bebek korona mi ?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
bu sefer konuyu arkadas için açıyorum ...
komşumun babası korona oldu ayakta atlattı neredeyse karantina bitti biteli de birbhafta olmuştu ..bir haftanin sonunda babası evin anahtarını kaybetmiş ve komşuya gelmiş yani kızına ...o gece orda kalmış tabi evde beş aylık bebek var onu da sevmiş ...o gittikten dört gün sonra yani bugün birden bebeğin ateşi çıkmış ..şuan arkadaşım panik halinde acaba korona mi oldu babasından diye ...ateş düşürücü veriyor bı gecip yeniden başlıyormuş yarında aşısı olduğundan acile gitmemiş ama şuan için fikirlere çok ihtiyacı var ..korona olmusmudur bebek ...ateş ve halsiz genelde...37.8 i gördü en son bebiş. karantina bitmiş ve üstünden bir hafta geçmiş birinin bulaştırma durumu varmıdır?

Bebeğin ateşi yüksek değil. 38 ve üzeri yüksek ateş oluyor. Ama korona olmuşmudur bilemiyorum.. İnşaALLAH değildir. Arkadaşımın 1 yaşında kızı olmuştu ateyi 39 u görmüştü o gün ağrı kesici ateş düşürücü verdi sonra.daha yükselmedi ateşi.. bnu biliyorum birtek

Benim bugün 15 günüm, sürüntü verdim hala pozitifmişim.
Malesef bulaşma ihtimali var. 10 gün bitti diye ardından hemen negatife dönmeyebiliyor.
Lutfen bir acile götürsün bebeğini test yapılmadan kimse bilemez

Covid olsaydı 39 derece ateş seyrinde olurdu bildiğim kadarıyla da virüsü atlatmış bir kişi iki üç ay bulaştırmıyor diye okumuştum ama kaynak hatırlamıyorum. Ilık su ile banyo yaptıracak büyük bi ihtimal evhamlanıyor ama tabi ki ters döngü de olailir sonuçta taşıyıcı olan ve şu anda bile en sık hastalanan çocuklar. Lakin aile hekimine ön bilgi vermeden aşı yaptırmasın kaç aylık yazmamışsınız ama yine d danışmalı. Duş aldırmayı ve ateşini sık sık takip etmeyi unutmasın

beş aylık canim...umarım gelen babası atlatmistir karantina artı bur haftadan sonra çok iyiymis ama bilemeyiz ...söyledim şimdi mutlaka şöyle atelsi olduğunu diye orda da bakarlar zaten . peki korona ise nasıl anlaşılacak test yaoikiyormu bebeklere ve tedavisi ne

çok geçmiş olsun . peki suruntu vermişsiniz hala belirtileriniz rahatsızlığının varmı

Malesef test yapılmıyor türkiye de. Rusya da yeğenime yaptılar mesela daha 1 yaşında zor bi durum. Pozitif düşünelim tabi ki değildir umarım.

ama kafası elleri oldukca sicakmis anne yani anlar ateşli olduğunu
Genelde anneler en ufak sıcaklığı ateşe yoruyor. Çünkü ben öyleyih ama ölçüyorul 35.5 vela 36 çıkıyor.

Birde okuduğum ve izlediğim kadarıyla 10 gün sonra pozitif olsa da bulaşacalık bitiyor
O yüzden karantina süresi 10 gün

Arkadaşım arkadaşına söyle vakit kaybetmeden Bi doktora götürsün koronada ateş düşmez sürekli yükselir umarım öyle bişey yoktur ama ihmal etmesin çünkü bu hastalık ihmal edilicek Bi hastalık değil. Zaten koronayı atlatan kişide etkisi 3 haftada anca geçiyor. Bende geçirdim biz evde tam 24 gün maske taktık çocuklar için. Akrabalarıma geçirdi onların kide anca 3 4 haftada etkisini kaybetti bence hemen Bi doktora gidin sağlık ocağıda muhtemelen hastaneye yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…