Simdi soyleyince taslanacagim korkusu var. Reglimin baslangic ve bitis gunleri haricinde esim korunuyordu.Korunmuyorsaniz bu surpriz degil ki
Simdi soyleyince taslanacagim korkusu var. Reglimin baslangic ve bitis gunleri haricinde esim korunuyordu.
Üstünüze gelmek istemiyorum ama bebek hic istemediğiniz halde neden böyle bi yontem?Simdi soyleyince taslanacagim korkusu var. Reglimin baslangic ve bitis gunleri haricinde esim korunuyordu.
prezervatifin bir yan etkisi yok tabi alerjiniz yoksa. en azından bundan sonrası içinBende insallah yoktur diyorum. Maalesef tup baglatma yontemini cocuk sahibi olmayanlara yapmiyorlar esimde desteklemiyordu dunyanin binbir turlu hali var benden ayrilsan ve anne olmak istesen donusu yok diye.
Spirali (yurtdisindayim) de yine takmiyorlardi bu sene takmays basladilar cocuksuz kadinlara. Oda yok kaydi yok su bu hepsinde bir yan etki ya da dezavantaj bulmustum. Olur gozuyle cok bakmadigim icin.
Coklu alintiyi beceremiyorum ondan yazdim, tabii ki hicbiri bahane olamaz ama endiselenmekten cildiracak gibi oluyorum.Üstünüze gelmek istemiyorum ama bebek hic istemediğiniz halde neden böyle bi yontem?
Pardon?o değil de oha reglliyken sevişiyorlarmış ya.
Esiniz istemediği içinmi istemiyorsunuz yoksa sizinde mi karariniz?Bende insallah yoktur diyorum. Maalesef tup baglatma yontemini cocuk sahibi olmayanlara yapmiyorlar esimde desteklemiyordu dunyanin binbir turlu hali var benden ayrilsan ve anne olmak istesen donusu yok diye.
Spirali (yurtdisindayim) de yine takmiyorlardi bu sene takmays basladilar cocuksuz kadinlara. Oda yok kaydi yok su bu hepsinde bir yan etki ya da dezavantaj bulmustum. Olur gozuyle cok bakmadigim icin.
Onuda kullaniyoruz ama alerjim var latekssiz olanlari bile rahatsiz ediyor.prezervatifin bir yan etkisi yok tabi alerjiniz yoksa. en azından bundan sonrası için
Ben istemiyorum, esimde hic ister gibi durmadi. Benden mi etkileniyor diye arada sorardim ama benim gibi net oda. Yani bugune kadar oyleydi. Aksam gelince bir konusacagiz.Esiniz istemediği içinmi istemiyorsunuz yoksa sizinde mi karariniz?
Simdi soyleyince taslanacagim korkusu var. Reglimin baslangic ve bitis gunleri haricinde esim korunuyordu.
Pardon?
Ic organlarimizla ilgili direkt su bu demiyorum, yakinlarimdan taniyanlar cikabilir diye.Bebek konusunda hassas olanlar yazinca bir bebege birsey oldu sandim. Ne tur ilac kullaniyorsunuz engelli olmasindan mi korkuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?