bebek korkusu

Bence de her yöntem güvensiz. Kendimden biliyorum. O kadar korundum evlenir evlenmez hamile kaldım

Sizin gibileri gorunce icim rahatliyor.surekli endise icine sokacak seyler okuyorum hapla ilgili ama kullanmama karari beni daha kotu yapiyor dedigim gibi hazir degilim.damdan dusenin halini yine damdan dusen anlar misali anliyorsunuz beni biliyorum yarin doktorla randevum var.endisem 1 ay kaldigi icin yan etkisi cok olur mu diye dugunde kimse lavabolarda olmak istemez tesekkurler yorumunuz icin

Cok yan etki yasadiniz mi ? Cokcok tesekkur ederim sizlerde cok mutlu olun.cok guzel destek oldunuz bana.ablam yok ama burada ki cogu kisi ablam gibi yorum yazip destek oldu.sagolun :)

Aslina bakarsaniz belki de o olusturdu korkuyu cunk surekli 1 yil hayatimizi yasayalm diyen adam ne yapacagini dusunmeyip aman olursa olsun kafasinda olnca korkusu bana kaldi.sonra kafanda neden buyuttun diyor.:)

Bilginiz yanlis.dugunden once ilk adetinle baslamak yeterli diyor doktorlar.

DK için tahlile gerek yok, kullanmaya başlayıp en rahat ettiğin hapı deneyerek bulacaksın
Ben 10 yıldan fazla kullandım, bir kaç marka değiştirip en son Genera da kaldım, dk haplarını doğru şekilde kullanırsan hiç bir sorun yaşamazsın, mesela ishal geçiriyorsan eşinin de korunması gerekir, hapı her gün aynı saatte alman gerekir gibi, doktorundan bu detayları öğrenirsen bir şey olmaz. Hap kullandığım dönemler hayatımın en güzel zamanlarıydı =) cilde, barsaklara, saçlara çok iyi geliyor bu meret =)

Daha ne desin yahu ödü kopuyor ihtimalinden bile.çok gördük çocuk istemeyeni de en azından olursa da olsun derlerdi hani.direkt istemiyor daha ne desin.
Bu nasil bir kafa yapisi ? Olursa olur mu demem lazim ? Sahiden boyle mi dusunuyorsunuz.bu dusuncelerde kac cocuk heba oluyor biliyor musunuz? Sinif ogretmeniyim ve gozlerimle goruyorim zavalli cocuklar kitabini defterini ben koyuyorum cantasina sirf olursa olsun kafasindaki anneler yuzunden.emin olun cocugumun gelecegini dusunmeden adim atmayacagim odumde kopacak iyi ki boyleyim gocunmuyorum..sizin gibi olursa olsun kafasinda olmaktan bin kat iyi.

Cok tesekkur ederim soyleyeceklerimin bir kisminada tercuman olmussun.cocuklaro cok sevdigimi belirtmistim ki cok sansliyim yuzlerce evladim oldu ben sarilirken put gibi duran yavrularima sarilmayi ogrettim cok sansliyim ama ne zaman doguracagina bile karar verecek tipte insanlar var ve aman olursa olsun kafasiyla telef olan cocuklar..emin olun ogretmenleri daha cok titriyor uzerine o cocuklarin.cunku olursa olur kafasyla pespese devam ediyir 3. 4... ve o cocuk kayniyor gidiyor.yazik.once anne baba olmanin nedemek oldugunu ogrenmeli sanirim evladin ne demek oldugunu ogrenmeden once

Bir arkadaşım da düğünden 1 ay önce başladı ama ona yan etki olarak depresiflik yapmıştı ki bazı haplar bunu yapabiliyor. tabi kişiye göre yan etkiler farklı oluyor. Ben de daha önce Qlairista diye bir hapa başlamıştım, 2 gün ağlamaktan helak oldum sonra bırakınca normale döndüm. Hormon testi aslında önemli çünkü doktor senin ihtiyacına uygun bir ilaç veriyor. benim için en hafif olan Yazz uygun olmuştu mesela..

Canım ben hiç dk hapı kullanmadım ama şunu biliyorum ki "ay korunmama rağmen hamile kaldım diyenlerin büyük kısmı usülüne uyhun kullanmdıklarından. Dakik şekilde almak gerekiyor hapı. Yanlız şöyle bir sorun var düğününe az kalmış, yani deneme yanılma yapma lüksün pek yok. O nedenle başka bir yol düşünün. Müstakbel eşin de senin aşırı endişeli olduğunu düşünerek rahatlatmak istiyor olabilir. Yahut yasak olanın cazip gelmesi gibi sen aman aman dedikçe ona çekici gelmiştir. Bence her ihtimale karşı bir ertesi gün hapı al yanında bulunsun. Biraz da rahat bırak kendini. Başka şeylere odaklan.

Ben öyle bir korkuyordum ki sizin gibi hap falan kullandım hatta eşimden kaçtım vajinismus oldum.Evleneli 5 yıl oldu şimdi de istiyorum ama eşim fazla istekli değil ve nadiren aramızda bir şeyler oluyor.Onu da tam beceremiyoruz çoğu zaman.

Yasmin depresyon ve sinirlilik yapıyor, yazz daha iyi diye biliyorum bir doktorla daha görüşün isterseniz. Önerildiği şekilde kullanırsanız hiçbir sorun olmaz merak etmeyin

Ben iliskiden korkmuyorum yalniz.aksine rahat rahat yasamak amacim :) sonucund hamile kalmamak :)

Yasmin depresyon ve sinirlilik yapıyor, yazz daha iyi diye biliyorum bir doktorla daha görüşün isterseniz. Önerildiği şekilde kullanırsanız hiçbir sorun olmaz merak etmeyin
Bakalim yarin ne onerecek.ilk doktor yasmin onermisti.

Buna çarpıya basarak çıksak yarın yine aynısını acıyorsun kurtulunmuyor öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…