Yazıklar olsun onlara...yazıklar...çok şükür bu dünyanın ahiretide var..bizde hesap vericez belki ama onlar gibi gamsızların yanına kar kalmıcanı bilmek daha iyi......
bilmiyorumkismile
bu konuyu başından buyana okudum ve içim acıyor resmen.öncelikle şu mübarek gün hürmetine rabbimden çocuk dileyenlere en yakın zamanda müjdeli haberler diliyorum inşallah.Allahım kucağınızı boş bırakmasın,bebek kokusundan mahrum etmesin.ben 2 yıllık evliyim ve çocuk istemiyoruz eşimle.hazır hissedersem inşallah düşünücem.Allahım aratmasın.
ama asıl sinirlendiğim nokta son yazıydı.atusaprenses bir an kendimi senin yerine koydumda,ne kadar zor durumdasın.ama bana kızma nolurda bu durumu sen yarattın bence.baştan izin vermemeliydin.belki diyeceksinki kolay konuşuyorsun,inan kolay kardeşim.Allah bu ömrü sana bir kez verdi,kimsenin bu ömrü zehretmeye hakkı olamaz,eşin bile olsa.baştan yüz vermeyecektin kimseye.hele babanın yanında söylenen cümle beni çileden çıkardı.ben olsaydım inan bana ağzının ortasına tokadı yerdi terbiyesiz.(kusura bakma ama düpedüz terbiyesizlik) eşimize neredeyse canımızı verecek duruma geliyoruz bazen.bu çok saçma.önce ben olmalıyım,önce ben mutlu olmalıyım,benim istediğim olmalı.ben mutluysam çevrem mutlu olur.haksızmıyım.sen çalış,boğazından kes,isteklerini ertele,eşinin ailesi yesin o ne alaklava: yazlık,ev isteyen kendi kazansın alsın arkadaş.hem birde hamilesin ya adamın çocuğunu taşıyorsun.inan bana sen alttan aldığın için böyle davranıyor.bunlara meydan verme bence,seneler sonra çökmüş bi surat ve beden,mutsuz bi hayat,psikolojisi bozulmuş bi kadın görmek istemezsin değilmi?
kusuruma bakmayın konuyu farklı yerlere getirmek değil niyetim.sadece empati yapınca sinirlerim gerildi.yerinde olsam,keyfime bakarım,ye iç dolaş,kocan ne yapırsa yapsın.cevap bile verme.bebeğin tadını çıkar.bende eşimle 3 gündür konuşmuyorum,umrumdada değil.oda benim göbeğime taktı.kilom yok ama göbek çıkıyo biraz.yok şiştin,yok spor yap...uğraşıyorum işte daha napim.beni strese sokuyor resmen.en son çıldırttı,neymiş kadınlar şişiyomuş böyle sonra kocam beni aldatıyor diye ağlıyormuş.bende dedim göbeğim için aldatacaksan defol git şuan aldat.ama senin göbeğin çıkarsa artık bilememkötükedihüso oh be içimi boşalttım,boşverin şunları ya,en iyisi bile erkek değilmilülülülülülü
Yazıklar olsun onlara...yazıklar...çok şükür bu dünyanın ahiretide var..bizde hesap vericez belki ama onlar gibi gamsızların yanına kar kalmıcanı bilmek daha iyi......
öff bre cnm ne illet ne bela bir aileymiş bunlar.gerçekten diyecek söz bulamıyorum allah ıslah etsin onları keşkede o anda ordan kovsaymışın görümcen olacak ökü zü ..ne de kendini bilmez ,hadsiz,terbiyesizmiş.sinir oldum ya nasıl böyle bişey diyebilir.insan kan düşmanına bile böyle bişey söylemez.demekki görümcen insan değil..parasal konularda benim eşimde ilk 1yıl böyleydi.ama şimdi bebek sorunumuz çıktı aklı başına geldi.boş vermek kolay değil ama cnm sen yinede boş vermeye çalış.onların seni üzmesine asla izin veme.benim anlamadığım sende çalışan birisin senin kendi kazancınada mı el koyuyo ,buna ne hakkı varki.ha kendi ihtiyaçlarınız için alabilir ama ailesinin ihtiyaçları için hiç bir şekilde hakkı yok.böylesi kocayıda bi ablamda gördüm bi de sende.nasıl bi insan.kendi çocuğunun ihtiyacını es geçer.cnm onlara üzülüp ,sinirlenipte bebeğine bişey almamazlık yapma,kimin umurunda olcakki.sen kızıp küstüğünle kalırsın..onlarında keyfi gelir.niye onların keyfini getirecen.ama yine de biz burdan onların nasıl insanlar olduğunu neye nasıl tepki verdiklerini bilemeyiz ,tanıyan sensin.ona göre hareket et ama kendini ezdirip bebişini öyle eşyasız falan bırakma.canım benim allah sabır versin.allaha emanet ol cnm,öptm çok
bilmiyorumkismile
bu konuyu başından buyana okudum ve içim acıyor resmen.öncelikle şu mübarek gün hürmetine rabbimden çocuk dileyenlere en yakın zamanda müjdeli haberler diliyorum inşallah.Allahım kucağınızı boş bırakmasın,bebek kokusundan mahrum etmesin.ben 2 yıllık evliyim ve çocuk istemiyoruz eşimle.hazır hissedersem inşallah düşünücem.Allahım aratmasın.
ama asıl sinirlendiğim nokta son yazıydı.atusaprenses bir an kendimi senin yerine koydumda,ne kadar zor durumdasın.ama bana kızma nolurda bu durumu sen yarattın bence.baştan izin vermemeliydin.belki diyeceksinki kolay konuşuyorsun,inan kolay kardeşim.Allah bu ömrü sana bir kez verdi,kimsenin bu ömrü zehretmeye hakkı olamaz,eşin bile olsa.baştan yüz vermeyecektin kimseye.hele babanın yanında söylenen cümle beni çileden çıkardı.ben olsaydım inan bana ağzının ortasına tokadı yerdi terbiyesiz.(kusura bakma ama düpedüz terbiyesizlik) eşimize neredeyse canımızı verecek duruma geliyoruz bazen.bu çok saçma.önce ben olmalıyım,önce ben mutlu olmalıyım,benim istediğim olmalı.ben mutluysam çevrem mutlu olur.haksızmıyım.sen çalış,boğazından kes,isteklerini ertele,eşinin ailesi yesin o ne alaklava: yazlık,ev isteyen kendi kazansın alsın arkadaş.hem birde hamilesin ya adamın çocuğunu taşıyorsun.inan bana sen alttan aldığın için böyle davranıyor.bunlara meydan verme bence,seneler sonra çökmüş bi surat ve beden,mutsuz bi hayat,psikolojisi bozulmuş bi kadın görmek istemezsin değilmi?
kusuruma bakmayın konuyu farklı yerlere getirmek değil niyetim.sadece empati yapınca sinirlerim gerildi.yerinde olsam,keyfime bakarım,ye iç dolaş,kocan ne yapırsa yapsın.cevap bile verme.bebeğin tadını çıkar.bende eşimle 3 gündür konuşmuyorum,umrumdada değil.oda benim göbeğime taktı.kilom yok ama göbek çıkıyo biraz.yok şiştin,yok spor yap...uğraşıyorum işte daha napim.beni strese sokuyor resmen.en son çıldırttı,neymiş kadınlar şişiyomuş böyle sonra kocam beni aldatıyor diye ağlıyormuş.bende dedim göbeğim için aldatacaksan defol git şuan aldat.ama senin göbeğin çıkarsa artık bilememkötükedihüso oh be içimi boşalttım,boşverin şunları ya,en iyisi bile erkek değilmilülülülülülü
Annemin neler çektiğini yazsam buraya derler ya roman olur....çocukken annemin gülüşünü unutmuştum....eğlenemiyorduk bile çektikleri acılar kaynana eziyetinde...ama şimdi çok iyiyiz ona destek olabiliyorum ve herşey güzel..ama geçmişin izleri hep üstümüzde..onun için canım arkadaşım sende çocuklarını güçlü bi anne olmak için ne olur büyüdüklerinde onlarla eğlene bilmen gülmen için şimdi önemseme takma...çocuklarını düşün ve güçlü ol...daha o kadar yazmak istediğim şeyler var ki
:roflol:ay kızlar siz beni güldürdünüz allahta bir ömür boyu sizi güldürsün. bendede ne popo var ne göğüs nede göbek 175 boyunda 50 kilo bişeyim sıska olsan laf söylerler şişko olsan laf söylerler ne be ben ayrıca spor hocasıyım istediğiniz konuda danışabilirsiniz. banada neleer diyolar boşver yemenize bakın kaydirigubbakcemile5
ben çalışıyodum ama milli eğitimde ücretli olarak bayadır çalışmıyorum evlendim evleneli sadece 4 ay çalıştım çLIŞTIRMADIĞINDAN DEĞİL sadece okulum vardı açıköğretimi bitirebilmek için. neyse iki mesleğim oldu spor hocasıyım bide anaokulu öğretmeni ve hala ÖKÜZÜM belkide fazla iyi niyetli. ya müneccim gibisin hep aman almazsa almasın diye gurur yapıyodum sonrada alıyım dediğindede ben istemiyordum sonrada alınmıyodu. bilmiyorumkismile
kilon ideal ayrıca seni bi görmem lazım anladığım kadarıyla bölgesel problemin var mide karın egzersizleri yaparak toparlayabilirsin göbişini oturuken bile dik otur karnını hep içeri çekerek yürü inan çok faydaları var. spor salonuda tavsiye edicem ama eminim ki göbişinde hiç bişey yoktur. o yüzden dedim seni görmem lazım diye he bide evde bile olsan pek rahat kıyafetler giyme ne kadar rahat giyinirsek o kadar gevşiyoruz bide kilo aldıkça kıyafet büyütme çünkü daha çok kilo alırsınız da gene DA DİYORUM ÇÜNKÜ GÖBEĞİNİN OLDUĞUNA İNANMIYORUM O OLMADIĞI ZAMANDA TAHTA GİBİ DİYOLAR BİDE BURASI TÜRKİYE KENDİ ANNELERİNE BAKSINLAR BİZİ BU HALE GETİRENLER DE KENDİLERİDİR. ÜF BE TAKSİME GİDİCEM HAYKIRICAM DÜNYAYA ANA HABERDE Bİ MANYAK GÖRÜRSENİZ BİLİNKİ BENİM delikafaduldendelikafaduldenatusaprenses birazda olsa rahatladıysan ne mutlu bize.valla ba takma ağlama lütfen.zorda olsa boveeerrrr gitsin.ileride gitmedin ayrıca çok iyi dedin.bu arada spor hocasıyım demişsin sanırım yanlış hatırlamıyosam.boy 160,kilom 52.ama birazcık göbek çıkıyo,şişkinlikte var.şu göbeğimi en hızlı nasıl eritirim?
canım, özel msj yollayamıyorum yeni üyeyim diye, aslında uzun uzun yazmıştım da...
kilon ideal ayrıca seni bi görmem lazım anladığım kadarıyla bölgesel problemin var mide karın egzersizleri yaparak toparlayabilirsin göbişini oturuken bile dik otur karnını hep içeri çekerek yürü inan çok faydaları var. spor salonuda tavsiye edicem ama eminim ki göbişinde hiç bişey yoktur. o yüzden dedim seni görmem lazım diye he bide evde bile olsan pek rahat kıyafetler giyme ne kadar rahat giyinirsek o kadar gevşiyoruz bide kilo aldıkça kıyafet büyütme çünkü daha çok kilo alırsınız da gene DA DİYORUM ÇÜNKÜ GÖBEĞİNİN OLDUĞUNA İNANMIYORUM O OLMADIĞI ZAMANDA TAHTA GİBİ DİYOLAR BİDE BURASI TÜRKİYE KENDİ ANNELERİNE BAKSINLAR BİZİ BU HALE GETİRENLER DE KENDİLERİDİR. ÜF BE TAKSİME GİDİCEM HAYKIRICAM DÜNYAYA ANA HABERDE Bİ MANYAK GÖRÜRSENİZ BİLİNKİ BENİM delikafaduldendelikafadulden
kızlar süper bi haberim var okuyunca gerçekten bayılacaksınız
bugün kayınvalidemlere iftara gittik yemek yedik falan ev meselesi açıldı nerden ev alınıcak diye o konu zaten vardı sıkı durun kayınvalidem dediki evdeki bütün eşyaları atıcam yatak odasını salonu ve iki odadaki 5 çekyatı. ne güzel dimi eşimde bişey demedi ben bebeğime bi karyola bi gardorop alamazken işe bak yok bakırköye yakınım yarın gidip istekli yatış yapıcam . kayınvalidem dediki benim yatak odam taş gibi dedi kendi kız kardeşide öyle demiş o zaman eşimde dediki o zaman niye atıyoruz boyatırız dedi anneside bakarız dedi ay varya kafayı yedirecek bunlar bana salon eşyalarında güzel anne dedi yok onların minderlerini yaptırmışta basık yapmışlar allaha sığınıyorum aklımı korusun rabbim nas felak ayetel kürsü ne bulursam okuyorum. hiç sormuyo bebeğe hazırlık yaptınız mı yatak aldınız mı hiç tatile gidicek işte gidişi olsun dönüşü olmasın BÖYLE DEDİM DİYE NOLUR KIZMAYIN BANA NOLUR
kilon ideal ayrıca seni bi görmem lazım anladığım kadarıyla bölgesel problemin var mide karın egzersizleri yaparak toparlayabilirsin göbişini oturuken bile dik otur karnını hep içeri çekerek yürü inan çok faydaları var. spor salonuda tavsiye edicem ama eminim ki göbişinde hiç bişey yoktur. o yüzden dedim seni görmem lazım diye he bide evde bile olsan pek rahat kıyafetler giyme ne kadar rahat giyinirsek o kadar gevşiyoruz bide kilo aldıkça kıyafet büyütme çünkü daha çok kilo alırsınız da gene DA DİYORUM ÇÜNKÜ GÖBEĞİNİN OLDUĞUNA İNANMIYORUM O OLMADIĞI ZAMANDA TAHTA GİBİ DİYOLAR BİDE BURASI TÜRKİYE KENDİ ANNELERİNE BAKSINLAR BİZİ BU HALE GETİRENLER DE KENDİLERİDİR. ÜF BE TAKSİME GİDİCEM HAYKIRICAM DÜNYAYA ANA HABERDE Bİ MANYAK GÖRÜRSENİZ BİLİNKİ BENİM delikafaduldendelikafadulden
nerminim hamilelik güzel gidiyo güzel derken allaha şükür problem yok bugün gene bizimkiyle çıktık mobilya bakmaya topkapıda spotçular çarşısına orda bi dükkan var ordada hiç bişey yok neyse o kadarki orda hamile bi bayan vardı. o kadar sıkıldığımı anlamışki yanıma geldi ilk çocukmu diye sordu sonrada allah sabır versin dercesine bişeyler dedi düşün artık eşimin yanında ilk çocuk farklıdır anne ne isterse onu almak lazım falan dedi kadın bunaldı valla. kayınvalidemleri sorarsan 3 aydır tatil yapıyolar yarın gene gidiceklermiş deniz kenarında çadır kuruyolar mis gibi hava. çadırları kurulu bayrama kadar tatile devam edecekler. bu sefer eşimide götürseler ve ben tek kalsam oh ne iyi olurdu. annemle çıkar herşeyimi alırdım hem de ne istersem hayale bak.boshayallersmile
kızlar süper bi haberim var okuyunca gerçekten bayılacaksınız
bugün kayınvalidemlere iftara gittik yemek yedik falan ev meselesi açıldı nerden ev alınıcak diye o konu zaten vardı sıkı durun kayınvalidem dediki evdeki bütün eşyaları atıcam yatak odasını salonu ve iki odadaki 5 çekyatı. ne güzel dimi eşimde bişey demedi ben bebeğime bi karyola bi gardorop alamazken işe bak yok bakırköye yakınım yarın gidip istekli yatış yapıcam . kayınvalidem dediki benim yatak odam taş gibi dedi kendi kız kardeşide öyle demiş o zaman eşimde dediki o zaman niye atıyoruz boyatırız dedi anneside bakarız dedi ay varya kafayı yedirecek bunlar bana salon eşyalarında güzel anne dedi yok onların minderlerini yaptırmışta basık yapmışlar allaha sığınıyorum aklımı korusun rabbim nas felak ayetel kürsü ne bulursam okuyorum. hiç sormuyo bebeğe hazırlık yaptınız mı yatak aldınız mı hiç tatile gidicek işte gidişi olsun dönüşü olmasın BÖYLE DEDİM DİYE NOLUR KIZMAYIN BANA NOLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?