Bebek mevlütü

Bende evde düşünüyorum canım hayırlısı ile bı dogsunda mevlüt için baya hevesim vardı

İkinci Çocuk İçin En Uygun Zaman..

Prof. Dr. İsmail Çepni, annelerin ikinci bebeklerine hamile kalmak için ne kadar süre beklemeleri gerektiğini açıklıyor.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bende evde düşünüyorum canım hayırlısı ile bı dogsunda mevlüt için baya hevesim vardı

Ya heves güzel şey de açıkçası bence öyle gösterişli şeylere gerek yok çok paralar gidiyor ben bi mevlut yaptım yaşlı teyzelerden başka kimse yoktu yani. Gösterişli bişey yapsaydım allahım ben naptim deyip pişman olurdum herhalde. Hayırlısı ya

Bende oyle gosterisli seyleri cok sacma buluyorum herkesin tabiki kendi gorusu ama bana gore cok gereksiz. Sonucta birsuru misafir cagiriyorum ve cagirdigim insanlarin belki de icinde kalcak benim de boyle olsaydi vs diye. Disi ciktiginda bizim oralarda bugday kaynatip dagitirlar ben ona bile anlam veremiyorum mesela cıktıysa cıktı yani. Simdi bakiyorum baby showerlar dis cikti kutlamalari bilmem ne. Sanki dunyadaki ilk hamile olan kendileri sanki ilk defa dis cıkaran bebek kendi bebekleri gibi ben anlamsız buluyorum hastane süslemelerini dahi gereksiz buluyorum yaptiran var yaptiramayan var kimsenin gözüne sokmaya gerek yok. Mevlut de ayni sekilde kisisel tercihtir ama ben zaten evinde surekli kuran okuyan namaz kilan insanlarin da mevludu nasil gereksiz gorduklerini anlayamadim dogrusu. herkesin kendi hayati kendi tercihi kimse kimseye kendi gorusunu kabul ettirmeye calismiyo da zaten hayirlisi olsn:)))

Ahahaha yine de ben bu kadar sert yorumlayamiyorum ya bana göre bu söylediklerinin hepsi saçma ve anlamsız ama yapana da saygı duyarım tabi ki. Benim için tek büyük hazırlıklar yapacağım şey cocugumun yaş günüsü olur. Bi de aşıları bittiğinde aile içinde bişey yaparım

Çok gösterişli bişey olmaz canım zaten orta halli bişey düşünüyorum zaten en iyisinide yapsan laf ediliyor en kötüsunude

Ben bı mevlüt yaptıracağım canım kuran okunan evde bolluk ve bereket olur hem bu mevlutler benim hoşuma gidiyor onun dışında hastane süslemek parti falan banada saçma geliyor sonuçta onun için yapılacak olan masraf çöpe gidiyor en iyisinide yapsan laf ediliyor en kötüsunude o yüzden bence abatmamak lazım ama mevlüt okutmanin hiçbir zararı yok Allah'a şükür ve teşekkür gibi bişey

Çok gösterişli bişey olmaz canım zaten orta halli bişey düşünüyorum zaten en iyisinide yapsan laf ediliyor en kötüsunude

Ya gösterişten kastım aslında sadece annelerin giydiği şu şatafatlı mevlut kıyafetleri. Yoksa süstür, çikolatadır, yiyecektir,serbettir takılmam hic

Yaş günü önemli canım ya benim 1 yaşından beri her doğum günümde kutlama yapılmış şimdi fotolara bakıp 1 senede neler değişmiş diyorum geriye kalan tek şey fotoğraf ve anı

Ya gösterişten kastım aslında sadece annelerin giydiği şu şatafatlı mevlut kıyafetleri. Yoksa süstür, çikolatadır, yiyecektir,serbettir takılmam hic
Bende mevlutte evi balonlarla süsleme işine karşıyım açıksasi parti değil ki sonuçta kuran okunacak evi parti havasında süslemek çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…