- 6 Mart 2024
- 11.016
- 21.005
- 318
- Konu Sahibi Siyah Palto
-
Ikiz miydii o zaman ikili sağma makinesi kesin al. Giyilebilirler çıkmış şimdi o nasıl bilemiyorum ama normal makinenin biberonla uyumluları var bir cok markada. Philipste de olması lazim lansinohta da hatta medela var en iyisi o biliyorum. Ikiz bebe emzirmek pek mümkun olmayabilir en azından sağar biberon başlığını takar direkt verirsin. Ona göre yedekler alırsın. Bu özellik mutlaka olsun da markayi kendin seç tabiYa işte sezeryan olcam ikiz küvez de uzun kalırsa (Allah esırgesin) acaba diyorum hemşireler sağ sütü biberonla vericez derlerse korkusu bendeki yanımda olsalar enjektör yada kaşıkla sabırla beslerdım
Soyledıgınız markaları arastırcam bende cok fazla koca koca yataklar alıp odayı darlamak istemıyorum aslında
Depend almayı düşünüyorum bende ped olarak .Ben yanıma ped almamıştım kanamam ayağa kalkınca çok az kalmıştı o külot bezlerden almıştım. Yanına alabilirsim dilersen. Emzirme atleti ve sütyeni yerine de lcwdan cuplu atlet almıştım o çok daha iyi bence. Haa benim meme hiç yok kopçayla uğraşmak yerine fırt diye kenara çekip emzirdim.Göğüs pedi de her şeyi kullandım lansinoh blue lock diyorum kesinlikle. Lansinohcu başı gibi oldum şuvan. #reklamdeğildir
Evet ikiz o yüzden sağmak zorunda olacağımı biliyorumIkiz miydii o zaman ikili sağma makinesi kesin al. Giyilebilirler çıkmış şimdi o nasıl bilemiyorum ama normal makinenin biberonla uyumluları var bir cok markada. Philipste de olması lazim lansinohta da hatta medela var en iyisi o biliyorum. Ikiz bebe emzirmek pek mümkun olmayabilir en azından sağar biberon başlığını takar direkt verirsin. Ona göre yedekler alırsın. Bu özellik mutlaka olsun da markayi kendin seç tabi
Neden ki acabaReflü yatağı önermeyen de çok
O şekilde alışıyor diyorlarNeden ki acaba
Alt kat komşu da bana getırmıs abla ben kullanmadım al başımdan kalabalığı gitsin die 4 ay önce doğum yaptıBen de burdayım henüz hiçbir şey almadım sadece elektrikli ana kucağı verdi bi arkadaşım kendi kendine sallanıyor
Onun da 2 çocuğu üst üste oldu çok kullanmıyorlar alma boşuna dedi sallanıp duruyor belki ben de kullanmam bilmiyorumAlt kat komşu da bana getırmıs abla ben kullanmadım al başımdan kalabalığı gitsin die 4 ay önce doğum yaptıdedim ben sallamayı düşünmüyorum bana güldü doğsunlar görürsün die
Hosgeldın kuzum sağlıkla kucağına alman dileğiyle inşallahAnne adayları deyince ben de geldim
Ben ihtiyaç olan şeylerin belli bir kısmını aldım diyebilirim ama daha alacak da bir sürü şey var :)
aldıklarım
Yavaş yavaş diğerlerini de alacağım inş
- Bolca müslin
- Göğüs ucu kremi
- Burun aspiratörü ( serum almadım henüz )
- 11 adet kısa kollu zıbın
- 3 4 adet yenidoğan kıyafeti
- Park yatak ( görüntü olarak çok daha iyi beşikler var ama uzun süre gitmesi açısından park mantıklı geldi)
- Manuel süt sağma makinesi ( elektriklisini de alacağım inş )
- Göğüs pedi
- Biberon (avent cam olanlardan bi büyük bi küçük )
- Alt temizleme için pamuklu bezlerden
- Battaniye
- Bebek arabası
- Puset
Bende bi tane alsam denemelik die araştırıyordum aslındaO şekilde alışıyor diyorlar
Yanı ben kullanırım herhalde son çare ikisi birden ağlamaya başlar yetişemezsemOnun da 2 çocuğu üst üste oldu çok kullanmıyorlar alma boşuna dedi sallanıp duruyor belki ben de kullanmam bilmiyorum
Peki yenı doğmuş bir bebegın çekim kuvveti yeterli olurmu ikiz olacağı ıcın küçük ve çelimsiz olabilirler kuzucuklarımPhilips avent natural response biberon. Çekmeden gelmiyor, meme gibi. Ben onu kullanıyorum meme reddi yaşamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?