- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
başlığa rağmen hassas olanlar neden bakar ve yorum yapma ihtiyacı duyar ben de bunu anlamıyorum. ve evet birazdan linç yiyeceğim.
Ben bu yasadigim yerde yalnizim, dolayisiyla bir sese bir nefese ihtiyacim var ama bana muhtac bir bebege degil. Kendimi bu dusunceden kurtaramiyorum. Bana ihtiyac duyan bir varlik, kaldiramiyorum. Annelik yapabilenlere helal olsun.
Ben de yiyeceğim aynen.
Sanki her kadın anne olmak zorunda .
Herkes doğurmak zorunda.
Anlamıyorum arkadaş ya ...
Kadın istemiyorsa o çocuğu gerçekten ya da bakamayacaksa, çocuğa yazık olur.
8 haftalık bebek dinlenirBurda yasal sinir 14haftaymis. Bende nette okuyorum. Test yanlis ciksin. Degilse bos gebelik olsun. Icinde bebek olmasin yani ben kotu bir sey yapmak istemiyorum. O kadar hemen dinlenilebiliyor mu ne kadarlik bilmiyorum.
Ben suan kac haftalik bilmiyorum, insallah yanlis sonuc vermistir diye umutlanmak istiyorum.8 haftalık bebek dinlenir
Ultrasona girin haftası belli olurBen suan kac haftalik bilmiyorum, insallah yanlis sonuc vermistir diye umutlanmak istiyorum.
Cok haklisiniz. Insallah yanlistir.Bu kadar bebek istemeyen bir çift için , umarım test sonucu yanlıştır diye dua ederim bende .
Silik pembe bir 2. çizgi ise , bunu yaşadım ; bebeğimde olmadı . Belki sende de durum budur .
Bundan sonrası içinde daha dikkatli olun , korunma yöntemleri %100 garanti vermez ama azami dikkat + korunma verir .
Hakkında hayırlısı .
" Önce kalp atışlarını dinle, sonra aldır" demek neyin kafası ya... Aldıracak insan niye kalbini duysun? Hayatımda duyduğum en saçma şeyler bu forumda karşıma çıkıyor yeminle.
Merhaba KK hatunlari,
moralim cok bozuk sabah baska bir sebepten doktora gittim. Konusurken bana reglimi sordu bende hep geciktigini bunun normal oldugunu falan soyledim (7gun gecikti zaten duzenli degil)
Kari-koca doktorlar esi yaklasik 10 gun once ultrasonda bakmisti ve bebek yok dedi (diger hastaligimdan oturu gitmisken belirtiler hamilelik olabilir diye bakmisti) . Onuda soylememe ragmen once eczaneden test al negatifse su ilaci kullan dedi. Eve geldim. Test pozitif. Aglamaktan helak oldum. Ben anne olmayi hic istemedim, istemiyorum.
Esimde bende ilac kullaniyoruz, sacimi daha 3-4 gun once boyadim. Agir temizlikler falan yaptim. Sorum su bu testlerin yanlislikla pozitif gosterdigi olmus mudur hep aksini okudum. Bu durumda bebek dogurulmali mi . Bir uye ilac kullandigi icin aldirmis. Nasil oluyor hic bilmiyorum?
Kadin doktorum bu hafta yok. Esim isten gelirken birkac test daha getirecek, onca bebek sahibi olmak isteyen insanlarin olsun. Benimkinde hata olsun kizlar dua edin lutfen.
ben de ona takıldım da bi şey dememiştim. bebek 4 haftalık falansa bi 4 hafta daha taşı, kalbi falan oluşsun atsın, sonra aldırırsın nedir ya.
" Önce kalp atışlarını dinle, sonra aldır" demek neyin kafası ya... Aldıracak insan niye kalbini duysun? Hayatımda duyduğum en saçma şeyler bu forumda karşıma çıkıyor yeminle.
Ben de bittiği gün hamile kaldım. Hatta hastaydım üşütmüştum doktor hamile olma ihtimalin var demişti. Ilaç kullanmadım. Yine de pozitif çıktığında doktora sordum pozitifse vardır demişti. Bir de kistim olduğu için kalmam sanıyordum . Ama nasibi varsa oluyorSimdi soyleyince taslanacagim korkusu var. Reglimin baslangic ve bitis gunleri haricinde esim korunuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?