Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

evet çalışmadığıma pişman oldum. biraz birikimim olsaydı kimseye boyun eğmezdim bide şöyle bişey var ben eşime verip gene çulsuz kalabiirdim:kedi: aman allahlarından bulsunlar bütün hata kocamda ben konuşsam olmaz onun söylemesi lazım allah hakkınmızda hayırlısını versin ma en mutlu günlerimi rezil ettiler hep yaptılar bunu hep.

doğru söylüyosun dünya onların olsun ben mutlu olmak istiyorum. artık sömürmesinler bizi inan şu evden kıyafetlerimi alıyım yanımda bide kocam olsun çıkıp gidiyim herşey onların olsun para vermekle bitmiyo ki nerminim illa çenelerinide çekiyoruz. :gitme:

cnm benim..napıyosun ya....bizim konu kilit oldukdan sonra görüşemedik..yazdıklarını okudum dicek bişey bulamıyorum..çok üzüldüm

offfffffffffff kızlar ben bekarım ama pko hastasıyım başıma gelecekler beni çok üzüyor ....şimdiden dua ediyorum hatta ilk geceden hamile kalayım diye.....çünkü evlenmeden çocuk özlemi çekmeye başladım çok tuhaf bir duygu ama insan hasta olduğunu öğrenince karamsarlığa kapılıor.......bir oğlum birde kızım olsa..............offfff rabbim isteyen herkeze versin canlarım ........kendimi evliymişim ama çocuğum olmuor gibi hissediorum çünkü biliorum ben pko yum.....

cnm benim geçmiş olsun...tedavi görüyorsundur sanırım..hiç bişey olmaz sen duanı et..gerisini ALLAHA bırak... olur inş...

canım, benim yaptığım hatayı yapıp da kendini sadece kadın doğumculara emanet etme. iyi bir endokrin hekimi bul. ben de pco ve daha bir sürü şey hastasıyım, 5 yılda da olsa gebe kaldım bu temmuzda öğrendik, malesef kalbi atmadı bebeğimin, aldılar. gebeliğimi de endokrincimin doğru tahlilleri isteyip hormonlarımı ayarlamasına ve bu arada hormonlar düzelince kilo vermeme bağlıyorum. ayrıca karamsarlık yok! allah anneliği yazdıysa alnımıza er ya da geç annelik tacını takacağız.her şeyin hayırlısı...

ya canım şimdiden strese giriyosan...bi kere kafan rahat olsun herşeyden önce..imkanzıs diye bişeyyok..Rabbim şstedikten sonra neden olmasın...çok çok iyi bir dr a git..ve olumsuz konuşan drlar tercih etme..malesef olumsuz şeyleri öyle empoze ediyoki beynimiz..biz bile olumlu olacağına inanamıyoruz hiçbişeyin...pcolu olupta anne olan çok kişi var..rahat ol..Rabbim kucağımızı boş bırakmasın..

uf yapma be arkadaşım sana ne diycem 1 iyi haberim var 1de kötü haberim. iyi haberim benim pko hastası bir komşu teyzem var KÖTÜ HABERİM 1 OĞLU 1KIZI YOK 2 KIZI VAR ALLAH SANA DA DİĞER ARKADAŞLARIMA DA opuyorumnanaktan EN TATLISINI EN BALLISINI VERSİN İNŞALLAAH

kızlar birazdan kayınvalidemlere sahura gidicez eşim bankadan para çekmeye gitti tatile gidecekler onun için sahurdan sonra yola çıkacaklarmış. üf hiç gitmek istemiyorum aklımda laf biriktiriyorum hazır cevap olmadığım için napıyım eyvahedigeldismile

arkadaşlar lütfen banada yardım edin ya
ben hiç bişey bilmiyorum bu konuda napıcamıda bilmiyorum.
korunmayı bırakalı 1 2 ay oldu. en son 08.08.2010 da adet oldum adetimden 10 15 gün sonra kasıklarımda ağrı oluşmaya başladı.ama şiddetli bir ağrı değil bu elektrik çarpmış gibi ara ara giren bir ağrı.sanki içimde o ağrı dolaşıyomuş gibi belimde aynı şekilde ağrıyor.bu arada mide bulantılarım arttı bazı şeyler aşırı kötü kokuyor ve kusuyorum.sizlerden okuduğum kadarıyla bunların gebelik belirtisi olabileceğini düşünerek bi kaç gün önce yani adetime 15 gün kala bi test yaptım test haliyle tek çizgi çıktı attım çantama akşam atmak için baktığımda ikinci çizgi gördüm.ama o kadar siliktikiii biran için bunun ikinci çizgi olabileğini düşünmedim.ertesi gün içmde şüphe kalmasın diye tekrar yaptım yine bi kaç saat sonra ikinci çizgiyi gördüm ama inanamıyorum net görmeden ve bikaç saat sonra belirmesi şüphelendiriyor beni.dün en sonunda doğum evine gittim kan testi yaptırdım meğer yaptıkları kan testi adet sonrasında kesin sonuç veren kan testiymiş yine hüsrana uğradım.bugün ise tekrar ve son kez bi test yaptım bu sefer çizgiyi net görebiliyorum.ama pembemsi bi çizgi değilrengi belli olmamakla beraber ince bi çizgi şuan net bi şekilde görebiliyorum. sizce bu ne anlama geliyor? kafama takılan tek şey testi yaptıktan 1 saat sonra ortaya çıkıyor olması
lütfen bana yardım edin.

canım en net sonuçveren kan testidir..bence bir kaç gün sonra kan testini tekrarla...

ay canım çok hoşssun ya güldürdün beni:))))

atusaprenses özel mesajımı aldın mı?

şimdi gördüm çok sağol çok iyi anladım benim eşim büyüklerinin bir dediğini iki etmiyo ben de öyleyim ama dün ayıptır söylemesi 600 tl daha gitti 2.000 tlnin lafını yapmaya değermi yada beni bu halimle üzmeye değer mi ben bunun için kızıyorumşimdi kayınvalidem ev eşyalarını değiştirdiği zaman komple kaç milyar gidicek oho değiştirsin bişey demiyorum ama banada karışmasınlar daha ilk bebeğim internete bakıyorum nasıl odalar hazırlamışlar allah daha çok versin herkese ama pazar 29 haftalık olucam daha hiç bişeyi yok bebeğin. allah görsün rabbim dün biraz kafamda laf hazırladım ya gittim biraz zaman geçti daha bizde hiç hazırlık yapmadık dedim hiç varya umurunda değil dediği ne oldu biliyomusun FAZLA BİŞEY ALMANA GEREK YOK DEDİ BEN ÇOK SALAĞIM YA BENDE DEDİM Kİ ÇOK PAHALI KIYAFETLER BEN UYGUN BİŞEYLER ALICAM İŞTE DEDİM ODA DEDİKİ: MARKALI ALMA BİZİM BEBEĞİMİZDE MARKASIZ GİYSİN DEDİ. BENİMDE AĞZIMDAN ŞEY ÇIKTI TABİ DEDİM DİĞERLERİN ÇOCUKLARI GİBİ MARKALIYA ALIŞTIRMAMAK LAZIM DEDİM (diğerlerinin çocukları dediğim eltimin çocukları görümcemin çocukları) bunlarda 5 kuruş yardım etmezler sadece kendilerine kendin pişir kendin ye ne kadar güzel bir laf edemezsin ama onlar hakkında. öldürür. allahım şu mubarek günlerde sen duy sesimi :Saruboceq:

cnm benim geçmiş olsun...tedavi görüyorsundur sanırım..hiç bişey olmaz sen duanı et..gerisini ALLAHA bırak... olur inş...

saol tatlım
tedavi görmüyorum bir ara geçici ilaçlar içtim duphaston falan sonra agnuggaston içtim 3 ay bu ilaçtan sora son 1 ve 1,5 yıldır adetlerim düzene girdi gibi her ay oluyorum ama 30 günü aşıo yinede çok düzenli diyemem..bende daha gitmedim doktora bilemiyorum içim kararıyo doktora gidince bıraktım bende.........

çok üzüldüm canım , rabbim tattırmış ama yarım kalmış..........bilemiyorum ne diyeceğimi.......ben tedaviyi falan bıraktım cnm zaten geçici ilaçlar yazıyolardı yaşım küçük die tedavi etmiyolardı bende daha gitmedim doktora endokrnci ye de bağlı olabilir cnm sen bence devam et aynı doktora tedaviye..................

amin canım....
evet pko olupta hamile olan lar var gerçekten bende onlardan olayım diye dua ediyorum...aslında stres değil benimki sadece içimde kaldı.....önceki seneler çok ağlıyordum annemin yanında hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ama artık alıştım ...evlenmeden bu duyguları yaşamkda zor aslında ama benim tek bir şansım var...şimdiden dualara başlamak...anlatamam ilk geceden hamile kalmak ve 2 çocuk sahibi olmak için canımı verirdim inan........ama bu nasıl bir hacettir ki gözümün yaşı durmadan yalvarıyorum.....hatta seneye yaza evlenme durumum var allah izin verise tabi..diyorumki hep bu ramazan günlerinde rabbime; "rabbim seneye ramazanda kendi evimde olayım ve mübarek ramazanda hamile kalayım".......işte şimdiden bu dualrı ediyorum rabbim kabul eder belki etmez bilemiyorum ama onun dualrı kabul etme sahası çok geniş ....diyorum ki rabbime;" rabbim hz. meryemin karnına hz.isayı babasız düşürensin,mucizelerinden bende istiyorum hastayım ama o istediğim çocukları benim hasta yumurtalarıma da düşür " diyorum .............allah hepimize nasip etsin

tedaviyi bırakma ama kadın doğumda değil endokrinde devam et. endokrincin mutlaka insülin direncine baktırır. kadın doğumcular açlık kan şekerini yeterli görüyor, benim şekerim de normal çıkar hep ama insülin direncim yüksek. google'de ara bak pco ve insülin direnci diye. insülin direncini kırınca pco da düzeliyor. ben biraz toparlanayım, ilk işim endokrine gitmek. gebeyken de en çok ilgilendi. ssk doktoru ama,inan özeldekiler o kadar moral vermedi bana. sen de tedaviyi bırakma ki benimki gibi ilerlemesin.

canım çok sevindim
en tatlısı olsun en güzeli ama yinede 1 oğlum 1 kızım olsun...rabbimiz duayı nasıl edersek öyle kabul edermiş
allah herkeze versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…