Bebek malzemeleri tavsiye

Hayırlısı olsun artık bi şekilde büyür bizim de abimle aramızda 11 ay var ben ekim 96 o kasım 95 doğumlu biz de ikiz gibi büyüdük güzel bir şey büyüyünce

Bu arada ben de şunu sorayım böyle bi başlık açılmışken depend diye bi marka var , doğumdan sonra iç çamaşır olarak kullanılabiliyor , sezeryanden sonra onlardan almaya gerek var mı ben de bunu merak ediyorum yoksa normal doğumdan sonra mı gerekiyor sadece

Gümüş kapak araştırdınız mı hiç iyileştirme özelliği olduğu ıcın bide onu takınca çamaşır sürtme yapmıyor tahriş olmuyor die çok fazla tavsiye ediyorlar ..

Yatak konusunda dikkat edicem tsk ler bilgi için

Valla ben ikisine de bakcam .eğer biri uslu olursa ayrı odaya yatırmayı düşünüyorum ötekini uyandırmasın die ama bunun ıcın az zaman gerekli

İlk zaman kamerayla izlicez mecbur sürekli başında olamam Kendılerını döndüremeyeceklerı ıcın kusma bogulma riskine karşı . Gündüzlerimiz böyle geçecek

gecesi içinde kendını döndürüp kurtardıklarından sonra uslu olursa birini oğlumla beraber aynı odaya alcam diğerini yanımızda tutcam birbirlerini rahatsız etmesinler die ama rahat olurlarsa da zaten 6. Aydan sonra ayrı odada uyuyacakları ıcın yavaştan adım adım takip ede ede ayırıcam pat die başka odaya bırakıp gecıp yerimde uyuyamam korkarım sonuçta insanız uyku dediğimiz küçük ölüm hemen ayıramam yanımdan alırken yatakları ayrı alcam o sebebden

Kız sen doğurdun mu ..

millet sabaha kadar 2-3 dk göz kapatmak ıcın sürünüyor
Yok eylülde ama gece kalkmazlar diye düşünüyordum uzun süre. Benim korkum uyanamamak ya uykum çok kuvvetli. Ya da yatakta ezmek....

Üstte birisi tavsiye etti bende yorumlardan bakarak aynı markayı kullanmayı düşünüyorum alcam yani ama sezeryande ne derece kanama yaşanır bilmiyorum ilkim normal doğumdu benım

Lansinoh biberon ve sagma makinesi cidden iyi
Göğüs ucu kremi mutlaka alın incia markasının gerçekten iyi ben ilaveten gümüş göğüs kapakları hayatımı kurtarmıştı yara olmadan geçirdim süreci.
Kızım 13 gün yoğun bakımda kaldığı için emzige alışmıştı emzik olarakta philips aventten memnun kaldım.

Emzik de bakayım o zaman . Sağlıkla büyüsün bebegınız .

Sağma makınası elektrıklı mı kullandınız

Emzik de bakayım o zaman . Sağlıkla büyüsün bebegınız .

Sağma makınası elektrıklı mı kullandınız
Elektrikli kullanmıştım tekli manuelide kuzenimdeyken tecrübe etmiştim oda iyiydi lansinoh bu konuda gerçekten iyi

Mesela arkadaşım sezeyan günü aldı grip diye erteledi gece kendi kendine doğurdu sancısı az olmuş eşimin kuzeni de normal diye tutturdu 1 gün sancı çekti sonra sezeryan aldılar annem de abime 1.5 günden fazla sancı çektiğini iddia ediyor bu da beni korkutuyor kimi çok zorluk çekiyor kimi çekmiyor

Bana da dedi doktorumuz açılma olur erken gelmek ister de biri bas aşağı gelirse onu normal doğurtur diğerini sezeryanle alırım dedi

11 ayla 13 sene arasında çok fark var o zaman 19 yaşındaydım şimdi 32
Evet kardeşimle de 10 yaş var ablamla 13 yaş var aralarında çok oynuyorduk ama onunla. Az yaş farkı arkadaş olarak iyi çok yaş farkında da anneye destek oluyorlar bence. Tabii annem ara ara yuooo uyandırıp durdunuz oyuncak bebek gibi elden ele gezdi dese de

Bana da dedi doktorumuz açılma olur erken gelmek ister de biri bas aşağı gelirse onu normal doğurtur diğerini sezeryanle alırım dedi
Aaa böyle de oluyor yani biri normal biri sezeryan biri önden doğunca diğeri içerde bekleyecek mi yoksa aynı snda mı

Allah tan benım oğlan ergenlikte bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda takılıyor ağır abilik yapacak kardeşlerine

Aaa böyle de oluyor yani biri normal biri sezeryan biri önden doğunca diğeri içerde bekleyecek mi yoksa aynı snda mı
Vallaha hıc bılmem ikisi de bas aşağı olursa ikisinide normal alabılırım dedi peki peşpeşe mi dedim Yoo iki gün arayla bile gelebilirler dedi güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…