bebek korkusu

Doğum kontrol hapı %99 koruma sağlıyor düzenli kullanıldığında ve de bazı ilaçlar ile birlikte kullanımında dikkat etmekte fayda var.Antibiyotik kullanırken Doğum kontrol hapının etkisini azaltabiliyormus ona göre sizde ek koruma kullanırsınız prezervatif gibi.

Sen evladın ne demek olduğunu bilsen bunların cümlesini kelimesini bırak harfini bile düşünemezsin.

ne alaka yahu? kadın çocuklardan nefret ediyorum asla çocuğum olsun istemiyorum dememiş ki, yeni evli olacka hemen hamile kalmak istemiyor sadece. kaldı ki ömür boyu da istemeyebilir herkes çocuk sevecek diye bi kural yok.

Hap %99 koruyor o yüzde bir ihtimali de iş olsun diye kabul etmemiş adamlar içmeyi unutmadığın sürece sorun olmaz ben bir yıl kullandım alarm kurardım içeceğim saate hiç unutmadım o yüzden tavsiye ederim bir de korkma korkarsan başına gelir bilirsin :)))

Tabi eger olursa dogururum diyorsaniz normal. Ama kati surette bebek istemeyenler tabi geri cekilmeyi kullanmasin.

Sen evladın ne demek olduğunu bilsen bunların cümlesini kelimesini bırak harfini bile düşünemezsin.

Böyle yorumlara da ifrit oluyorum. O anneliği bilmiyor, şuanda da anne olmak istemiyor, doğurunca sen mi bakıcaksın çocuğuna? Size annelik duygusu doğuştan zerk edilmiş sanırım.

Bu kadar strese girmeye gerek yok ki. 1 değil 2 önlem alın. Hem hap hem prezervatif. Sonrasını Allah'a bırak. Sonuçta O 'ol' derse olur. Gerisi hikaye..
1 buçuk yıl sadece eşim korundu hap içmek istemedim. Ve istediğimiz zaman hamile kaldım.

Bebek zaten hayatini alt üst eden bir şeydir yapmadan önce çok istemen lazım yoksa hiçbir zaman iyi anne olamazsin

ne alaka yahu? kadın çocuklardan nefret ediyorum asla çocuğum olsun istemiyorum dememiş ki, yeni evli olacka hemen hamile kalmak istemiyor sadece. kaldı ki ömür boyu da istemeyebilir herkes çocuk sevecek diye bi kural yok.
Daha ne desin yahu ödü kopuyor ihtimalinden bile.çok gördük çocuk istemeyeni de en azından olursa da olsun derlerdi hani.direkt istemiyor daha ne desin.

Böyle yorumlara da ifrit oluyorum. O anneliği bilmiyor, şuanda da anne olmak istemiyor, doğurunca sen mi bakıcaksın çocuğuna? Size annelik duygusu doğuştan zerk edilmiş sanırım.
Sen ifrit olmaya devam et sırf yorum yapmak için konusmayi bırakıp dusunebildigin zaman ne demek istediğimi algilarsin.kadın basbayağı korkuyor korkunç bir şey ölecek bir şey gibi görüyor yazik başina gelse bunalıma girecek.başına gelmeyeceğini garantisini verirsen benin ne demek istediğimi anlayamadan yorum yapma kabiliyetine sahip olursun.

Şu ana kadar korunmasız ilişki sadece hamilelik düşündüğüm dönemde yaşadım. Ki genelde ilk aydan da hamile kaldım. O yüzden korunma ne olacak diyenleri şaşkınlıkla okuyorum. İlk geceden olmaz diyenlere ise daha bir hayret ediyorum.

Elbette korunun hem de ilk geceden. Yasmin yan etkisi çok hafif olan bir hap, doktorunuz o yüzden tavsiye etmiştir muhtemelen. Yine de başka bir doktora danışın tabi, hem evlilik öncesi jinekolojik muayenenizi de olun. Bu aşamada kadın doktor tercih ederseniz daha rahat olabilirsiniz sorularınızı sorarken.

Bu arada plansız hamilelik benim fobim olduğu için tek bir yöntemle korunmak bile bana vooov dedirtiyor :))

1,5 yıldır gebelik tedavisi görüyorum ama nasip kısmet olupta güzel haberi alamadık. Bence büyük konuşmayın birazda akışına bırakın allah zamanını biliyor siz ilaçtan ziyade bırakın eşiniz korunsun prezervatif yada doğal yolla. ama çocuk istediğiniz zaman olmazsa asıl travma o zaman yaşanıyor.

Daha ne desin yahu ödü kopuyor ihtimalinden bile.çok gördük çocuk istemeyeni de en azından olursa da olsun derlerdi hani.direkt istemiyor daha ne desin.

Sanane kardeşim. Sana ne?
Çocuk fikri uzak geliyor demiş, çaki bebek doğurcam dememiş şuan için anne olmaktan korkuyorum demiş sen nesini anlamıyorsun? İsterse ömrü billah doğurmaz seni bizi ne alakadar eder?
Öyle doğurmayla annelik duygusu kabarıyosa çöpe atılan orda burda terkedilen, hatta ölsün diye denizlere atılan bebekleri kim doğurdu?!
Keşke herkes konu sahibi gibi özenli davranıp düzgün korunsa da dünyada mutsuz çocuk kalmasa.

Burda ilk geceden hamile kalan bi üye arkadaşım var mesela benim.

Cok tesekkurler yazdiklarin icin.zaten doktora gittim ama tahlil yapmadigi icin yarin 2.randevum var.tahlilsiz hapa baslamak istemiyorum.siz de hapla mi korundunuz? Benim icinde en guzeli hazir oldugumda anne olmak.ne yazik ki erkekler nu konuda daha bir rahat.bunlara doguracaksin aslinda bebek beziydi mamasiydi o zaman anlayacaklar nasilmis :))))

Bu banların sebebi ne? Ban alacak bir yorum göremedim ben ya
Başka konudan mı bu banlar?
Ban sebebini ben de anlamadim polimige girmedim ama polimik sebebiyle almisim cok ilginc.herhalde hic fikrimizi soylemeyecegiz forumlarda

Birliktelik yasamadik.basima ne gelecegi hakkinda fikrim olmamasindan da kaynakli.Ayni soruyu nisanlimda sordu sanirim dogum korkusu da var.bir de tek cocugum bununda etkisi olabilir.

Bunu ben kendim soyledim zaten sizi de biktirdim diye on sayfalarda yaziyor.endiselerim icn evet uzun sure de depresyon ilaci kullandim. Takintilarim var belki evet inkar etmedim.belki cok korkuyorum.evli insanlarin tecrubelerini dinliyorum fikir ediniyorum bazen guzel arkadssliklar ediniyorum bunun bir mahsuru oldugunu dusunmuyorum..eger konu hakkinda cevap vermeyecekseniz yazmaabilirsiniz.rahatsizlik duyuyrsaniz yukarida carpiya basarak cikabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…