Bebek konusunda hassas olanlar okumasin lutfen

başlığa rağmen hassas olanlar neden bakar ve yorum yapma ihtiyacı duyar ben de bunu anlamıyorum. ve evet birazdan linç yiyeceğim.

Ben de yiyeceğim aynen.
Sanki her kadın anne olmak zorunda .
Herkes doğurmak zorunda.
Anlamıyorum arkadaş ya ...

Kadın istemiyorsa o çocuğu gerçekten ya da bakamayacaksa, çocuğa yazık olur.

Ben bu yasadigim yerde yalnizim, dolayisiyla bir sese bir nefese ihtiyacim var ama bana muhtac bir bebege degil. Kendimi bu dusunceden kurtaramiyorum. Bana ihtiyac duyan bir varlik, kaldiramiyorum. Annelik yapabilenlere helal olsun.

arkadasim o zaman hic kalkisma dedigim gibi cok buyuk sorumluluk.. Daha cok kucuk zaten mercimek tanesi kadar ya var ya yok.. Dogduktan sonra ne o ilgisiz kalsin nede sen zorda kal hazir oldugunda yaparsin dicem ama icimde el vermiyo ki bunun canina kiyip hazir oldugunda bida yapasin demek... ayy bilemedim su an hamilelikten dolayi annelik hormonlarim tavan ben susuyorum :) iyi dusun iyi karar ver hakkinda hayirlisi olsun

İstenmeyen bir bebek doğurulmamalı diye düşünüyorum. Şahsen yasal süreç içerisinde yapılan kürtaja karşı değilim. Aldırır mısınız, bırakır mısınız bilmem de, lütfen daha düzgün korunun. İnanın bu işi ciddiye alan çiftlerde gebelik olmuyor . Lafta korunmayın yani .

Ben de yiyeceğim aynen.
Sanki her kadın anne olmak zorunda .
Herkes doğurmak zorunda.
Anlamıyorum arkadaş ya ...

Kadın istemiyorsa o çocuğu gerçekten ya da bakamayacaksa, çocuğa yazık olur.

ondan sonra da ortada 30 yaşına gelse de bi şeylerin travmasını atlatamamış insanlar dolaşıyor işte. herkes doğurmasın gerek yok bence de.

Burda yasal sinir 14haftaymis. Bende nette okuyorum. Test yanlis ciksin. Degilse bos gebelik olsun. Icinde bebek olmasin yani ben kotu bir sey yapmak istemiyorum. O kadar hemen dinlenilebiliyor mu ne kadarlik bilmiyorum.
8 haftalık bebek dinlenir

Bu kadar bebek istemeyen bir çift için , umarım test sonucu yanlıştır diye dua ederim bende .

Silik pembe bir 2. çizgi ise , bunu yaşadım ; bebeğimde olmadı . Belki sende de durum budur .

Bundan sonrası içinde daha dikkatli olun , korunma yöntemleri %100 garanti vermez ama azami dikkat + korunma verir .

Hakkında hayırlısı .

Çocuk fikri size bu kadar uzakken daha garantili yöntemler kullanmalıydınız .Size kıyamıyorsa eşiniz vazektomi ameliyatıyla tüplerini bağlatabilirdi.
Bebek konusunda hassas olanlar okumasın demişsiniz ama bu o kadar genel bir başlık olmuş ki bebek sevenler de okusun gibi keşke kürtaj konusunda hassas olanlar okumasın diye yazsaydınız okumazdık .

Çocuklarına deli olan, onlarsız hayat düşünemeyen bir kadın olarak çok içim acıdı .

Çocuk sahibi istememek en doğal hakkınız ama bu şekilde değil !!!!

Vazektomiyi de bir araştırın,
Bu bebeği aldırsanız bile bu yöntemle yeniden gebelik çok olası.
Doğum dışında tüp ligasyonu ile ameliyat gerekirken, vazektomide daha basit bir yöntemle oluyor.
Eşiniz vazektomiye yanaşmazsa belki ileride çocuk sahibi olmak gibi bir fikri vardır.
Bu durumda kürtajı yeniden değerlendirirsiniz.

He şekilde bu bebeği istemiyorsanız kürtaj şart, çünkü bebeği doğurup ona iyi anne baba olmayıp daha büyük günahlar altına girilebilir.

Cok haklisiniz. Insallah yanlistir.

" Önce kalp atışlarını dinle, sonra aldır" demek neyin kafası ya... Aldıracak insan niye kalbini duysun? Hayatımda duyduğum en saçma şeyler bu forumda karşıma çıkıyor yeminle.

ben de ona takıldım da bi şey dememiştim. bebek 4 haftalık falansa bi 4 hafta daha taşı, kalbi falan oluşsun atsın, sonra aldırırsın nedir ya.

Kullandiginiz ilac nedir bilmiyorum ama korkmayin bu kadar sakin olun. Cozumsuz bir sey değil bu.

Allah kalbine gore versin.

" Önce kalp atışlarını dinle, sonra aldır" demek neyin kafası ya... Aldıracak insan niye kalbini duysun? Hayatımda duyduğum en saçma şeyler bu forumda karşıma çıkıyor yeminle.

Sırf fikrini değiştirtmek için yazılan şeyler işte , vicdan azabı yaşatmak için başka bir şey değil.

Herkes kendileri gibi yapmalı , düşünmeli yaşamalı çünki.
Yoksa kaka .

Cnm tm belki istemiyordunuz ama korunduğunuz halde hamile kalmişsın rabbim sana anne olmayı layık görmüş bnce bu çok güzel bişey o kadar insan neler yapıyor olmuyor belkide aldırırsan çok pişman olucaksın ve bir cana kıymak Hele ki kendi Can'ından bir parça çok günah tatlım çok iyi düşünün vardır bir hayır sonuçta evlisiniz bekar olsan sorun olurdu. Belki bebegin size çok Uğurlu gelicek :)

Bu arada cenin cok kucukse yani 4-5 haftalik filansa ilac kullanarak da kurtaj yapilabiliyor diye biliyorum. Ortada sadece kucuk hucre toplulugu oldugu icin normal adet gibi kanama yasiyorsunuz gebelik sonlaniyor. Tabii emin degilim arastirin bunu da.

Simdi soyleyince taslanacagim korkusu var. Reglimin baslangic ve bitis gunleri haricinde esim korunuyordu.
Ben de bittiği gün hamile kaldım. Hatta hastaydım üşütmüştum doktor hamile olma ihtimalin var demişti. Ilaç kullanmadım. Yine de pozitif çıktığında doktora sordum pozitifse vardır demişti. Bir de kistim olduğu için kalmam sanıyordum . Ama nasibi varsa oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…