- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bilmediğim için soruyorum, bebeklere çocuklara nasil tani konuyor. Yani hadi bebek coronaysa ve küçük olmasına rağmen ya kötü geçirirseMaalesef bebekler ve 18 yaş altına test yapılmıyor dedi sağlık bakanlığı
Bende bilmiyorum ama öyle söyledi görevli memur. Bizzat kendim sordumBilmediğim için soruyorum, bebeklere çocuklara nasil tani konuyor. Yani hadi bebek coronaysa ve küçük olmasına rağmen ya kötü geçirirse
Bebeğinize test yapıldı mi?Benim bebegim korona oldu sürekli emzirdim ve ılık su içirdim ara ara.birde çay kaşığı ile mandalina ve portakal suyu verdim çok az.10 günde ancak toparlandı yavrum.hic ilaç vermedim.ates düşürücü falanda vermedim.bebegim ağladı her aglamada emerek ferahladi.kafasi çok sıcaktı ve öksürüyordu.pencereleri ara ara açıp hava almasını sağladım.hic endişelenmedim.hafif atlatacagina inanıyordum.zaten eşim koronaydi ve karantina surecindeydik.5 aylikta olsa çay kaşığı ile şu versin gerçekten suya ihtiyaci oluyor.cok geçmiş olsun.grip gibi geçiyor korkmasın.
Öyle bir talepte bulunmadık.eşim pozitifti.Bebeğinize test yapıldı mi?
Atesliyken elleri ve ayakları buz gibi olur. Yanlış birşeyler varama kafası elleri oldukca sicakmis anne yani anlar ateşli olduğunu
Doktorlar covid mi dedi bebeğiniz için? Anlamaya çalışıyorum yargılamıyorum yanlış anlamayın lütfen. Geçmiş olsunÖyle bir talepte bulunmadık.eşim pozitifti.
Ben temmuzda 20 gün eşimde 18 gün karantinada kaldık 1 ay karantinada kalanlar var atlatıp 1 hafta içinde kapanlar var doktora götürsün bence sonuçta bulaşıcı ilaç vermeden doktora götürmeleri lazım inşallah birşey yokturbu sefer konuyu arkadas için açıyorum ...
komşumun babası korona oldu ayakta atlattı neredeyse karantina bitti biteli de birbhafta olmuştu ..bir haftanin sonunda babası evin anahtarını kaybetmiş ve komşuya gelmiş yani kızına ...o gece orda kalmış tabi evde beş aylık bebek var onu da sevmiş ...o gittikten dört gün sonra yani bugün birden bebeğin ateşi çıkmış ..şuan arkadaşım panik halinde acaba korona mi oldu babasından diye ...ateş düşürücü veriyor bı gecip yeniden başlıyormuş yarında aşısı olduğundan acile gitmemiş ama şuan için fikirlere çok ihtiyacı var ..korona olmusmudur bebek ...ateş ve halsiz genelde...37.8 i gördü en son bebiş. karantina bitmiş ve üstünden bir hafta geçmiş birinin bulaştırma durumu varmıdır?
Evde pozitif varsa bebek de belirti gösteriyorsa pozitif kabul edilmeli.Doktorlar covid mi dedi bebeğiniz için? Anlamaya çalışıyorum yargılamıyorum yanlış anlamayın lütfen. Geçmiş olsun
Çevremde 18 yaş altı çocuğuna test yaptıran çok oldu. İçlerinde positif çıkan çocuklarda oldu.Maalesef bebekler ve 18 yaş altına test yapılmıyor dedi sağlık bakanlığı
İlçe sağlık taki görevli dedi bunu... Ne kadar saçma, bunu bilmiyor olmaları...Çevremde 18 yaş altı çocuğuna test yaptıran çok oldu. İçlerinde positif çıkan çocuklarda oldu.
18 yaş altına covid ilaç tedavisi uygulanmiyor. Test yapiyorlar.
Bilemiyorumİlçe sağlık taki görevli dedi bunu... Ne kadar saçma, bunu bilmiyor olmaları...
Bende korona yım. Tedavim yeni bitti. Oğlum için test sorduğumda bu cevabı aldım.Bilemiyorum
Geçen hafta arkadaşımın 6 yaşındaki oğluna test uygulandı ve positif çıktı.
Genel doğru bir uygulama yok sanırımBende korona yım. Tedavim yeni bitti. Oğlum için test sorduğumda bu cevabı aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?