- 18 Temmuz 2020
- 1
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi nefertity2626
-
Yeni doğana bebek odası tam bi saçmalık
Ben sadece dolap almıştım beşik falan benim odamdaydi. Bence odayi insanlar kendi için yapıyor ... Şimdi kızım 3 yaşında onun isteğine göre odayı tamamladım.5 aylk bebeğim birtek park beşik aldm. Çünkü benimle aynı odada yatıyor.. oda yapmdım yanımdan ayıranazkadar da yapmalı düşünmüyorum.. Bebeğe oda yapacaksınız 2 yıl belki 3 yl kullanamayacaksınız boşuna uğraş.
Katılıyorum.Ben sadece dolap almıştım beşik falan benim odamdaydi. Bence odayi insanlar kendi için yapıyor ... Şimdi kızım 3 yaşında onun isteğine göre odayı tamamladım.
Evet evet doğmamış çocuğa dön biçmek olmuyor cidden. Bende dolap aldım ona pişman oldum bazı şeyleri mecbur ona uydurcam diyeKatılıyorum.
Bebek odası aldım, çocuğum 1 gün bile o yatağın beşiğinde yatmadı.
İkinci çocuk oldu, yine olmadı.
Anne yanı beşik ve sonra bizimle yattılar hep.
Kışın oda takımını bozdum, ihtiyacı olan birine verdim.
Çocuklara montessori yatağı yaptırdım, bir de başka odaya gardrop koyduk.
Mis gibi oldu.
Merhaba montessorı yatak şu tahtadan olan yatak değil mi ? Bende kızıma yaptrmak istyrm ama saglam olur mu merak ediyrm hemen kırılsın ıstemem biz kalabalık aileyız yegenlerm falan var zıplar oynarlarKatılıyorum.
Bebek odası aldım, çocuğum 1 gün bile o yatağın beşiğinde yatmadı.
İkinci çocuk oldu, yine olmadı.
Anne yanı beşik ve sonra bizimle yattılar hep.
Kışın oda takımını bozdum, ihtiyacı olan birine verdim.
Çocuklara montessori yatağı yaptırdım, bir de başka odaya gardrop koyduk.
Mis gibi oldu.
Ben kızıma kullandm çok memmnun kaldım istersm topla kaldır . alan dar evlerde ve kirada hele de çok kullanışlıBu park yatak ne işe yarıyo yav? Yatak yanı beşik düşünüyorum bende ama park yatak çok duydum işlevini anlamadım ama
Evet, onlar.Merhaba montessorı yatak şu tahtadan olan yatak değil mi ? Bende kızıma yaptrmak istyrm ama saglam olur mu merak ediyrm hemen kırılsın ıstemem biz kalabalık aileyız yegenlerm falan var zıplar oynarlar
Tamam da ne işe yaradığını anlamadım ki ben, beşik değil ama yatak o konuda bilgi verirseniz belki bende beğenirimBen kızıma kullandm çok memmnun kaldım istersm topla kaldır . alan dar evlerde ve kirada hele de çok kullanışlı
Hem sallnma özelliği var hemde hafif anne açısndan da ıyı ve ilk 6 ay yuksk kısmnda kullanbiliyosnz egilip alma derdi yok, onunda yatak yanı inen olanları var ,onlar daha mantıklı bide cocuk buyuyunve topla kaldır ve odadan odaya kendm söküp götürydmTamam da ne işe yaradığını anlamadım ki ben, beşik değil ama yatak o konuda bilgi verirseniz belki bende beğenirim
Canım bende bebek doğmadan yapmıştım odayı çok çok pişman oldum. Büyül bir dolap ve park yatak yetermiş koca odayı düzdüm o büyüyen yatakta doğru düzgün yatmadı. Elleriyle tutup ayağa kalktığında da tehlikeli oldu 6 ay anca kullanmışımdır üstüne yatak büyüse de yüksek geliyor dolapta çok küçük görünmeye başladı gözüme şimdi kızım yer yatağında yatıyor ve başka yatak almıyorum akıllandım aklı erince kendi seçtiği montessori bir yatak alacağım.Ben saçma bulmuyorum . Cocuğun elbiseleri Vs için dolap gerekiyor. Dolabı ayrı besiği ayrı almak daha mantıksız masraflı oluyor sağlam uzun ömürlü istiyorsanız. (Beşikten kastım yatağa cevrilen uzun yillar kullanılan. )
Elbette ilk aylarda yatak odası içn bir beşik ihtiyacı oluyor ister eski tip ,ister park farketmez .
Başta alinmayinca sonra hiç fırsat gelmiyor.
Toplayıp kaldırıp çadır gibi çantasına koyabiliyorsun ve bazanın altıne kaldırabiliyorsun. ayrıca hareketlendiği zaman üst aparatı kaldırıp yer seviyesine indirih yatırabiliyorsun düşme çıkma tehlikesi yok.. birde evim dar bebeğime oda yapacağım zaman kaldırıp bazanın altına kolacağım yer kaplamıyor birşey olmuyorBu park yatak ne işe yarıyo yav? Yatak yanı beşik düşünüyorum bende ama park yatak çok duydum işlevini anlamadım ama
Yani yatak yanı beşikten dahamı kullanışlı olurki bu ürün, ilk bebeğimiz olcak da hiç bilgim yokHem sallnma özelliği var hemde hafif anne açısndan da ıyı ve ilk 6 ay yuksk kısmnda kullanbiliyosnz egilip alma derdi yok, onunda yatak yanı inen olanları var ,onlar daha mantıklı bide cocuk buyuyunve topla kaldır ve odadan odaya kendm söküp götürydm
Bende o şekilde yapmayı düşünüyorumBen sadece dolap almıştım beşik falan benim odamdaydi. Bence odayi insanlar kendi için yapıyor ... Şimdi kızım 3 yaşında onun isteğine göre odayı tamamladım.
Benim tarzım değildi ısınamadım senin dediğin gibi yatak yanıda olan ahşap beşik almıştımBu park yatak ne işe yarıyo yav? Yatak yanı beşik düşünüyorum bende ama park yatak çok duydum işlevini anlamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?