Regl baslamadan onceki ve sonraki 3-5 gun korunmasiz demek istedim. Bende sagliksiz buluyorum.üstteki mesajınız için söyledim. genelde pek çok çift sağlıksız olduğu için tercih etmiyor.
krampları ve regl süresini azaltıro değil de oha reglliyken sevişiyorlarmış ya.
Siz şuan için değil hiç istemiyorsunuzBen istemiyorum, esimde hic ister gibi durmadi. Benden mi etkileniyor diye arada sorardim ama benim gibi net oda. Yani bugune kadar oyleydi. Aksam gelince bir konusacagiz.
Regl baslamadan onceki ve sonraki 3-5 gun korunmasiz demek istedim. Bende sagliksiz buluyorum.
krampları ve regl süresini azaltır
Benden ayrılsan ve cocuk sahobı olmak ıstesen? Evli misiniz? Evliysenıx eşiniz mi istemiyor cocuk? Yaslar cok mu kucuk. Garıp geldı ilişkinizBende insallah yoktur diyorum. Maalesef tup baglatma yontemini cocuk sahibi olmayanlara yapmiyorlar esimde desteklemiyordu dunyanin binbir turlu hali var benden ayrilsan ve anne olmak istesen donusu yok diye.
Spirali (yurtdisindayim) de yine takmiyorlardi bu sene takmays basladilar cocuksuz kadinlara. Oda yok kaydi yok su bu hepsinde bir yan etki ya da dezavantaj bulmustum. Olur gozuyle cok bakmadigim icin.
O yuzde iki bana vursun istiyorum. Aldirmak istemiyorum, dogurmakta istemiyorum. Sokakta gezinirken hamileler bebek arabalari, bezler, mamalar, kresten cikanlar sanki hepsi ustume ustume geliyor.valla o testlerin hiç yanlış çıktığını görmedim yanlış çıkma oranı yüzde ikiydi yanlış hatırlamıyorsam
eğer hamile değilsen regli başı sonuda eşin korunsun çünkü azda olsa o günlerde de risk oluyor, çünkü spermler 3-4 gün canlı kalabiliyormuş
Kucuk yasta evlilik yaptik. Ama uzun yillardir evliyiz. Bastan beri istemedigimizden ben tup baglatmayi teklif ettim. Oda bu bir ameliyat sana kiyamam demisti. Hem ayrilik olum her sey insanlar icin. Hayatina biri girer fikrin degisir demisti. Yas 30 a yakin.Benden ayrılsan ve cocuk sahobı olmak ıstesen? Evli misiniz? Evliysenıx eşiniz mi istemiyor cocuk? Yaslar cok mu kucuk. Garıp geldı ilişkiniz
O bende de yok. Icime hicte dusmedi oyle anne olma hissi sefkati.Ben anlıyorum sizi , hiç de taşlamayacağım.
O anne olayım , amanın da bebek anaçlığı bende de yok.
Ben olsam eşimle konuşur aldırırdım, bir daha da çok dikkatli olurdum.
O bende de yok. Icime hicte dusmedi oyle anne olma hissi sefkati.
Hem acisindan hem gunahindan cok cekiniyorum. Ben disimi cektiremem bebegi nasil aldirayim diyorum.
Yani çok iyi düşün , vücudumda bir şeyin yaşaması düşüncesi bile bak şimdi durduğum yerde tüylerimi ürpertti.
Eşin ne diyor bu konuda ?
Burda yasal sinir 14haftaymis. Bende nette okuyorum. Test yanlis ciksin. Degilse bos gebelik olsun. Icinde bebek olmasin yani ben kotu bir sey yapmak istemiyorum. O kadar hemen dinlenilebiliyor mu ne kadarlik bilmiyorum.Negatif pozitif olabiliyor evet ama pozifse bebek vardır. Bebek konusunda da inanılmaz hassasım. Bana göre kürtaj cinayettir. Ama bu benim fikrim sizi kınama hakkını bana vermez. Sonuçta kararı siz vereceksiniz.
Saç boyadınız temizlik yaptınız diye bebeğe birşey olmaz. Ha olmuşsa zaten düşer. Embriyon aşamasında tek bir hücrede bile hata varsa vücut bebeği atar.
Kürtaj konusunda da şunu tavsiye ederim. 8 hafta yasal sınırınız var diye biliyorum. Kalp atışlarını dinleyin ve karar verin.
Ve bence yaşamasına izin verin..
yani su saatten sonra neden korunmadim sorusu cok yanlis.. olc tart kendini aldirmak istiyorsan aldir esinlede konusun bu konuyu drunada basvur .. Ama anne olupta pisman olan kimseyi ne gordum nede duydum.. amaa hic istemiyorsan hamileliginde zehir olur bebeginde dogunca huzursuz olur ... otur sakin kafayla eksileri artilari olcun tartin .. ilerde kotu bi anne olacagini dusunuyorsan hic bulasma aldir derim.. Seni etkilemek icin soylemiyorum ama su an hamileyim oyle guzel bi duygu ki anlatamam ilk baslarda kafayi yiyecek gibi oluyodum sorumluluk buyuk abi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?