Bebek malzemeleri tavsiye

Yanı ben kullanırım herhalde son çare ikisi birden ağlamaya başlar yetişemezsem
Ya bu bebekler kendi durmuyor mu sürekli onlara ilgi mi vereceğiz yani susup durmazlar mı hiç

Peki … Lınk verip yada model söyleyebilir misiniz araştırsam bende

Ya bu bebekler kendi durmuyor mu sürekli onlara ilgi mi vereceğiz yani susup durmazlar mı hiç
Oğlum çok usluydu hiç doğum yapmış biri gibi değildim gece bile evde sanki hıc bebek olmadı öyle söyleyebilirim bi kere ilk dişini çıkaracağında gece 2:30 a kadar oturmuştum başka bilmem uykusuz gecem olmadı yani

Ben çok memnun kaldım 15 günde inek gibi sağıyodu valla

Ne bileyim benim kardeşim sürekli uyurdu ya da yere yorgan sererdik döner dururdu ama bizde 3 büyük kardeş vardı kucaktan inmezdi benim kafamda bebek yatar uyur mesela 1 yaşına gelene kadar oyalama gerekmez... bakalım nasıl olacak

https://app.hb.biz/iH59J8EKyu8Q bendeki buydu. Şimdi kablosuzları çıkmış, çekimi nasıl bilmiyorum onu da mutlaka araştır eğer iyiyse ikizlerle hayat kurtarıcı olur senin için.
Aaa tabiki sizinki daha iyiymiş yani şimdi motor gücü elektrıklıler de daha fazla oluyor die düşünüyorum

Şarjlıların belli bir seviyesi olsa gerek . Elektrıklı de sağma süresi çok uzun olursa iki bebek için çok zamanım gidebilir belki dediğiniz gibi giyilebilir araştırmam gerek ki bana da zaman kalsın

Gisla inşallah uyur ama bence gerçekçi bir hayal değil

Hayırlısı be gülüm sen bir bebeğe sıkıntı cekıon ben iki tane bekliom hem de 13 sene den sonra yeniden annelik bilmiyorum nası olcak

Tek mi bakacaksın
güya birsürü insan var etrafımda ama çok iyi biliyorum herkesin de kendı duzenı var 10 gun sonra başbaşa kalcaz yada günün sonunda yine bana kalacaklar kuzucuklar

Eşimle bakcaz eşimin kendı işi elemanları var çok kafaya takmıyorum ama olur ya bişeyler yolunda gitmez zorlanırsak da abimin eşinin şirketi var bakıcılık konusunda işte bebek hasta yaşlı bakımı falan üzerine .

Daha beceremezsek ordan bitane güvenilir birini yönlendirecek bize

Hosgeldın kuzum sağlıkla kucağına alman dileğiyle inşallah
Krem de marka secımın ne oldu göğüs için

Yatağının bi görselini ekler mısın
Amin canım
Krem de lansinoh aldım, 40 ml için fiyatı cidden fazla ama uzun süre gider dedi buradan bi arkadaşım , göğüs yaralarından biraz çekiniyorum o yüzden kıydım şimdiden

Park yatak kargoda yakında gelecek , linkini ekleyeyim içinde yatak da vardı o yüzden tercih ettim. Park yatak alırken içinde yatak var mı yok mu fiyata dahil mi ona da bakmak lazımmış.

Senin ikiz olacaktı değil mi, park alırsan ikisini yan yana mı yatıracaksın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…