Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

canım ben geçen sene jinokolağa gittim başka şikayetten göğsüme ultrason çekti hani kaygan bişey sürüp ondan...o sırada ben doktora sordum pko varmı diye bu bdoktora ilk defa gelmiştim o da baktı hayır pko yok yumurtalar güzel sağlam dedi....birazda buna güveiyom bide adetim düzeldi gibi 30 günü aşıo ama her ay oluyorm yinede

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam ,ben hep korunuyodum ama geçen ay bırakmıştım bi süreliğine.1 ay korunmadım,hamile kalırmıyım diye ama 4 gün gecikmeyle adet oldum yine.öncekine nazaran az oldum.bu arada 4 gün gecikince adet olmadan 1 gün önce test yapmıştım negatifti.neyse adet oldum sonunda.ama o gün bugündür göğüslerim şiş ve ağrıyor.bu durum sadece adet zamanı olurdu.birde biraz alıngan oldum ve sinir var bu aralar.hamile olabilirmiyim.yani adet oldum,hamilelik olabilirmi yinede?

14 ağustosta adet olmuştum ama halen göğüsler şiş ağrıyor

olabilir canım ben de korunmayı bıraktım regli oldum meğersem üstüne olmuşum hamileymişim regliden sonra test yap allah kimsenin kucağını boş bırakmasın allah burdaki arkadaşlarımdan razı olsun derdimi paylaşıyolar. bende hergün onlara bol bol dua ediyorum.

Burada bulunmamızın sebebi sadece kendi sıkıntılarımızı,sevinçlerimizi paylaşmak değil,diğer insanlarınkileride paylaşmak ve bi nebze de olsa giderme gayret etmek.Allah hep güzel şeyleri paylaşmayı nasip etsin.

Ya bu arada bu sabah biraz kahverengi akıntı geldi,bu ne anlama geliyor?

aminnn canım...bu arada soğan kürünü denedinmi..sonuç alan çok insan var..dene derim mutlaka canım...

canım arkadaşım allah senden razı olsun.duaların için çok çok teşekkür ederim..rabbim senin de gönlüne göre versin ,her türlü sıkıntını gidersin inşşş

canım arkadaşım allah senden razı olsun.duaların için çok çok teşekkür ederim..rabbim senin de gönlüne göre versin ,her türlü sıkıntını gidersin inşşş

amin nerminim amin çok sağol keşke birbirimize yakın otursaydık seni evimde ağırlamaktan şeref duyardım zaten dualarla yaşamıyormuyuz yemin ederim nermin sınanıyorum allah tarafından hepimizin dertleri farklı ama adı aynı dert işte neyse canım benim kendine çok iyi bak.olumunekankayizsmile

ne demek canım yakın otursaydık seni ağırlamak benim için büyüjk haz ve şereftir.keşke yakın olsaydık,ne güzel dertleşirdik.evet cnm dediğin gibi imtihan ediliyosun sabret cnm inş mükafatı büyük olcaktır.cnm arkadaşım allaha emanetsin,çok öptüm...

of hemde nasıl dertleşirdik ne güzel olurdu ben sana börek yapardım güzel yapıyorumda ayıptır söylemesi hem de kendim açıyorum. oh bide çay yapardık ay ne güzel olurdu. artık öyle arkadaşlıklar kalmadı bizim buralarda yok kafeye gidelim yok alışveriş merkezine gidelim. evli insanın kafede ne işi var gidersinde eşinle falan gidersin evinde temiz bardakla çay içmek varken ne işim var kafede neyse balım yanlızlıktan ne konuşucamı şaşırdım eşim güvenlik görevlisi bu bayramda hiç izni yokmuş zaten bayramda yapayanlız oturmak daaha çok koyuyo insana. napalım bende bilgisayarda oyun oynarım zaten bi bu siteye giriyorum bi gazete okuyorum bide oyun oynuyorum neyse ben gene kafanı şişirdim. görüşürüz

estağfirullah cnm kafam hiç şişermi ,dök içini sen rahatla.inanırmısın cnm ,ben artık bayramların gelmesini hiç istemez oldum byramları derken bayram ziyaretlerini kasdettim.keşke bende yalnız evimde geçirsem.istemiyorum dışarı çıkmak felan.yine bir sürü soru beni bekliyo.yok ,daha bebek yok mu,niye yapmıyonuz,olmuyomu,dr ne dedi,filan dr çok iyi...bıktım artık bu sorulardan hiç birini duymak istemiyorum.bu bayram şanslıyım yine.çünkü referandum oyunu bahane ederek bayramın 3.günü gitcez.çok şükür belki bazı insanlarla karşılaşmmam.insan içine çıkmak çok zor geliyo..amaann napalım rabbim büyük elbet bi gün bizde güleriz.....

estağfirullah cnm kafam hiç şişermi ,dök içini sen rahatla.komşu olsaydık ne güzel bende sana künefe basardım ,misler gibi yerdik.eminim künefeyi yedikten sonra hergün benden künefe isterdin.(bilmem tatlı severmisin,gerçi tatlı sevmeyenler bile bu hatay künefesini bayılarak yerler.)kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hiç yemedim ama ssen yapsaydın denerdim. çok haklısın sorular konusunda üf ya kimsenin çenesi durmuyoki sende bu şekilde sınanıyosun inşallah çok kısa sürer

bende kadir gecenizi kutluyorum,dertlerimize şifa olması temennisiyle inşallah...

nermincim bu arada ben künefeyi çok seviyorum.bi ara mersinde yaşadık,orada hergün yerdim.ama şimdi bulamıyorum güzel künefe yapan bi yer.eğer zahmet olmazsa malzemeleri ve tarifini bir ara yazarmısın...çok canım çektide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…