Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

Yazıklar olsun onlara...yazıklar...çok şükür bu dünyanın ahiretide var..bizde hesap vericez belki ama onlar gibi gamsızların yanına kar kalmıcanı bilmek daha iyi......

arkadaşın dediğine aynen katılıyorum,bu dünyanın ahiretide var.önemli olan o taraf.bu dünyada günler nasıl olsa geçiyo,ama o tarafta geçmek bilmez...atusaprenses arkadaşım sabır et cnm ,,belliki rabbim senide bu şekilde imtihan ediyor.kendini çok ezdirmeden sabır et cnm...

Annemin neler çektiğini yazsam buraya derler ya roman olur....çocukken annemin gülüşünü unutmuştum....eğlenemiyorduk bile çektikleri acılar kaynana eziyetinde...ama şimdi çok iyiyiz ona destek olabiliyorum ve herşey güzel..ama geçmişin izleri hep üstümüzde..onun için canım arkadaşım sende çocuklarını güçlü bi anne olmak için ne olur büyüdüklerinde onlarla eğlene bilmen gülmen için şimdi önemseme takma...çocuklarını düşün ve güçlü ol...daha o kadar yazmak istediğim şeyler var ki

bu erkeklerin hepsi aynı.benim eşimde ne kadar şiştin göbeğin önde popon arkadan fırladı.heryerin topak topak yağ olmuş beni deli eder.dediği gibi de şişman değilim.kendisi çok zayıf beni şişman görüyo.sempatiksalakcinniöncelri gıcık olurdum ama şimdi çokta fifiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aynenguclubacismilesanki kendileri çok çekicilerde...valla abzen diyorum niye evlendim ki,yokmuydu yapacak daha mantıklı bişi...

:roflol:ay kızlar siz beni güldürdünüz allahta bir ömür boyu sizi güldürsün. bendede ne popo var ne göğüs nede göbek 175 boyunda 50 kilo bişeyim sıska olsan laf söylerler şişko olsan laf söylerler ne be ben ayrıca spor hocasıyım istediğiniz konuda danışabilirsiniz. banada neleer diyolar boşver yemenize bakın kaydirigubbakcemile5

ben çalışıyodum ama milli eğitimde ücretli olarak bayadır çalışmıyorum evlendim evleneli sadece 4 ay çalıştım çLIŞTIRMADIĞINDAN DEĞİL sadece okulum vardı açıköğretimi bitirebilmek için. neyse iki mesleğim oldu spor hocasıyım bide anaokulu öğretmeni ve hala ÖKÜZÜM belkide fazla iyi niyetli. ya müneccim gibisin hep aman almazsa almasın diye gurur yapıyodum sonrada alıyım dediğindede ben istemiyordum sonrada alınmıyodu. bilmiyorumkismile

daha fazlasını söyle beni kendime getirdiniz ağzına sağlık . mutlulukla yapmam gereken şeyleri yapamıyorum düşünsene sinirlenmeekle kalıyorum dün bütün gün ağladım şimdi iyiyim de ne zamana kadar bilemiyorum. kocana gelince kendisine baksın o ettiği laflara bak. oh çok iyi laf sokmuşsun llah bilir ne kadar güzelsindir kompleksinden kuduruyodurolumunekankayizsmile BENDE FAZLA İLERİMİ GİTTİM NE GİTTİYSEM ÖZÜR DİLERİM DENGEM YERİNDE DEĞİL :kedi:

ay annemde çok çekti inan aynen dediğin gibi hep ağlar yüzü gülmezdi HALA ÖYLE ÇÜNKÜ BABAANNEM HALA YAŞIYO 2 SENE ÖNCE BABAMI BOŞATMAK VE TEYZE KIZIYLA EVLENDİRMEK İSTEDİ. ŞU ANDA 83 YAŞINDA ZONGOÇ GİBİ BENİM YÜZÜM KIRIŞTI DÜŞÜNboshayallersmile

atusaprenses birazda olsa rahatladıysan ne mutlu bize.valla ba takma ağlama lütfen.zorda olsa boveeerrrr gitsin.ileride gitmedin ayrıca çok iyi dedin.bu arada spor hocasıyım demişsin sanırım yanlış hatırlamıyosam.boy 160,kilom 52.ama birazcık göbek çıkıyo,şişkinlikte var.şu göbeğimi en hızlı nasıl eritirim?

ne sıskası cnm ,manken gibim hatunsun desene.bende 1.68 civarında ,65kiloyum.sence çok şişmanmıyım.yok yavv ben kendimle barışığımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikociş asıl kendine baksın o da çok zayıf değil mi ama bayanssulusmilebayanssulusmile

estağfirullah cnm ne öküzü,sadece çok fazla iyi niyetlisin.ve iyi niyetini suistimal ediyorlar.senin gibi gelini bulmuşlar bunuyolar ,ya neyse tadın yerine gelmişken tekrar kaçırmayalım.değilmi ama ..eee sen anlat bakem hamişlik nasıl gidiyo.boş ver cnm ya ,sen hamişliğin tadını çıkar ,onlarda varsın ne halleri varsa görsünler.ayyy ne çok güzel bir duygudur şimdi.rabbim bizede tatttırır inş.aman ya ,prensesimiz bi türlü denk gelemedik senle.nirdesin yahuuu

Son düzenleme:
nerminim hamilelik güzel gidiyo güzel derken allaha şükür problem yok bugün gene bizimkiyle çıktık mobilya bakmaya topkapıda spotçular çarşısına orda bi dükkan var ordada hiç bişey yok neyse o kadarki orda hamile bi bayan vardı. o kadar sıkıldığımı anlamışki yanıma geldi ilk çocukmu diye sordu sonrada allah sabır versin dercesine bişeyler dedi düşün artık eşimin yanında ilk çocuk farklıdır anne ne isterse onu almak lazım falan dedi kadın bunaldı valla. kayınvalidemleri sorarsan 3 aydır tatil yapıyolar yarın gene gidiceklermiş deniz kenarında çadır kuruyolar mis gibi hava. çadırları kurulu bayrama kadar tatile devam edecekler. bu sefer eşimide götürseler ve ben tek kalsam oh ne iyi olurdu. annemle çıkar herşeyimi alırdım hem de ne istersem hayale bak.boshayallersmile

kilon ideal ayrıca seni bi görmem lazım anladığım kadarıyla bölgesel problemin var mide karın egzersizleri yaparak toparlayabilirsin göbişini oturuken bile dik otur karnını hep içeri çekerek yürü inan çok faydaları var. spor salonuda tavsiye edicem ama eminim ki göbişinde hiç bişey yoktur. o yüzden dedim seni görmem lazım diye he bide evde bile olsan pek rahat kıyafetler giyme ne kadar rahat giyinirsek o kadar gevşiyoruz bide kilo aldıkça kıyafet büyütme çünkü daha çok kilo alırsınız da gene DA DİYORUM ÇÜNKÜ GÖBEĞİNİN OLDUĞUNA İNANMIYORUM O OLMADIĞI ZAMANDA TAHTA GİBİ DİYOLAR BİDE BURASI TÜRKİYE KENDİ ANNELERİNE BAKSINLAR BİZİ BU HALE GETİRENLER DE KENDİLERİDİR. ÜF BE TAKSİME GİDİCEM HAYKIRICAM DÜNYAYA ANA HABERDE Bİ MANYAK GÖRÜRSENİZ BİLİNKİ BENİM delikafaduldendelikafadulden

canım, özel msj yollayamıyorum yeni üyeyim diye, aslında uzun uzun yazmıştım da...

meltem ben denizliden....off arkadaşımm off canım benim yaaa. ne diyeyim şimdi sana ben. kıyamam. hüngür hüngür ağlattın beni. allahtan hiç bir zaman umudunu kaybetme tatlım. sakın.. hele ki şu mübarek günlerde.. senin için dua edicem hep. Allah en kısa zamanda inş. tattırır o güzel duyguyu hem de en yakın zamanda....

tavsiyelerin için teşekkür ederim atusaprenses,tek tek uygulicam.görmem lazım demişsin,yan hayal et beni,heryer normal ama fırlamış ufak bi göbekeyvahedigeldismilegünde 1 saatte yürüyorum.daha öncede yapıyodum hatta 2 kilo vermiştim 40 günde,kardeşimin düğünü sebebi ile ara vermiştim.şimdi yine başladım.

bu arada dileğin gerçek olur umarım(kocan tatile gider:)yerimseniben

kızlar süper bi haberim var okuyunca gerçekten bayılacaksınız
bugün kayınvalidemlere iftara gittik yemek yedik falan ev meselesi açıldı nerden ev alınıcak diye o konu zaten vardı sıkı durun kayınvalidem dediki evdeki bütün eşyaları atıcam yatak odasını salonu ve iki odadaki 5 çekyatı. ne güzel dimi eşimde bişey demedi ben bebeğime bi karyola bi gardorop alamazken işe bak yok bakırköye yakınım yarın gidip istekli yatış yapıcam . kayınvalidem dediki benim yatak odam taş gibi dedi kendi kız kardeşide öyle demiş o zaman eşimde dediki o zaman niye atıyoruz boyatırız dedi anneside bakarız dedi ay varya kafayı yedirecek bunlar bana salon eşyalarında güzel anne dedi yok onların minderlerini yaptırmışta basık yapmışlar allaha sığınıyorum aklımı korusun rabbim nas felak ayetel kürsü ne bulursam okuyorum. hiç sormuyo bebeğe hazırlık yaptınız mı yatak aldınız mı hiç tatile gidicek işte gidişi olsun dönüşü olmasın BÖYLE DEDİM DİYE NOLUR KIZMAYIN BANA NOLUR

bende cidden güzel bir haber vereceksin sandım:1no2:ayrıca son cümlenede hiççç kızmaya hakkımız yok,Allah ıslah eylesin o kadını.ama güzelim hata kocanda ne diyeyim.keşke çalışıyor olsan,en azından sormadan ne istersen alabilirdin.başaksı olsa torununa bişiler almak için can atar,kadın keyfine eşya atıyo yaklava:

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

İNANKİ CNM DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM SADECE PES PESS PESS DİYORUM ..BU KADARINA DA YUHH ARTIK.klava:klava:klava:ALLAH ISLAH ETSİN CNM NE DİYELİM BAŞKA.HA BU ARADA HAMİLELİĞİN GÜZEL GİDİYOMUŞ,MAŞALLAH MAŞALLAH DİYELİM ,BUNDAN GERİSİNEDE BOŞ VER GİTSİNDÜNYA KİMSEYE KALMADI ,ONLARADA KALMAZŞİMDİ İSTEDİKLERİ GİBİ TEPİNSİNLER.SAĞLICAKLA KAL CNM:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…