım (Tabi planla olan işler değil bunlar, belki bebiş bile gelmeyecek, hayırlısıysa olur inş.öyle söyleyeyim.) Doğum iznindeyken ya da ücretli izindeyken bu hak memurlukta da devam ediyor mu? Bu işler nasıl yürüyor?
Ama bir yere yerleşip nerdeyse 2 yıl sonra başlamak var. Öyle kabul görüyor mu?e tabi ceyz'cim memurlukta daha iyi şartların var
Ama bir yere yerleşip nerdeyse 2 yıl sonra başlamak var. Öyle kabul görüyor mu?
İlk iznimde benim de aynı şekilde olmuştu,37 ye kadar çalışıp izinleri sonraya aktardım. Ücretsiz izindeyken kazanma durumum olursa kabul görüyor o halde,öyle anladım. Ama emin miyiz,sonra güme gitmeyeyimBen memurum hamile iken doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 hafta iznin var, çoğu kadın 37.haftaya kadar çalışıp 5 haftalik fazla çalışma süresini doğum sonuna atar 13 hafta izin kullanır bu süre senin ücretli iznin yani 3 ay, üstüne yıllık iznimin tamamını da aldım ben mesela, oldu sana 4 ay, kimileri heyet raporu şu bu alıyo ama ben tercih etmedim
Akabinde de istersen 2 sene ücretsiz izin alıyorsun
Ben memurum hamile iken doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 hafta iznin var, çoğu kadın 37.haftaya kadar çalışıp 5 haftalik fazla çalışma süresini doğum sonuna atar 13 hafta izin kullanır bu süre senin ücretli iznin yani 3 ay, üstüne yıllık iznimin tamamını da aldım ben mesela, oldu sana 4 ay, kimileri heyet raporu şu bu alıyo ama ben tercih etmedim
üxretsiz izin alınca kademe ilerlemen devam ediyormuBen memurum hamile iken doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 hafta iznin var, çoğu kadın 37.haftaya kadar çalışıp 5 haftalik fazla çalışma süresini doğum sonuna atar 13 hafta izin kullanır bu süre senin ücretli iznin yani 3 ay, üstüne yıllık iznimin tamamını da aldım ben mesela, oldu sana 4 ay, kimileri heyet raporu şu bu alıyo ama ben tercih etmedim
Ya inş. anlatabilirim; şimdi 4 ay ücretli iznim var,2 yılda ücretsiz. Bu sınav,kazanma durumları ücretsiz izin zamanlarına denk gelirse nasıl oluyor demek istedimNasıl yani, anlamadım
İlk iznimde benim de aynı şekilde olmuştu,37 ye kadar çalışıp izinleri sonraya aktardım. Ücretsiz izindeyken kazanma durumum olursa kabul görüyor o halde,öyle anladım. Ama emin miyiz,sonra güme gitmeyeyim
yeni yasaya göre evet devam ediyor.üxretsiz izin alınca kademe ilerlemen devam ediyormu
e tabi ceyz'cim memurlukta daha iyi şartların var
üxretsiz izin alınca kademe ilerlemen devam ediyormu
üxretsiz izin alınca kademe ilerlemen devam ediyormu
Ya inş. anlatabilirim; şimdi 4 ay ücretli iznim var,2 yılda ücretsiz. Bu sınav,kazanma durumları ücretsiz izin zamanlarına denk gelirse nasıl oluyor demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?