- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
- Konu Sahibi forestgump
-
Aslında çok karşı Değilim ,biraz etkileniyorum sanırım eşimden ailemden vs ama bu söz ettiğiniz Şeyler hep Kafamı kurcalıyor ,şuan herşey çok güzel eşimin bana destek olacağından eminim şu anda bile öyle ,ama bebek çook büyük bir sorumluluk asla Hayatımız eskisi gibi olmayacak ,acaba o bunun farkında mı değil mi anlayamıyorumBebek hayatını tümden etkiliyo. Sende sanırım anne olmak için yanıp tutuşmuyosun. Mesajından öyle anlaşılıyo. Kesinlikle hazır olduğunda yap.
İlk zamanlar çok zor. Uykusuzluk bitkinlik. Cinsellik azda olsa etkileniyo. Bebek uyuyunca uyumak istiyosun e kocan da ilgi bekliyo. Ben nereye yetişcem diye düşünüyosun. İlişkinin öncesi duş sonrası duş. Arada bebek uyanır falan.
Sağolun size de hayırlı kandiller maddi anlamda bir Sıkıntımız yok çok şükür ,diğer şeyleri kafaya taktığımı belirtmek için söylüyorum ,anneliğin ne kadar kutsal ve güzel bir şey olduğunu biliyorum aslında .ama hazır mıyız değil miyiz onu bilemiyorumAnneligi geciktirmek benim için pek mantıklı değil herkese göre farklılık gösterir..
Bizim ikinci çocuğumuzda hiç bi birikimimiz yoktu çocuk doğunca birikti büyük oğlumda da öyle oldu
Rizki veren Hüdadır Kula minnet eylemem güzel bi söz..
Tercih sizin tabi Hayırlı kandiller
Evet ,mesela biz şimdi canımız isterse gidip başka bir Şehirde kahvaltı edebiliyoruz ,kısa tatillere çıkıyoruz pek çok yer gezdik yurt içi yurt dışı ama benim hala gitmek görmek istediğim yerler var .eşimle bunu konuştuğumuzda bebeğimiz de gelir daha güzel olur diyor ,bense öyle olacağını sanmıyorum ,ama bazen evet olabilir diyorum ikna oluyorum sanırım maddi anlamda bir Sıkıntımız yok bebek masrafını da kaldırabileceğimizi biliyorum birikimimiz arabamız,iyi işlerimiz...herşeyiniz var çok şükür ,yani insanlar bu Yüzden erteliyor genelde. Benimse şuanki hayatımdan çok memnun olmak dışında bir sebebim yok ,şımarıklık mı yapıyorum diyorum bu Yüzden debu size bağlı
bana kalırsa yaşınız genç
biraz daha gezin tozun
paranız olsun biriksin de harcansın da
biz 26 yaşında evlendik 30 da çocuğumuz oldu
ama o ara süreçte iş kurduk ev araba aldık vs
tamam tatile de gittik ama mesela yurt dışı vs gitmedik
şimdi oğlum 6 yaşına geliyor eee biraz daha büyüsün o da hatırlasın vs diyoruz
eskiden mesele festival olur her gece giderdik şimdi çocuğun uyku saati nasıl gidelim ki diyoruz
yani her şeyi yaşamak için 8 ay bir yıl kısa süreler
yaşlar da genç biraz daha hayatınızı yaşayabilirsiniz
O da var evet , başka bir kontrol için kadın hastalıkları uzmanı bir ablama gittiğimde o da bence ertelemeyin olmazsa tedaviye zaman kalır DemiştiÇocuğun da pat diye olacağının garantisi yok. Ben de 8 aylık evliyim 25 yaşındayım çocuk istiyoruz fakat hiç gebelik elde edemedik
Aynen öyle. O yüzden ne zaman bebeğinizin olmasını isterseniz, 1 sene öncesinden başlayın çalışmaya. Her ihtimali göze alarakO da var evet , başka bir kontrol için kadın hastalıkları uzmanı bir ablama gittiğimde o da bence ertelemeyin olmazsa tedaviye zaman kalır Demişti
Merak etmeyin anladım çok da güzel ifade etmişsiniz ben de bunu istiyorum aslında ,böyle bir anne olmak ...tatil vs söz etmemin sebebi şu an bunlar çok Hoşuma gidiyor elbette ileride bunu yapma imkanımız olmazsa keşke dersem bu beni çok üzer anneliğe hazır değilmişim gibi gelir .ancak sizin anneliğinizde hiç böyle bir şey olmamış zor bir süreç olmasına rağmen ,benim de tek derdim iyi bir ebeveyn olmak olur diye düşünüyorum ve bu Yüzden hazır olmak istiyorumEvet hayat kesinlikle eskisi gibi olmayacak tabi iyi ebeveyn olmak istedikten sonra. Bizbde dusunmuyorduk yeni evliydik sonra o geldi. Neler cektigimi anlatamam. Cok sorunlarnyasadim fakat... Iste burada bambaska bir dunyaya adim atmisim. Yeniden dogdum ben kizimla. Olgunlastim. Hislarimdan soyundum. Hakikatleri gorur oldum. Cok zordu Benin icin ama bana hayat dersi veren kizim oldu. Cocuktan once sadece nefes almisim simdi ise yasiyorum. Degerler degisiyor dunya degisiyor. Ne para da gozum kaldi ne de tatilde. Hicbirseyde hevesim kalmadi. Hala da zorlaniyorum. Fakat dunyam Artik cok baska. Kizimdan onceki benle aramda daglar var. Bunu yasamadan kesinlikle anlayamazdim. In ananin cok sey degisiyor. Bir kere nazlanan degil nah ceken oluyorsun. Cok AMA cok olgunlasiyorsun. Muthis birsey. Tabi her Anne farkli. Bu benin anneligim. Ne gezrn bekarlarda kaldi gozum ne de baska birseyde. Doydugumu hissediyorum. Neye ihtiyacim oldugunu bilmiyorum. Yavrumun nefesi bana dunyalari veriyor. Her planim bozuldu, acilar cektim. Nirmalde cocuk sevemeyen biriydim. Aylarca serumla beslendim hayattan sogumustum. Yani Benin icin ayrica bir zorlugu oldu. En onemlisi de yalnizdim, es im de Liste tabii. AMA hic pisman degilim. Tek keskem daha once olsaydi. Boyle birsey.
Rabbim size sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin bu arada bu kandil Günü'ndeAynen öyle. O yüzden ne zaman bebeğinizin olmasını isterseniz, 1 sene öncesinden başlayın çalışmaya. Her ihtimali göze alarak
Evet ,mesela biz şimdi canımız isterse gidip başka bir Şehirde kahvaltı edebiliyoruz ,kısa tatillere çıkıyoruz pek çok yer gezdik yurt içi yurt dışı ama benim hala gitmek görmek istediğim yerler var .eşimle bunu konuştuğumuzda bebeğimiz de gelir daha güzel olur diyor ,bense öyle olacağını sanmıyorum ,ama bazen evet olabilir diyorum ikna oluyorum sanırım maddi anlamda bir Sıkıntımız yok bebek masrafını da kaldırabileceğimizi biliyorum birikimimiz arabamız,iyi işlerimiz...herşeyiniz var çok şükür ,yani insanlar bu Yüzden erteliyor genelde. Benimse şuanki hayatımdan çok memnun olmak dışında bir sebebim yok ,şımarıklık mı yapıyorum diyorum bu Yüzden de
Benim eşimin de problem yaratmayacağını biliyorum şuan bile çok anlayışlı davranır Sağolsun herseye yardım eder,ama işte siz iki yıl evlilikten sonra bebek düşünmüşsünüz sanırım bizim daha sıkılmaya fırsatımız olmadı hiç ,biz de öyle deriz inşallah bebek olmadan önce ne yaşıyormuşuzsuan mutluyum problemim yok diyorsunuz esinizde iyi ve yardimsever bi insansa niye olmasinki.sorunsuz ve mutlu evliliklerde bebek gercekten mutluluk katiyor.mesela bende benim esim cabuk sinirlenebilen bi insanken bebegim olduktan sonra kendini hep geriye atmaya calisti sakin olmaya calisiyor..hafif sesimi ben yukselttigimde beni uyariyor.ve simdiye kadar bebek icin beni ihmal ettin diye sakadan bile sitemi olmadi herzaman oncelikli kizimiz der ve banada karismaz bebegin bakimiyla.sen daha iyi bilirsin der cunku annesisin..yasinizda musait 2012de evlendik 2015 de oldi kizim suan 11 aylik simdi soruyoruz bu olmadan biz napiyormusuz diye.daha incede olabilirdi diye dusunuyoruz bazen ama nasib iste.
Ah ah işte hep iki arada gidip geliyorum böyle Ben de ,bunlar benim cümlelerim sankiişte bu hayatı, çocuksuz hayatı yani bir daha yaşamak mümkün değil çocuk doğunca ama çocuklu hayata bir kaç yıl sonra da başlamak mümkün
Çok güzel
Merak etmeyin anladım çok da güzel ifade etmişsiniz ben de bunu istiyorum aslında ,böyle bir anne olmak ...tatil vs söz etmemin sebebi şu an bunlar çok Hoşuma gidiyor elbette ileride bunu yapma imkanımız olmazsa keşke dersem bu beni çok üzer anneliğe hazır değilmişim gibi gelir .ancak sizin anneliğinizde hiç böyle bir şey olmamış zor bir süreç olmasına rağmen ,benim de tek derdim iyi bir ebeveyn olmak olur diye düşünüyorum ve bu Yüzden hazır olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?