- 23 Ekim 2022
- 2.109
- 5.703
- 88
- Konu Sahibi Siyah Palto
-
Bir gebeyi korkutmak istemiyorum kesinlikeBen kendimi gece 2 3 kere uyanıp emzirmeye yeni alıştırdım...
Valla kimseyi inandıramıyorsun sonra uslu olmadıklarına bide nazar oluyorsun üstüneMurphy kanunu gibi düşün yalnızken cin gibi oluyolar
Hayırlısı olsun artık bi şekilde büyür bizim de abimle aramızda 11 ay var ben ekim 96 o kasım 95 doğumlu biz de ikiz gibi büyüdük güzel bir şey büyüyüncegüya birsürü insan var etrafımda ama çok iyi biliyorum herkesin de kendı duzenı var 10 gun sonra başbaşa kalcaz yada günün sonunda yine bana kalacaklar kuzucuklar
Eşimle bakcaz eşimin kendı işi elemanları var çok kafaya takmıyorum ama olur ya bişeyler yolunda gitmez zorlanırsak da abimin eşinin şirketi var bakıcılık konusunda işte bebek hasta yaşlı bakımı falan üzerine .
Daha beceremezsek ordan bitane güvenilir birini yönlendirecek bize
Gümüş kapak araştırdınız mı hiç iyileştirme özelliği olduğu ıcın bide onu takınca çamaşır sürtme yapmıyor tahriş olmuyor die çok fazla tavsiye ediyorlar ..Amin canım
Krem de lansinoh aldım, 40 ml için fiyatı cidden fazla ama uzun süre gider dedi buradan bi arkadaşım , göğüs yaralarından biraz çekiniyorum o yüzden kıydım şimdiden
Park yatak kargoda yakında gelecek , linkini ekleyeyim içinde yatak da vardı o yüzden tercih ettim. Park yatak alırken içinde yatak var mı yok mu fiyata dahil mi ona da bakmak lazımmış.
Senin ikiz olacaktı değil mi, park alırsan ikisini yan yana mı yatıracaksın o zaman
Yok eylülde ama gece kalkmazlar diye düşünüyordum uzun süre. Benim korkum uyanamamak ya uykum çok kuvvetli. Ya da yatakta ezmek....Kız sen doğurdun mu ..
millet sabaha kadar 2-3 dk göz kapatmak ıcın sürünüyor
Üstte birisi tavsiye etti bende yorumlardan bakarak aynı markayı kullanmayı düşünüyorum alcam yani ama sezeryande ne derece kanama yaşanır bilmiyorum ilkim normal doğumdu benımBu arada ben de şunu sorayım böyle bi başlık açılmışkendepend diye bi marka var , doğumdan sonra iç çamaşır olarak kullanılabiliyor , sezeryanden sonra onlardan almaya gerek var mı ben de bunu merak ediyorum yoksa normal doğumdan sonra mı gerekiyor sadece
Hahahaha dua ette gazlı yada kolik olmasın bebiş yoksa gece yatamazsın bileYok eylülde ama gece kalkmazlar diye düşünüyordum uzun süre. Benim korkum uyanamamak ya uykum çok kuvvetli. Ya da yatakta ezmek....
Emzik de bakayım o zaman . Sağlıkla büyüsün bebegınız .Lansinoh biberon ve sagma makinesi cidden iyi
Göğüs ucu kremi mutlaka alın incia markasının gerçekten iyi ben ilaveten gümüş göğüs kapakları hayatımı kurtarmıştı yara olmadan geçirdim süreci.
Kızım 13 gün yoğun bakımda kaldığı için emzige alışmıştı emzik olarakta philips aventten memnun kaldım.
Elektrikli kullanmıştım tekli manuelide kuzenimdeyken tecrübe etmiştim oda iyiydi lansinoh bu konuda gerçekten iyiEmzik de bakayım o zaman . Sağlıkla büyüsün bebegınız .
Sağma makınası elektrıklı mı kullandınız
11 ayla 13 sene arasında çok fark var o zaman 19 yaşındaydım şimdi 32Hayırlısı olsun artık bi şekilde büyür bizim de abimle aramızda 11 ay var ben ekim 96 o kasım 95 doğumlu biz de ikiz gibi büyüdük güzel bir şey büyüyünce
Teşekkür ediyorum kullanan birinden yorum almak daha güven verici oluyor saolunElektrikli kullanmıştım tekli manuelide kuzenimdeyken tecrübe etmiştim oda iyiydi lansinoh bu konuda gerçekten iyi
Bana da dedi doktorumuz açılma olur erken gelmek ister de biri bas aşağı gelirse onu normal doğurtur diğerini sezeryanle alırım dediMesela arkadaşım sezeyan günü aldı grip diye erteledi gece kendi kendine doğurdu sancısı az olmuş eşimin kuzeni de normal diye tutturdu 1 gün sancı çekti sonra sezeryan aldılar annem de abime 1.5 günden fazla sancı çektiğini iddia ediyor bu da beni korkutuyor kimi çok zorluk çekiyor kimi çekmiyor
Evet kardeşimle de 10 yaş var ablamla 13 yaş var aralarında çok oynuyorduk ama onunla. Az yaş farkı arkadaş olarak iyi çok yaş farkında da anneye destek oluyorlar bence. Tabii annem ara ara yuooo uyandırıp durdunuz oyuncak bebek gibi elden ele gezdi dese de11 ayla 13 sene arasında çok fark var o zaman 19 yaşındaydım şimdi 32
Aaa böyle de oluyor yani biri normal biri sezeryan biri önden doğunca diğeri içerde bekleyecek mi yoksa aynı snda mıBana da dedi doktorumuz açılma olur erken gelmek ister de biri bas aşağı gelirse onu normal doğurtur diğerini sezeryanle alırım dedi
Allah tan benım oğlan ergenlikte bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda takılıyorEvet kardeşimle de 10 yaş var ablamla 13 yaş var aralarında çok oynuyorduk ama onunla. Az yaş farkı arkadaş olarak iyi çok yaş farkında da anneye destek oluyorlar bence. Tabii annem ara ara yuooo uyandırıp durdunuz oyuncak bebek gibi elden ele gezdi dese de
Vallaha hıc bılmem ikisi de bas aşağı olursa ikisinide normal alabılırım dedi peki peşpeşe mi dedim Yoo iki gün arayla bile gelebilirler dedi güldüAaa böyle de oluyor yani biri normal biri sezeryan biri önden doğunca diğeri içerde bekleyecek mi yoksa aynı snda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?