Bebek mevlütü

ay bilmiyorum ama ben pijama giymem yanii..gene guzel bi kiyafet giyerim heralde hic dusunmemistim bunu..

Ben İzmir'de oturuyorum Burdada tavuklu pilav ayran verilir yada pide ayran tatlı

Aynen ya burda hep o şekilde sabahlikli pijama takımı giyiyorlar anlamadım gitti amaç ne ki
amaan yeni yeni şekiller yeni mevlütler yazılı mazılı şarkıcı gibi mikrofonla kuran okuyab teyzenin videosunu herkes görmüştür, görmediyseniz youtube a bakın çok eğlenceli ve saçma bildiğinden şaşma kuzum yeni yeni saçmalıklar var :)

Gülerler adama :) bzde tavada çok yapılır duydunmu onu hc hemn br mevlit olunca br tava türü pirinç pilavı. Çay için de kurabiye poğaça sarma faln ay bz sarmayı herşeyele yeriz bzde annemle konuştuk birazda hemn sus yparsan yap yemekleri bz halledrrz diyor hemn . İnslh guzl olur bn br masa hazrlarz diyorum o kısım süslenr birazda uçan balonlar faln biz ne giyecez onu bilmiyorum ablam elbise giymiş norml sade br elbise.. ay biliyormusn bn mevlit yok bizde diyordum geçen bzde varms bn hc gitmemisim ablamn birinde içinde bulunduğum şey mevlitms birininkinde çalışıyor muşm bn eltilermde görmeynce bzdede yok sandm . Eltilerm yapmadı belkide yardm eden yok diye yapmadılar belkide Elbistan tarafında yapılmıyor büyük ihtimal yapılmıyor çünkü amca. Oğullarının hanimlarida yapmadı bildiğim kadarıyla

bizde gelecek kişi sayısı çok olacağı için dışarda bir yerde yapacağım mecburen. ekru tonlarında elbise giyerim, kuaför vs... baya hazırlık gerektiren bişey oluyor yani :) ayarladığım mekan tarafından yemek verilecek, mevlüt şekeri, hediyelikler falan da hazırlanacak. ben böyle planlıyorum.

Evet ben de hic yapan gormedim acikcasi ama ben yaparim zaten cok seviyorun oyle seyleri 2 3 ayda bi okutuyorm evde yasin oyle bolca misafirli

Allah içine sindirsin canım bizde o kadar abartılı olmuyor

Çok guzl olur bence :)

Evet ben de hic yapan gormedim acikcasi ama ben yaparim zaten cok seviyorun oyle seyleri 2 3 ayda bi okutuyorm evde yasin oyle bolca misafirli
Bence gayt guzl brsey :) iyi yapıyorsun . Çok onemsemiyorlar sanırım eski gbi adak kurbanlari falnda yok artk iyice değişti buralar

Kızlar ben de internette gördüm yasin ve tesbih hediye veriliyor, keselerin içinde. O çok hoşuma gitti. Günün anlam ve önemine de uygun. Şeker vs. vermem gibime geliyor. Şimdi teyzeler halalar falan şekeri çok beğenmezler sanki
Ayrıca ikramlıklar tabii ki. Masaya güzelce ikramlıkları koyup, arkaya süslemeler vs. çok güzel olur.
Kıyafet olarak da bindallı giyenleri de gördüm, ama şuan için bilemiyorum ben ne giyerim kısmetse :)
Dualar okunur ikramlar yenilir aile arasında yapılır diye düşünüyorum ben.

Biz suslu yapmadik. Kuran okunuyor sonucta. Dua ediliyor. mevludide gec yaptik. Din adamlari bebegin kirki diye birsey yok oda annenin var diyor oda tibben aciklamasi var zaten. Dogum gununden once yaptik. Hem duasida olsun diye. Yemek verdik. Kadinlar oldugi icin Teyzeler halalar yemek daha seviliyor bence. Et, tavuk , zeytinyagli sarma, baklava, ayran dagittik. Havlu dagittim.

Son düzenleme:
Biz yeni nesill gecmisi getirelim marasa :):):)
Aynen canm :) bnm annem yapms zatn kuzm ablalarima :) inslh sürekli hale gelir herkes tarafından. Ama brde su var belki bizim ortamlarda çok yok bn bebe giyim mağazasnda çalıştım mevlit elbisesi satiyorduk genelde 3 aylk bebekler giyecek şekilde ve hep satiyorduk mevlit yapıyorlar demk ki aliyorlardi

Guzl olmuş canm seninkide . Bnm annem birini ablamin kirkinda yapmış dediğin gbi annenin kirki olur mantığıyla . Sus de yapmamslardi ablalarm da da ne bilim hoş olur bebek var ya sonuçta çok aşırı değil sadece biraz masa süsü :) abartılı değil böyle tadında hoş olur gbi geldi :)

Tabıı abartılı olmadıgı surece olabılır. Insan heves edebilir. Dogum gunu gıbı çok şatavatlı olmasını ben dogru bulmuyorum. Dua ederken dua eden kişide dınleyelerde suslerle ılgılenmemelı. Kuran okunuyo dua edılıyor. Insan kendını ksptırıyor. Dıkkat dagıtıcı olmaması gerekır. Ilgı okunan kuranda duada olmalı nbence

Kesinlikle haklisin. Bebeğine ne giydirdin ve sen ne giydin?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…