- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi forestgump
-
Allah bozmasın ama biraz daha bekleyin ilişkinizin tadını çıkartın, bebek bence çift olarak aynı his istek olduğu vakit yapılmalı düşüncesinde olanlardan, tek taraf istiyor diye yapmaya full karsiyimKk nın güzel hanımları merhaba
benimki Dert değil pek ama sizlere danışmak istediğim bir şey var deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
Ben 8 aylık Evliyim ,güzel mutlu bir evliliğim var çok şükür. Eşim sakin iyi huylu tatlı biridir şimdiye kadar (1 yıl görüşme 1 yıl nişanlılık ) hiç sorun yaşamadık ne kendimiz ne ailelerimiz, eğleniyoruz güzel vakit geçiriyoruz birlikte işlerimizden fırsat bulduğumuz her an, e diyeceksiniz ki derdin ne ? Eşim çocuk istemeye başladı hatta bir süredir istiyor ,ben de bir yıl dolduktan sonra düşünürüz demiştim o bunu o tarih olarak algıladı sanırım ,sonbaharda bebeğimiz olacak gibi düşünüyor ,ben De zaman yaklaştıkça üzerinde daha çok düşünmeye başladım haliyle ,çok güzel vakit geçiriyoruz biraz daha tadını mı çıkarsak diyorum bebek hayatımızı çok etkileyecek farkındayım ya eskisi gibi olmazsa ya keşke dersem diyorum .biliyorum anne olmak çok güzel bir şey Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de kesinlikle istiyorum ama acaba erken mi diyorum ,ben 25 eşim 27 Yaşında bu arada ,borcumuz harcımız yok rahat bir Hayatımız var çok şükür,eşime erken mi acaba dediğimde ciddi bir argümanla karşısında duramıyorum haliyle , Bebeğin evimizdeki Mutluluğu daha da artıracağını düşünüyor vs. Yani sorum şu sizler bebeğiniz olduktan sonra nasıl oldu eski günlerinizi özlediniz mi ,keşke biraz daha bekleseydim dediniz mi ,eşinizle ilişkiniz nasıl oldu ,siz ilk bebeğinizi evliliğinizin kaçıncı yılında aldınız ?
Yanlış yazmışım aslında 10 aylık evliyizbencillik ediyor olabileceğimin farkındayım dedim ya şımarıklık mı ediyorum acaba diye,eşimde gerçekten çok iyi bir insandır ve çok istiyor sanırım bana baskı yapmaz hiç huyu değildir ama hani bak sen hamile kalsan ben sana çok iyi bakarım beğimizde gelseydi şimdi bizle ben onu giydiririm ,dedesine götürürdük ,bebeğimizde masada otursaydı mama sandalyesinde ben onu yedirirdim fena mı olur oğlan olsa top oynarız kız olsa Çay içerim onunla evcilik oynarız hep böyle takılmalar
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah çok mutlu olursunuzSuan bende hamisim
Bilmiyorum bebek olunca nasil oluyor
Bizde evlendikten 1 yil sonra biraktik korunmayi 2.ayda hamile kaldim
Esim cok calisiyor pek vakit geciremiyoruz birlikte
Ben evlendikten 2 yil sonra bebek istiyordum esim istedi 2 yil gec dedi simdi 6.5 ayligim dogsada baksam diyom bazen ama genelde yalnızim bu yuzden oyalanirim diye
Ama esimle cok vakit gecirebilseydik 1 yil daha beklerdim bence 1 yil bekleyin
Ben de şuan hamile kalsam bebeğim olduğunda 26 Olacağım çok da erken değil aslında :)))25 yasindaydim bebeğim olduğunda simdi 28 olcam :)
Allah razı olsun cümlemize inşallahRabbim size sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin bu arada bu kandil Günü'nde
Haklısınız tabi ,biz de hala denemedik hiç haliyle... Rabbim sizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bu kandil Günü'nde dualar kabul olur
Maşallah Rabbim hep böyle mutlu olmanızı nasíp etsin.. eşin çok güzel dusunmus, bende aynı cümleler ile ikna edildim :) bende 10aylik evliyim ve 13haftalik hamileyim ve daha da mutluyum Allah'a şükürYanlış yazmışım aslında 10 aylık evliyizbencillik ediyor olabileceğimin farkındayım dedim ya şımarıklık mı ediyorum acaba diye,eşimde gerçekten çok iyi bir insandır ve çok istiyor sanırım bana baskı yapmaz hiç huyu değildir ama hani bak sen hamile kalsan ben sana çok iyi bakarım beğimizde gelseydi şimdi bizle ben onu giydiririm ,dedesine götürürdük ,bebeğimizde masada otursaydı mama sandalyesinde ben onu yedirirdim fena mı olur oğlan olsa top oynarız kız olsa Çay içerim onunla evcilik oynarız hep böyle takılmalar
Ama hiç pişman olmadım zorlandığım oldu elbet ama şimdi 3 yaşında gelip beni güzel annecim diye seviyor. En iyi dostu benmişim :) simdi kardeşine hamileyim inşallah sağlıkla alırım kucağıma :) 21 yaşında evlendim üni biter bitmez 22 de aldım kucağıma 26 da ikinci evladımı alacağım inşallahÜzüldüm canım ,nasip işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?