- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
Yasin kitaplarını bebeğe özel mı yapıyorlar canım yoksa normal yasin kitabı mı
Aynen canım bari kampanya falan set halinde olsa daha ıygun olırdu belkiAynen magnetler falan tanesi 3 lira 100 tane yaptirsan 300 lira tesbihler falan 5 lira azcik bütçeyi düşünmek lazım
Aynen canım internetten sipariş vereyim falan diye düşündüm ama kararsız kaldımAynen canım bari kampanya falan set halinde olsa daha ıygun olırdu belki
İnstegram kullanıyosan eğer orda hastahane odası süsleme ve mevlüt eşyaları satan sayfalar oluyo orda toplam fiyat almıltım daha önce 300-500 tl arası fiyat vermiştiAynen canım internetten sipariş vereyim falan diye düşündüm ama kararsız kaldım
almanyadayim ben canim burda gelenlere yemek verilir yada iste poaca aperatif seyler. Anne genelde elbise giyior ben hep öyle gördüm bilmiyorum tabi istedigin gibi giyinebilirsin nasil rahat ediyorsan. Ayrica hedyie olarakda herkese birer bebek sekeri veriyorlar burdaHerkese merhaba arkadaşlar daha doğuma var ama şimdiden mevcut için ne yapsak diye düşünüyorum sizde neler yapıyorlar anne ne giyiyor hediye olarak neler veriliyor
Bende araştırayim canim çok sağolİnstegram kullanıyosan eğer orda hastahane odası süsleme ve mevlüt eşyaları satan sayfalar oluyo orda toplam fiyat almıltım daha önce 300-500 tl arası fiyat vermişti
Herkese merhaba arkadaşlar daha doğuma var ama şimdiden mevcut için ne yapsak diye düşünüyorum sizde neler yapıyorlar anne ne giyiyor hediye olarak neler veriliyor
neden gereksiz olsun hocanin gelip yeni dogmus bebegine dualar okumasi?Bi bana mı gereksiz geliyor ?
neden gereksiz olsun hocanin gelip yeni dogmus bebegine dualar okumasi?
Tabiki abartmaya bilirsin ama mevlüt sart bence!
ne alakasi var onunla? Sadece namaz kilinmayan evlerdemi mevlüt yapilir ne sacm abir yaklasim ya. Herkes kendine benim icin cok güzel birsey. Baby shower gibi yok disi cikti partysi yok su partysinden daha güzel ve daha anlamliNamazını kılan kuranını düzenli okuyan bir evde bilmem çok mu şart ?
Valla bu senim dusuncem sacma macma benimne alakasi var onunla? Sadece namaz kilinmayan evlerdemi mevlüt yapilir ne sacm abir yaklasim ya. Herkes kendine benim icin cok güzel birsey. Baby shower gibi yok disi cikti partysi yok su partysinden daha güzel ve daha anlamli
saygi duyarim bende bayiliorummm mevlütlere :) hayirli günler canimValla bu senim dusuncem sacma macma benim
Çok güzelmis canım iyi fikir ben bunları bı araştırayimBak boyle mesela bebege ozelEki Görüntüle 1977103
Neden gereksiz olsun ki bence gerekli hem mevlüt okutmanin ne gibi Zarari olabilir kiBi bana mı gereksiz geliyor ?
Her görüşe saygiliyim canım senin düşüncen ama ne bileyim bebek kuran okunmasına bı bı vesile Allah'a teşekkür şükür gibi bişey hem evin bereketi ve bolluğu daha da artar oda bebek için özel bı gün sen kendin oluşan bile kalabalıkla yapılan mevlüt başka oluyorNamazını kılan kuranını düzenli okuyan bir evde bilmem çok mu şart ?
Babada o bebek partileri saçma geliyor dış partisi 6 ay kınası falan onlar boşuna masraf gibi geliyor banane alakasi var onunla? Sadece namaz kilinmayan evlerdemi mevlüt yapilir ne sacm abir yaklasim ya. Herkes kendine benim icin cok güzel birsey. Baby shower gibi yok disi cikti partysi yok su partysinden daha güzel ve daha anlamli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?