- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
Ben de merak ettim herhalde baska konudan, burda bi sorun olmadıBu banların sebebi ne? Ban alacak bir yorum göremedim ben ya
Başka konudan mı bu banlar?
Cinsel birliktelik yaşadınız mı? Yanlış anlamayın bu soruyu sormamın nedeni korkunuzu anlamak. Yani her sevişmede şak diye çocuk olsa 30 yıllık evlilerin hali ne olurdu? Ayrıca korunma işini o kadar büyütmeyin gözümüzde, hap+prezervatif gayet sağlam bir korunma olur. Sürekli bu konuda birşeyler okumayı bırakın. Bir de doğum korkunuz olabilir mi, annenizin ya da bir başkasının doğum hikayesini duyduysanız, belki küçükken sizi korkutan böyle birşey de olabilir. Ama emin olun hiçbiri gözde büyütülecek şeyler değil. Bu konular yerine en keyifli ilişki pozisyonlarını falan okuyun, ne biliyim motivasyonunuzu değiştirin.şimdi bebek bekleyen anneler belki de beni linç edecekler ama anlamsız bir korku oluştu uzun zamandır.düğünüme 1 ay var ve ben deli gibi korunma yollarını okuyorum,arıyorum.hatta şöyle soylemek gerekirse 2.doktor randevumu yapıcam.İlk doktor kan tahlili yapmadan yasmin hapını yazdı yolladı bu kez özele gidicem pimpiriklendim.düğünüm ekimde ama geç mi kaldım diye tırım tırım yazılanları okuyorum.Bebek fikri bana sıcak gelmiyor kendim ilkokul öğretmeniiyim ve düşünün çocuk sevgimi.Nişanlımın amaann olursa olur stres yapma kafasınada sinir olmaya başladım ne zaman korunma muhabbetini açsam bırak hap kullanma bir şey olmaz demesiyle resmen kendisinden uzaklaşmış durumdayım.Anneme kalsa hemen çocuğun olmaz hap kullanma diye baskılarda.abartıyorsunuz diyeceksiniz (ki belki abartıyorum) ama 1 haftadır forumda yazılanları okumaktan kafayı yediğimi düşünüyorum artık.o kadar çocuk seven ben şimdi öyle soğuk bakıyorum ki.temelinde korku mu var bilmiyorum.her yöntem güvensiz geliyo
kendisi de hemen istemiyor ve biz üniversite mezunu insanlarız iyi benim bir yerlerde çocuğum yok demesiyle şok geçirdim anladım ki korunma yöntemlerinden bir haber.2 aydır stres yaşıyorum hap mı o mu bu mu bana cevabı ben korunurum ama eminim işine gelmeyecek zamanla.ne bileyim öyle sezdim.hapa başlicam sanırm güvensizlik yaşıyorum her şartta tarifsiz...
Ben buldum:)Ben de merak ettim herhalde baska konudan, burda bi sorun olmadı
Cocuk istememeniz gayet dogal sadece bu kadar takinti haline getirmeyin ve evliliginizin tadini cikarin derim.son dönemde bu soruyu soruyorum kendime.Belki evililiğe alışınca değişecek düşüncelerim bilmiyorum
Bu kadar korkma unutma sakınan göze çöp batar.şimdi bebek bekleyen anneler belki de beni linç edecekler ama anlamsız bir korku oluştu uzun zamandır.düğünüme 1 ay var ve ben deli gibi korunma yollarını okuyorum,arıyorum.hatta şöyle soylemek gerekirse 2.doktor randevumu yapıcam.İlk doktor kan tahlili yapmadan yasmin hapını yazdı yolladı bu kez özele gidicem pimpiriklendim.düğünüm ekimde ama geç mi kaldım diye tırım tırım yazılanları okuyorum.Bebek fikri bana sıcak gelmiyor kendim ilkokul öğretmeniiyim ve düşünün çocuk sevgimi.Nişanlımın amaann olursa olur stres yapma kafasınada sinir olmaya başladım ne zaman korunma muhabbetini açsam bırak hap kullanma bir şey olmaz demesiyle resmen kendisinden uzaklaşmış durumdayım.Anneme kalsa hemen çocuğun olmaz hap kullanma diye baskılarda.abartıyorsunuz diyeceksiniz (ki belki abartıyorum) ama 1 haftadır forumda yazılanları okumaktan kafayı yediğimi düşünüyorum artık.o kadar çocuk seven ben şimdi öyle soğuk bakıyorum ki.temelinde korku mu var bilmiyorum.her yöntem güvensiz geliyo
kendisi de hemen istemiyor ve biz üniversite mezunu insanlarız iyi benim bir yerlerde çocuğum yok demesiyle şok geçirdim anladım ki korunma yöntemlerinden bir haber.2 aydır stres yaşıyorum hap mı o mu bu mu bana cevabı ben korunurum ama eminim işine gelmeyecek zamanla.ne bileyim öyle sezdim.hapa başlicam sanırm güvensizlik yaşıyorum her şartta tarifsiz...
hapla korunmak için en az 3 ay önceden başlamak gerekiyor diye biliyorum. ben hapla korunmadım doğurganlığı etkiler sonuçta vücuduna bir kimyasal sokuyorsun bilimsel olarak sorun olmayabilir oladabilir. çok uzun süre korunanlar sonra hamile kalmak için çok uğraşıyor. biz hiç korunma yöntemi kullanmadık sadece dikkat ettik. ama bu şekilde korunma da sağlıklı değil istenmeyen gebelikler olabilir. en iyisi prezervatif. onu hiç denemedim ama.
Doktorum oyle bir sey olmadigini soyledi. Dogurganligi etkilemiyormus. Sadece rahim duvarini incelttigi icin tekrar kalinlasmasi birkac ay suruyormus. Ben yaklasik 8 sene Yasmin kullandim. Bebek isteyince de 5.ayda hamile kaldim. Oyle dusununce benim kisirlasmam lazimdi sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?