Bebek konusu

bızzat benım bır arkadasım yenı atandıktan bırkaç hafta sonra dogum yaptı yasal haklarını kullandı ve sonrasında ıse basladı...
Doğum,atanmadan önce gerçekleşirse de bir farkı olmaz umarım

Ben yazdım, evet oluyo ben asker eşi polis eşi çok gördüm misal, başka meslekler de dahildir aile birliği gereği

Doğum,atanmadan önce gerçekleşirse de bir farkı olmaz umarım
askerlıktede hakkın saklı kalıyor, tek yapman gereken evraklarını teslım edıp kuruma basvuru suresı ıcerısınde memurıyetını baslatmak, dogum da aynı sekılde...

Ben 6 aylik memurken dogum yapip tum izinlerimi kullandım. Ozeldeki gibi sartlar yok bu haklari elde edebilmek icin, prim sayisidir, 1 yil calismisliktir vs gibi.
Ben şu 2 yıllık ücretsiz izni kullanabiliceğimi bilsem hemen başlıcam çalışmaya. Ama bebiş 4 aylk bıramam

Memurluğu kazandığın takdirde bu haklara sahipsin, ücretsiz izindeyken kazanmak derken orayı anlamadım işte

Şey mi diyosun özel sektörde çalışırken ücretsiz izne ayrılıp memurluğu kazanmak?
C CeYz memurluğu kazanırsa ilk 1 sene aday memur olacak değil mi Asaleti 1 sene sonra alır 2 yıllık ücretsiz izin alabilir mi aday memurken galiba bunu mu soruyor.

C CeYz memurluğu kazanırsa ilk 1 sene aday memur olacak değil mi Asaleti 1 sene sonra alır 2 yıllık ücretsiz izin alabilir mi aday memurken galiba bunu mu soruyor.

Gereken herseyi yazdık cevabı var

Fiilen işe başladığı günden itibaren 1 yıl sayar asil memur olur

Evet canım konu oydu hemen hemen.Özel sektörden aldığım ücretsiz izni kullanırken memur olursam, bu izin devam edecek mi onu sormuştum. Bebek fikrine sıcak bakıyorum şimdi,bakalım hayırlısı

Bu konuyu ben de merak ediyordum, iyi ki sormuşsunuz. Cevaplar icin de herkese tesekkurler =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…