Acip okumak durumunda degilsiniz hanimefendi. hangi konuda ne kadar konusacagim moderatorleri bagliyor.
Fiyat farkı vardı sanırım o yüzden yasmin diyor da olabilirler. Bir sorarsın olmadı..Bakalim yarin ne onerecek.ilk doktor yasmin onermisti.
Ben de sizin gibi derken çocuktan korkuyordum anlamında dedim zaten.Sonra ilişkiden de kaçmaya başladım bu yüzden galiba demek istemiştim.Yani burada kendimden bahsettim yalnızca sizden değil.Ben iliskiden korkmuyorum yalniz.aksine rahat rahat yasamak amacim :) sonucund hamile kalmamak :)
Anladim canim.kafamdakini cozdukten sonra kacmayacagim sanirim.yenebildin mi simdi? Nasil durumun.Ben de sizin gibi derken çocuktan korkuyordum anlamında dedim zaten.Sonra ilişkiden de kaçmaya başladım bu yüzden galiba demek istemiştim.Yani burada kendimden bahsettim yalnızca sizden değil.
Yenmeye çalışıyorum artık kaçmıyorum ama bu sefer de eşim eskisi kadar istekli değil.Ben de çocuk istememe rağmen nadiren bir şeyler yapabiliyoruz.Anladim canim.kafamdakini cozdukten sonra kacmayacagim sanirim.yenebildin mi simdi? Nasil durumun.
Bu konuda cok iyi doktorlar var zaten biliyorsundur canim insallah yardi alir ve duzelir her sey.Yenmeye çalışıyorum artık kaçmıyorum ama bu sefer de eşim eskisi kadar istekli değil.Ben de çocuk istememe rağmen nadiren bir şeyler yapabiliyoruz.
Benim değişmedi ,son dönemde bu soruyu soruyorum kendime.Belki evililiğe alışınca değişecek düşüncelerim bilmiyorum
Yapi meselesi canim herkes cocuk sahibi olmali diye bir kural yok ki.ne zaman hazir hissedersen ya da esin ve sen nasil uygun gorurseniz o sekilde devam edecek hayat.Benim değişmedi ,
Evliyim 4 yıldır.
Hiç o hissiyata gelemedim valla.
Başta ben de doktora gitmeye bile korktum.Sonra kendi kendime atlatmaya çalıştım ama araya evlilikte başka tartışmalar da girince cinsellik bizde çok azaldı.Éşim bu durumu pek umursamayınca ben de boşverdim sonra.Şimdi nadiren bir şeyler yapabiliyoruz işte olduğu kadar.Doktora da gitmedim aslında bu yüzden.Bu konuda cok iyi doktorlar var zaten biliyorsundur canim insallah yardi alir ve duzelir her sey.
Aynen katılıyorum.Cok şükür verene, evladin ne demek olduğunu biliyorum. Evet sevgiden olebilirim. Ama uzun senelee cocuk istemedim ve o istemedigim seneler için hic pisman değilim. Cok anlamsiz bi yorum yapmissiniz yani
Bi yan etkisi olmadı sadece bu ay ara kanamam oldu. Ilk 3 ay normal diyor nette falan okudum. Onun haricinde şükür hastalığım zamanında oluyor. Pco var bende düzenli olamıyor aşırı ağrım oluyordu hastanelik oluyordum. Şükür şimdi daha iyiyim. Yani anlayacaģın faydasını gördüm.Cok yan etki yasadiniz mi ? Cokcok tesekkur ederim sizlerde cok mutlu olun.cok guzel destek oldunuz bana.ablam yok ama burada ki cogu kisi ablam gibi yorum yazip destek oldu.sagolun :)
Korku benim korkum neden kendinizle kiyasliyorsunuz ? Itici konustugumu duusnmuyorum ayni fikirde olmayinca bu itici konusmusta olmuyorum.benim fikrim.Çocuk için kendini hazır hissetmeyebilirsin anlarimda çocuk sahibi olmayı vebalı bı durummus gibi abartı şekilde anlatmak ve korkmn biraz saçma geldi . Koruncaksin zaten ilk zamanlarda öyle kolay kolay olmuyor . Bu konular hassas konular çok itici konusupta sonradan olmazsa istediğinde ararsan ki Allah kimseye aratmasin bu konuşmaların için pişmanlık duyabilirsiniz . Sen önlemini al tabiki ama gerisi takdir ilahi ..
Bende zaman zaman acayip paranoyaklaşıyorum gayet düzenli olan döndüm senede bir iki üç beş gün aşardı son iki aydır 50 ve 40ar gün arayla regl oldum nasip oluyorsa oluyor tabiki tedbirde. Önemlişimdi bebek bekleyen anneler belki de beni linç edecekler ama anlamsız bir korku oluştu uzun zamandır.düğünüme 1 ay var ve ben deli gibi korunma yollarını okuyorum,arıyorum.hatta şöyle soylemek gerekirse 2.doktor randevumu yapıcam.İlk doktor kan tahlili yapmadan yasmin hapını yazdı yolladı bu kez özele gidicem pimpiriklendim.düğünüm ekimde ama geç mi kaldım diye tırım tırım yazılanları okuyorum.Bebek fikri bana sıcak gelmiyor kendim ilkokul öğretmeniiyim ve düşünün çocuk sevgimi.Nişanlımın amaann olursa olur stres yapma kafasınada sinir olmaya başladım ne zaman korunma muhabbetini açsam bırak hap kullanma bir şey olmaz demesiyle resmen kendisinden uzaklaşmış durumdayım.Anneme kalsa hemen çocuğun olmaz hap kullanma diye baskılarda.abartıyorsunuz diyeceksiniz (ki belki abartıyorum) ama 1 haftadır forumda yazılanları okumaktan kafayı yediğimi düşünüyorum artık.o kadar çocuk seven ben şimdi öyle soğuk bakıyorum ki.temelinde korku mu var bilmiyorum.her yöntem güvensiz geliyo
ilk etapta öyle başlayacağım hapı bir türlü içime sindiremedim 1 aykaldığı için düzenim otursun doktor kontrollerinde başlanır belki ama şimdilik bana uzak duruyor.Hic sistemini bozma. Temiz temiz kondom kullan gec.
Iki kere hamile kaldim ikisinde de ilk denedigim aydi. Onun harici kondomla korunuyoruz 9 yildir kaza falan olmadi
vebalı bir durum gibi anlattığımı düşünmüyorum kaldı ki çocukları ne kadar sevdiğimi de belirttim..Allah herkese istediği zaman anne baba yapsın.belki olurum belki olmam bu inanın bizi ilgilendirir.Çocuk için kendini hazır hissetmeyebilirsin anlarimda çocuk sahibi olmayı vebalı bı durummus gibi abartı şekilde anlatmak ve korkmn biraz saçma geldi . Koruncaksin zaten ilk zamanlarda öyle kolay kolay olmuyor . Bu konular hassas konular çok itici konusupta sonradan olmazsa istediğinde ararsan ki Allah kimseye aratmasin bu konuşmaların için pişmanlık duyabilirsiniz . Sen önlemini al tabiki ama gerisi takdir ilahi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?