Bebek konusunda hassas olanlar okumasin lutfen

Loverdose

Zeus'u buyuten peri kizi
Pro Üye
30 Ağustos 2013
2.125
7.360
358
Merhaba KK hatunlari,

moralim cok bozuk sabah baska bir sebepten doktora gittim. Konusurken bana reglimi sordu bende hep geciktigini bunun normal oldugunu falan soyledim (7gun gecikti zaten duzenli degil)
Kari-koca doktorlar esi yaklasik 10 gun once ultrasonda bakmisti ve bebek yok dedi (diger hastaligimdan oturu gitmisken belirtiler hamilelik olabilir diye bakmisti) . Onuda soylememe ragmen once eczaneden test al negatifse su ilaci kullan dedi. Eve geldim. Test pozitif. Aglamaktan helak oldum. Ben anne olmayi hic istemedim, istemiyorum.
Esimde bende ilac kullaniyoruz, sacimi daha 3-4 gun once boyadim. Agir temizlikler falan yaptim. Sorum su bu testlerin yanlislikla pozitif gosterdigi olmus mudur hep aksini okudum. Bu durumda bebek dogurulmali mi . Bir uye ilac kullandigi icin aldirmis. Nasil oluyor hic bilmiyorum?

Kadin doktorum bu hafta yok. Esim isten gelirken birkac test daha getirecek, onca bebek sahibi olmak isteyen insanlarin olsun. Benimkinde hata olsun kizlar dua edin lutfen.

Düşük ihtimalde olsa yanlış gösterme ihtimalleri var hemen birkaç test daha yapın değişik markalardan
Eger hamileyseniz boyanin veya temizligin bebeğe zarar verdiğini dusünmeyin şuan düşünceginiz konu dogurcaksimısınız aldircakmisiniz korundugunuz ve bukadar istemediginiz halde nasıl oldu

Bende insallah yoktur diyorum. Maalesef tup baglatma yontemini cocuk sahibi olmayanlara yapmiyorlar esimde desteklemiyordu dunyanin binbir turlu hali var benden ayrilsan ve anne olmak istesen donusu yok diye.
Spirali (yurtdisindayim) de yine takmiyorlardi bu sene takmays basladilar cocuksuz kadinlara. Oda yok kaydi yok su bu hepsinde bir yan etki ya da dezavantaj bulmustum. Olur gozuyle cok bakmadigim icin.

prezervatifin bir yan etkisi yok tabi alerjiniz yoksa. en azından bundan sonrası için

Esiniz istemediği içinmi istemiyorsunuz yoksa sizinde mi karariniz?

Bebek konusunda hassas olanlar yazinca bir bebege birsey oldu sandim. Ne tur ilac kullaniyorsunuz engelli olmasindan mi korkuyorsunuz

Esiniz istemediği içinmi istemiyorsunuz yoksa sizinde mi karariniz?
Ben istemiyorum, esimde hic ister gibi durmadi. Benden mi etkileniyor diye arada sorardim ama benim gibi net oda. Yani bugune kadar oyleydi. Aksam gelince bir konusacagiz.

Bebek konusunda hassas olanlar yazinca bir bebege birsey oldu sandim. Ne tur ilac kullaniyorsunuz engelli olmasindan mi korkuyorsunuz
Ic organlarimizla ilgili direkt su bu demiyorum, yakinlarimdan taniyanlar cikabilir diye.
Bebek olmasa daha iyi olur kafam saglam degil neyi nasil dusunmeliyim kismini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…