tedaviyi bırakma ama kadın doğumda değil endokrinde devam et. endokrincin mutlaka insülin direncine baktırır. kadın doğumcular açlık kan şekerini yeterli görüyor, benim şekerim de normal çıkar hep ama insülin direncim yüksek. google'de ara bak pco ve insülin direnci diye. insülin direncini kırınca pco da düzeliyor. ben biraz toparlanayım, ilk işim endokrine gitmek. gebeyken de en çok ilgilendi. ssk doktoru ama,inan özeldekiler o kadar moral vermedi bana. sen de tedaviyi bırakma ki benimki gibi ilerlemesin.
14 ağustosta adet olmuştum ama halen göğüsler şiş ağrıyor
olabilir canım ben de korunmayı bıraktım regli oldum meğersem üstüne olmuşum hamileymişim regliden sonra test yap allah kimsenin kucağını boş bırakmasın allah burdaki arkadaşlarımdan razı olsun derdimi paylaşıyolar. bende hergün onlara bol bol dua ediyorum.
Burada bulunmamızın sebebi sadece kendi sıkıntılarımızı,sevinçlerimizi paylaşmak değil,diğer insanlarınkileride paylaşmak ve bi nebze de olsa giderme gayret etmek.Allah hep güzel şeyleri paylaşmayı nasip etsin.
Ya bu arada bu sabah biraz kahverengi akıntı geldi,bu ne anlama geliyor?[/QUO
ya bendede 2 gün arka arkaya koyu kahverengi akıntı gelmişti devamlı değildi AFEDERSİN çamasırımda ilk gün gördüm değiştirdim bi daha olmadı ertesi günü gene iç çamaşırımda gördüm aynı koyu kahve lekeyi ve ben hamile olduğumu o zamanda bilmiyodum hatta bu ne diye şüphelendim sen genede dikkat et ben anaokulunda çocukların seviyesine göre spor yaptırıyodum bacaklarımı falan açmıştım mesela tahminimce o zaman olmuştu ama ben bebek beklediğimi bilmiyodum.
ne güzel dua etmişsin amin. sende sağol bu arada olumunekankayizsmile
amin canım....
evet pko olupta hamile olan lar var gerçekten bende onlardan olayım diye dua ediyorum...aslında stres değil benimki sadece içimde kaldı.....önceki seneler çok ağlıyordum annemin yanında hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ama artık alıştım ...evlenmeden bu duyguları yaşamkda zor aslında ama benim tek bir şansım var...şimdiden dualara başlamak...anlatamam ilk geceden hamile kalmak ve 2 çocuk sahibi olmak için canımı verirdim inan........ama bu nasıl bir hacettir ki gözümün yaşı durmadan yalvarıyorum.....hatta seneye yaza evlenme durumum var allah izin verise tabi..diyorumki hep bu ramazan günlerinde rabbime; "rabbim seneye ramazanda kendi evimde olayım ve mübarek ramazanda hamile kalayım".......işte şimdiden bu dualrı ediyorum rabbim kabul eder belki etmez bilemiyorum ama onun dualrı kabul etme sahası çok geniş ....diyorum ki rabbime;" rabbim hz. meryemin karnına hz.isayı babasız düşürensin,mucizelerinden bende istiyorum hastayım ama o istediğim çocukları benim hasta yumurtalarıma da düşür " diyorum .............allah hepimize nasip etsin
olabilir canım ben de korunmayı bıraktım regli oldum meğersem üstüne olmuşum hamileymişim regliden sonra test yap allah kimsenin kucağını boş bırakmasın allah burdaki arkadaşlarımdan razı olsun derdimi paylaşıyolar. bende hergün onlara bol bol dua ediyorum.
canım arkadaşım allah senden razı olsun.duaların için çok çok teşekkür ederim..rabbim senin de gönlüne göre versin ,her türlü sıkıntını gidersin inşşş
amin nerminim amin çok sağol keşke birbirimize yakın otursaydık seni evimde ağırlamaktan şeref duyardım zaten dualarla yaşamıyormuyuz yemin ederim nermin sınanıyorum allah tarafından hepimizin dertleri farklı ama adı aynı dert işte neyse canım benim kendine çok iyi bak.olumunekankayizsmile
of hemde nasıl dertleşirdik ne güzel olurdu ben sana börek yapardım güzel yapıyorumda ayıptır söylemesi hem de kendim açıyorum. oh bide çay yapardık ay ne güzel olurdu. artık öyle arkadaşlıklar kalmadı bizim buralarda yok kafeye gidelim yok alışveriş merkezine gidelim. evli insanın kafede ne işi var gidersinde eşinle falan gidersin evinde temiz bardakla çay içmek varken ne işim var kafede neyse balım yanlızlıktan ne konuşucamı şaşırdım eşim güvenlik görevlisi bu bayramda hiç izni yokmuş zaten bayramda yapayanlız oturmak daaha çok koyuyo insana. napalım bende bilgisayarda oyun oynarım zaten bi bu siteye giriyorum bi gazete okuyorum bide oyun oynuyorum neyse ben gene kafanı şişirdim. görüşürüz
estağfirullah cnm kafam hiç şişermi ,dök içini sen rahatla.komşu olsaydık ne güzel bende sana künefe basardım ,misler gibi yerdik.eminim künefeyi yedikten sonra hergün benden künefe isterdin.(bilmem tatlı severmisin,gerçi tatlı sevmeyenler bile bu hatay künefesini bayılarak yerler.)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hiç yemedim ama ssen yapsaydın denerdim. çok haklısın sorular konusunda üf ya kimsenin çenesi durmuyoki sende bu şekilde sınanıyosun inşallah çok kısa sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?