bebek korkusu

Acip okumak durumunda degilsiniz hanimefendi. hangi konuda ne kadar konusacagim moderatorleri bagliyor.

Ay zaten sorunlu olan sorunlu oldugunu kabul etse dunya daha güzel bir yer olurdu.
He cok normalsin şimdi 28 kere daha aynı konuyu aç aynı yorumları al. Sonra 29u acarsın.

Ben iliskiden korkmuyorum yalniz.aksine rahat rahat yasamak amacim :) sonucund hamile kalmamak :)
Ben de sizin gibi derken çocuktan korkuyordum anlamında dedim zaten.Sonra ilişkiden de kaçmaya başladım bu yüzden galiba demek istemiştim.Yani burada kendimden bahsettim yalnızca sizden değil.

Ben de sizin gibi derken çocuktan korkuyordum anlamında dedim zaten.Sonra ilişkiden de kaçmaya başladım bu yüzden galiba demek istemiştim.Yani burada kendimden bahsettim yalnızca sizden değil.
Anladim canim.kafamdakini cozdukten sonra kacmayacagim sanirim.yenebildin mi simdi? Nasil durumun.

Anladim canim.kafamdakini cozdukten sonra kacmayacagim sanirim.yenebildin mi simdi? Nasil durumun.
Yenmeye çalışıyorum artık kaçmıyorum ama bu sefer de eşim eskisi kadar istekli değil.Ben de çocuk istememe rağmen nadiren bir şeyler yapabiliyoruz.

Yenmeye çalışıyorum artık kaçmıyorum ama bu sefer de eşim eskisi kadar istekli değil.Ben de çocuk istememe rağmen nadiren bir şeyler yapabiliyoruz.
Bu konuda cok iyi doktorlar var zaten biliyorsundur canim insallah yardi alir ve duzelir her sey.

Benim değişmedi ,
Evliyim 4 yıldır.
Hiç o hissiyata gelemedim valla.
Yapi meselesi canim herkes cocuk sahibi olmali diye bir kural yok ki.ne zaman hazir hissedersen ya da esin ve sen nasil uygun gorurseniz o sekilde devam edecek hayat.

Bu konuda cok iyi doktorlar var zaten biliyorsundur canim insallah yardi alir ve duzelir her sey.
Başta ben de doktora gitmeye bile korktum.Sonra kendi kendime atlatmaya çalıştım ama araya evlilikte başka tartışmalar da girince cinsellik bizde çok azaldı.Éşim bu durumu pek umursamayınca ben de boşverdim sonra.Şimdi nadiren bir şeyler yapabiliyoruz işte olduğu kadar.Doktora da gitmedim aslında bu yüzden.

Cok şükür verene, evladin ne demek olduğunu biliyorum. Evet sevgiden olebilirim. Ama uzun senelee cocuk istemedim ve o istemedigim seneler için hic pisman değilim. Cok anlamsiz bi yorum yapmissiniz yani
Aynen katılıyorum.
Bugün istemem yarın isterim,ne pişmanlığı öff.
Hisleri bile dikte etme merakları ,his ya hu o,doğru ya da yanlış bilgi değil ki,
Allah o hissiyatı vermişse vardır bir bildiği.

Cok yan etki yasadiniz mi ? Cokcok tesekkur ederim sizlerde cok mutlu olun.cok guzel destek oldunuz bana.ablam yok ama burada ki cogu kisi ablam gibi yorum yazip destek oldu.sagolun :)
Bi yan etkisi olmadı sadece bu ay ara kanamam oldu. Ilk 3 ay normal diyor nette falan okudum. Onun haricinde şükür hastalığım zamanında oluyor. Pco var bende düzenli olamıyor aşırı ağrım oluyordu hastanelik oluyordum. Şükür şimdi daha iyiyim. Yani anlayacaģın faydasını gördüm.

Hic sistemini bozma. Temiz temiz kondom kullan gec.
Iki kere hamile kaldim ikisinde de ilk denedigim aydi. Onun harici kondomla korunuyoruz 9 yildir kaza falan olmadi

Çocuk için kendini hazır hissetmeyebilirsin anlarimda çocuk sahibi olmayı vebalı bı durummus gibi abartı şekilde anlatmak ve korkmn biraz saçma geldi . Koruncaksin zaten ilk zamanlarda öyle kolay kolay olmuyor . Bu konular hassas konular çok itici konusupta sonradan olmazsa istediğinde ararsan ki Allah kimseye aratmasin bu konuşmaların için pişmanlık duyabilirsiniz . Sen önlemini al tabiki ama gerisi takdir ilahi ..

Korku benim korkum neden kendinizle kiyasliyorsunuz ? Itici konustugumu duusnmuyorum ayni fikirde olmayinca bu itici konusmusta olmuyorum.benim fikrim.

Bişey diyim mi olacağı varsa oluyor. Illa en güvenilir yöntemi soracak olursan bence aylik iğneler 3 aylik olanda var 1 aylik olanda 1 aylik olani kullanmani tavsiye ederim %100 bi bu ayliklar bi de implanon koruyor gerisinin hepsinde hamile kalma riski var. Ama korkma hic sadece ilk yıl gebe kalma yaşın seneye 27 olacak hamile kalman dogum yapman 28 belki 29 u bulacak. Cok da gec kalmamak lazim anne olmak için. Bi kere rahmine düşmeye gör o andan itibaren korkular kaygilar yerini içten içe sevmeye bırakıyor. Hele bi tekmelemeye baslasin deli oluyorsun doğduktan sonrasini demiyorum bile ha bi anda o sana öcü gibi gelen acaip korktugun varlik dunyada ki tek güzel şeye dönüşüyor. Demem o ki hic korkma hepsi bir süreç rabbim en dogru zamanda hayirli bir evlat nasip etsin sana ve tüm anne olmak isteyenlere.

Bende zaman zaman acayip paranoyaklaşıyorum gayet düzenli olan döndüm senede bir iki üç beş gün aşardı son iki aydır 50 ve 40ar gün arayla regl oldum nasip oluyorsa oluyor tabiki tedbirde. Önemli

Ne guzel, bilincli bir hemcinsim, cok sevindim inanın.
Insanlar korunmayı bebek düşmanlığı sanacak kadar cahilce dusunebilir, aldanmayin. Her kadin evliliği bebek kurumu olarak gormeyebilir, bir kac sene esiyle rayina oturtmak isteyebilir vs vs.
Ayni sureci birebir yasadim, ne esime guvenim eksikti ne de bebek dusmaniydim. Ama planli surecleri severim, is hayati olan bir kadin ayni sizin gibi her seyi planlamali.
Yasmin ile 2 sene korundum. Rahim duvarimi incelttiginden dolayi biraktim. Takip eden 2. ay esimle ortak isteğimiz dogrultusunda tek seferde hamilelik basladi
Sehir efsanelerine inanmayin.
Tutumunuzu begendim ayrica. Mutluluklar dilerim.

Hic sistemini bozma. Temiz temiz kondom kullan gec.
Iki kere hamile kaldim ikisinde de ilk denedigim aydi. Onun harici kondomla korunuyoruz 9 yildir kaza falan olmadi
ilk etapta öyle başlayacağım hapı bir türlü içime sindiremedim 1 aykaldığı için düzenim otursun doktor kontrollerinde başlanır belki ama şimdilik bana uzak duruyor.

vebalı bir durum gibi anlattığımı düşünmüyorum kaldı ki çocukları ne kadar sevdiğimi de belirttim..Allah herkese istediği zaman anne baba yapsın.belki olurum belki olmam bu inanın bizi ilgilendirir.

Bende öyleydim ve hala da öyleyim Allah zamanı geldiğinde hazır olduğumda nasip etsin inşaallah diyorum hep. Çünkü çocuk yetiştirmek mamasını ver altını degiş sonrada koy tvnin karşısında büyüsün diye yetiştirilmez. Hatta şuan hamile kalsam kabullenemem hayatıma işime engel olarak görürüm ayak bağı gibi. En iyi yöntemi doktorunuza sorun işi şansa bırakmayın çocuk içinde iyisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…