bebek(ler)imle yola sağlıcakla devam inşallah...

selam canım.............benımde bulantılarım var mıdem sabahları ozellıkle kazınıyoo.............ıyıyım ama ben gıttım üç tane...............bende sasıırdım ..........bırı bıraz kuçuk bakalım kendıiğimnden gıdermı..........ama ındırgeme ıstemıyorum ...............ne yapcaz bakalım............ınş senınde ıyı olur .....gıonlune gore.................ınş kendıne ıyı bak

canımtakip ediyorum seni, hayırlı olsun üçüzlerin canım. allahım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. daha önceki deneyimini de biliyorum. allahım tekrar aynı şeyleri yaşatmasın. o kadar uğraştık, sonumuz hayır olsun...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcın olsun. Boşver uyuyabildiğin kadar uyu, mutlaka tedavi zamanında uykusuz geceler geçirmişsindir. Onların acısını çıkar işte bir bakıma...Allah gönlüne göre versin opuyorumnanaktan

sağol canımcımkaydirigubbakcemile3 evet hastanede çok uykusuz ve ağrılı geceler geçirdim. çok şükür atlattık. allahım bi daha doğum haricinde hastaneye düşmeyi nasip etmesin... allah senin de gönlüne göre versin canım...opuyorumnanaktan

kıslaaaaar, merhabaaaaa ben geldim yine.... dün doktora gittim. 3üzlerimden biri kendiliğinden yok olmuş. çok şükür allahım aldırma kararını bana bırakmadan gereken neyse ol dedi ve oldu...
ilk bebişim çok sağlıklı ve günü gününe gelişmeye devam ediyor. tam 8+2 günlük. kalbi nasıl da pıt pıt atıyor anlatamam... hatta doktorum ultrasonu renklendirdi ve o minicik kalbine giranle çıkan kanı çok net şekilde izledik. umarım sonuna kadar böyle sağlıcakla gider. minicik kalbi dakikada 160 defa atıyor. yani neredeyse yetişkin bir insanın iki katı hızında....

ikinci bebişimse biraz daha nazlı. bir hafta geriden takipte kardeşini. tam 7 hafta 2 günlük. daha minyon... onun da kalbi dakikada 160 kez çarpıyor ve yaşamak için sanki direniyor...ancak doktorum bu bebişimde canını bişeyin sıktığını söyledi. plasentası normalden biraz büyükmüş. küçük bi ihtimal de olsa kromozomal bi anomalilik olabilir dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem ve ense kalınlıklarına bakıcak.3 hafta içinde kanama,lekelenme gibi bişey olursa sakın paniğe kapılma dedi. ikinci bebişim de savaşı kaybedebilirmiş. tek bebekle bile yola devam edebilirmişim. Allahımdan hep hayırlısını istedim ve takdiri allahıma bıraktım. iyi yürekli bir insanım ve kimse için kalbimden en ufak bir kötülük geçmez. böyle olunca da allahım benim ve eşim için iyi olan neyse onu nasip eder diye düşünüyorum.
ancak tek bişey kafama takılıyor.bebeğimde kromozomal bozukluk varsa ve 3 hafta içinde yaşamaya devam ederse redüksiyon yolu gözükür mü acaba bize? hep üçüncü bebiş için bu tasayı taşırken, geriye kalan iki bebişimden biri için düşünebileceğim aklıma gelmemişti. inşallah redüksiyona yine gerek kalmadan allahım yardım eder de hayırlısı olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…