Bebek mevlütü

Kesinlikle haklisin. Bebeğine ne giydirdin ve sen ne giydin?? :)
elbise giydim . Oglumada pantolon gomlek giydirdim. yasinda yaptik Biz. Bir yasondada mevlit elbisesi giymez. Rahat edrmez icinde o yuzden normal giyondik. Dogum gunundrn once. Mevlutude olsun dedik. Dogumu icin sunnette olmustu onun icin hepsi bir dua edildi.

Himm anladm sağolun. Bn 40 çıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum o zamn mevlit kıyafeti giydirme bildirim bnde elbise giyerm. :)

Off biz maraşlılar boyle yeme içme ye düşkünüz oyle herşeyi de bwğenmeyiz kaç çeşit pasta börek yapılmış onu sayarız oyle lokum kurabiye filan önemsememiş gibi görünür düğünde bile 22 ayar altın takarlar pırlanta set taktı bi dr arkadasımjz koskoca doktor altına mı gücü yetmemiş dendi yani düşünün o derece

tesbih ve yasin fikri çok guzel . biz adanalı olunca lahmacun yaptırıyoruz mevlutlerde . onden de güzel bir mercimek çorbası oh mis. tatlı da düşünmedik bakalım halka tatlı olur hiç yapmakla ugrasilmaz
kıyafete gelince Kuran okunacak sonuçta. oyle gecelikli falan olmaz edepli guzel giyilir bebise de mevlut kiyafeti alcam. bende elbise giyerim sanırım guzel de bir şal daha ne olsun

Evet oyle gercekten. Ben takilan 22 ayar yuzuklerimi 18 ayarla degistirdim sonradan 22 ayar cok koyu duruyo diye. Simdi herkes senin yuzuklerin sahte mi diyo

Bizim burda genelde pide ayran yada tavuklu pilav ayran üzerine tulumba yada baklava ve limonata verilir kıyafettede özellikle mevlüt için lohusa takımı giyiyorlar beyaz gösterişli olanlardan

Evet oyle gercekten. Ben takilan 22 ayar yuzuklerimi 18 ayarla degistirdim sonradan 22 ayar cok koyu duruyo diye. Simdi herkes senin yuzuklerin sahte mi diyo
Bizde öyle altın falan pek olmaz kayınvalide takarsa bı bilezik oda takarsa yani

Canım mevlüt yapmadım ama çok araştırdım ve etrafımda çok fazla yapan var şöyle ki ; dağıtılmalık kolanyalar oluyo süslü şişe küçük kadife kaplı yasin-i şerif yada kokulu tezbih süslü kutuda dağıtılıyor sonra bebeğe özel buz dolabı magnetleri yapılıyor l anne ve bebek için aynı elbise takım olarak giyiliyor yada isteğe bağlıda olabiliyor . sonra ikramlık olarak lahusa şerbeti kıymalı pide nohutlu pilav tulumba tatlısı ve ayran dağıtılıyor kuran okunuyo zaten onu biliyosunuz .

Yok canim mevlutte degil normal dugunde takilan alyans bilezik felan diyorum yoksa bizim orda da takilcaggini sanmiyorum :)
Gerçi bana düğündede takilmadi yani eşim taktı bide benim ailemden takıldı onlarida bozdurdum bı alyansim var onuda takmıyorum altın alerjim var takınca kıpkırmızı kizariyor altının değdiği yer

Bende buz dolabı için magnet yaptıracağım tesbih falan düşündüm ama pahalı olacak 60 70 kişi falan olacak mevlutte

Bende buz dolabı için magnet yaptıracağım tesbih falan düşündüm ama pahalı olacak 60 70 kişi falan olacak mevlutte

Canim ustunde isimli yasinler oluyo tanesi 2 tl felan bence oyle bsy dusunsen daha guzl olur. Cunku o yasin her kullandiginda bebeginin de adi gectigi icin ayrica sevapda kazanmis olursun magnet de guzel fikir ama cagirdigin 60 70 kisiden sadece 5 10 kisi o magneti bebegine onem vererek kullancak konu komsu icin cok da onemli olmuyo cunku oyle seyler. Bana yasin daha mantikli gelio ama sen bilirsin tabi

Canim ustunde isimli yasinler oluyo tanesi 2 tl felan bence oyle bsy dusunsen daha guzl olur. Cunku o yasin her kullandiginda bebeginin de adi gectigi icin ayrica sevapda kazanmis olursun magnet de guzel fikir ama cagirdigin 60 70 kisiden sadece 5 10 kisi o magneti bebegine onem vererek kullancak konu komsu icin cok da onemli olmuyo cunku oyle seyler. Bana yasin daha mantikli gelio ama sen bilirsin tabi

Yasin kitaplarını bebeğe özel mı yapıyorlar canım yoksa normal yasin kitabı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…