- 25 Aralık 2024
- 4.053
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.231
- 73
- 28
- Konu Sahibi Siyah Palto
-
Ya bu bebekler kendi durmuyor mu sürekli onlara ilgi mi vereceğizYanı ben kullanırım herhalde son çare ikisi birden ağlamaya başlar yetişemezsem
Peki … Lınk verip yada model söyleyebilir misiniz araştırsam bendeBen de lansinoh kullandım çekim gücü seviyeleri var ayarlanıyor ona göre. İkilisini istersen tekli kullanbiliyorsun ayarlayıp hatta normalde ikinci hattı kapatıp yapmak gerek ben direk ayrıldığı yerden takıp tekli yaptığımda daha güçlü çektiğini fark ettim öyle yapınca daha düşük seviyede kullanıyordum. Zaten beraberinde biberonu da geliyor siz yedek alırsınız ikiz olduğu için.
Oğlum çok usluydu hiç doğum yapmış biri gibi değildim gece bile evde sanki hıc bebek olmadı öyle söyleyebilirim bi kere ilk dişini çıkaracağında gece 2:30 a kadar oturmuştum başka bilmem uykusuz gecem olmadı yaniYa bu bebekler kendi durmuyor mu sürekli onlara ilgi mi vereceğizyani susup durmazlar mı hiç
https://app.hb.biz/iH59J8EKyu8Q bendeki buydu. Şimdi kablosuzları çıkmış, çekimi nasıl bilmiyorum onu da mutlaka araştır eğer iyiyse ikizlerle hayat kurtarıcı olur senin için.Peki … Lınk verip yada model söyleyebilir misiniz araştırsam bende
Ben çok memnun kaldım 15 günde inek gibi sağıyodu vallaDepend almayı düşünüyorum bende ped olarak .
Göğsüm yok diyemıcem 85 den 90 lara doğru gidiyor kilo aldıkça herhalde az da sütlenirsem büyüyebilir
Lansinoh u bu konuda arastırcam peki süt sağma makinanızın çekim gücü nasıldı yani sizce ?
Bunlara hep bakıyorum tabi Google den ama ben gerçek kullanıcı yorumları arıyorumBu arada herkese hayırlı doğumlar. Anılarım depreşti. Çok konuştuk bunlarıVakti olana konumuzu bırakıyorum.
Konu 'Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?' Doğuma Hazırlık - Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?
Kesinlikle arastırcam o zamanBen çok memnun kaldım 15 günde inek gibi sağıyodu valla
Ne bileyim benim kardeşim sürekli uyurdu ya da yere yorgan sererdik döner dururdu ama bizde 3 büyük kardeş vardı kucaktan inmezdi benim kafamda bebek yatar uyur mesela 1 yaşına gelene kadar oyalama gerekmez... bakalım nasıl olacakOğlum çok usluydu hiç doğum yapmış biri gibi değildim gece bile evde sanki hıc bebek olmadı öyle söyleyebilirim bi kere ilk dişini çıkaracağında gece 2:30 a kadar oturmuştum başka bilmem uykusuz gecem olmadı yani
Aaa tabiki sizinki daha iyiymiş yani şimdi motor gücü elektrıklıler de daha fazla oluyor die düşünüyorumhttps://app.hb.biz/iH59J8EKyu8Q bendeki buydu. Şimdi kablosuzları çıkmış, çekimi nasıl bilmiyorum onu da mutlaka araştır eğer iyiyse ikizlerle hayat kurtarıcı olur senin için.
Gisla inşallah uyur ama bence gerçekçi bir hayal değilNe bileyim benim kardeşim sürekli uyurdu ya da yere yorgan sererdik döner dururdu ama bizde 3 büyük kardeş vardı kucaktan inmezdi benim kafamda bebek yatar uyur mesela 1 yaşına gelene kadar oyalama gerekmez... bakalım nasıl olacak
Hayırlısı be gülüm sen bir bebeğe sıkıntı cekıon ben iki tane bekliomNe bileyim benim kardeşim sürekli uyurdu ya da yere yorgan sererdik döner dururdu ama bizde 3 büyük kardeş vardı kucaktan inmezdi benim kafamda bebek yatar uyur mesela 1 yaşına gelene kadar oyalama gerekmez... bakalım nasıl olacak
E bebekli eve gidince bebekler h3p uyuyo oluyo amaGisla inşallah uyur ama bence gerçekçi bir hayal değil
Tek mi bakacaksınHayırlısı be gülüm sen bir bebeğe sıkıntı cekıon ben iki tane bekliomhem de 13 sene den sonra yeniden annelik bilmiyorum nası olcak
Onlar misafiri algılıyor öyle sanki çok usluymuş gibi oluyorE bebekli eve gidince bebekler h3p uyuyo oluyo ama
Murphy kanunu gibi düşün yalnızken cin gibi oluyolarE bebekli eve gidince bebekler h3p uyuyo oluyo ama
Ben kendimi gece 2 3 kere uyanıp emzirmeye yeni alıştırdım...Murphy kanunu gibi düşün yalnızken cin gibi oluyolar
Tek mi bakacaksın
Amin canımHosgeldın kuzum sağlıkla kucağına alman dileğiyle inşallah
Krem de marka secımın ne oldu göğüs için
Yatağının bi görselini ekler mısın
Kız sen doğurdun mu ..Ben kendimi gece 2 3 kere uyanıp emzirmeye yeni alıştırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?