Bebek Beslenmesi bebek meyve filesi kullananlar memnun musunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

banusultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
4.284
1.903
248
bebeğim 5.5 aylık.diş çıkarıyor.ben de plastik oyuncakları kemirmesi yerine bunu daha sağlıklı bir şekilde nasıl yaparım diye düşündüm.eline verdiğimde kocaman parçaları ısırmaya çalışıyor.boğulmasından korkuyorum.nette gördüm ama güvenliği açısından sizlere danışayım dedim.şimdiden çok teşekkürler.

ben kullanıyorum ıyı oluyo bogulma tehlıkesı yok ...ıçıne yıkayıp koyuyorum meyvelerı ......

kızlar meyve filesini aldım, bir hevesle yıkayıp içine muz koyarak bebeğimin eline verdim.hiç ama hiç sevmedi.fileye konmadığında yiyor.sanırım filenin ağzında bıraktığı tattan hoşlanmadı.
bir kaç kez daha değişik gıdalarla denedim sonuç yine başarısız.oysa çok güvenli ,kullanışlı bir ürün.rahatlıkla kullanan bir çok anne tanıyorum.belki sizin bebeğiniz sever.

demek ki bebekten bebeğe fark ediyor. benimki de "bu ne aptalca bir alet, bana muzu ver bakiim" der gibi baktı ve ağzına bile almadı. :)

Ben de alıp denemek istiyorum bu sırak-lar herşeyi ağzına götürüyor, dişlerini kaşımak için. Barı bir yandan meyvesini yer diye düşünüyorum, hem ağzına tat gidince kendi kendine oyalanır bir müddet.
Temizliği kolay mı nasıl?

eğer kullandıktan hemen sonra kurumadan temizlenirse kolayca çıkıyor.beklerse biraz zor arınıyor.ben bulaşık makinesinde de yıkadım,bir şey olmuyor..

Kullanışlı birşey, temizliği filan da gayet kolay ama benim bebeğim sevmemişti. MEyvesini bırakıp arka plastik tarafını ağzına götüryüordu. Ki normalde meyve delisidir benim oğlum. Tülden geçen yetmedi sanırım ona. :)))

yalnız o fileyi bebeklerin ağzında uzun süre tutmak dişlerini çok feci çürütür, ilk dişleri göründükten sonra bir daha vermemek gerek... en iyisi hiç alıştırmamak herhalde...

yalnız o fileyi bebeklerin ağzında uzun süre tutmak dişlerini çok feci çürütür, ilk dişleri göründükten sonra bir daha vermemek gerek... en iyisi hiç alıştırmamak herhalde...

ben çürüteceğini zannetmiyorum.bu konuda hiç bir şikayet duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…