Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

selam arkadaşlar..bu gün kadir gecesi ,kadir gecemiz şimdiden mübarek olsun.canım arkadaşlarım nolursunuz birbirimiz için dua edelim.biliyosunuz birbirimiz için yapılan dua daha makbuldur.hamiş arkadaşlarımız nolursunuz bizleri dualarınızda unutmayın olurmu.ben hepimiz için dua etcem lütfen sizlerde edin.arkadaşlar yapabilirseniz gece 2,4,6 işte kaç rekat kılabilirsek namaz kılıp ondan sonra dua edelim ..lütfen arkadaşlar allah rızası için birbirimize dua edelim

ben kılabildiğim kadar kılıcam emin ol aynı düşüncedeyim çok dua edicem bellimi olur hangimizin duasının tutacağı benim yanımdan ferah tut arkadaşım içini sahura kadar ben ayaktayım zaten yapabiildiğimin en iyisini yapmaya çalışıcam zem zem suyuda içerim hepiniz içmiş gibi olursunuz hayırlı geceler

nerminim sedasem sizin için eyübe gideceğime söz vermiştim gittim allah razı olsun eşim götürdü kızlar o kadar kalabalıktıki eyüp sultanın türbesine giremedim. bahçesinede adınızı söyleyerek birer bebek sağlık huzur ve eşinizle mutluluk diledim. buradaki diğer arkadaşlarım içinde aynı duayı ettim unutulduklarını zannetmesinler. sakın aman yanlış anlaşılma olmasın kadir gecesine özel namazımıda kıldım. Ama inanın size dua ederken nolur allahım nerminimin ve sedasemin ve diğer arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakma birer bebek ver diye dua ettim ve yukarı doğru başımı kaldırdığımda kuş yuvaları gördüm. ne biliyim sanki o anda duam kabul olmuş gibi oldubelki o anki atmosferdendir bilemiyorum. 2:50 gibi geldik anlıycanız bol bol dua ettim hepimize

elfida topigii bırakmış heralde ben o ne yaptıı hamilemii çok merakk etmiştim ama birşey yazmıyor

elfida33 ün hamile olduğunu bir topicte okudum ben. allah sağlıkla kucağına aldırsın. o yüzden artık bu topice uğramıyodur bence. o artık hamileler topiciğindedir bence.

canım arkadaşım bizim için eyübe gitmiş dua etmişsin allah razı olsun.gerçekten çok çok çok duyarlı ve çok çok iyi bi arkadaşsın.bende senin için dua ettim inş rabbim dualarımızı kabul eder..inş inş rabbim isteyen herkese sonrada bana hayırlı evlatlar nasip etsin ,seninde yuvana huzur ,mutluluk versin inş.bellimi olur belkim kabul olmuştur inş ..bende bol bol dua ettim inş rabbim kabul etsin..cnm arkadaşım çok çok öpüyorum seni allaha emanet ol...

gönlü güzel arkadaşım, allah gönlüne göre versin. ben de dua ettim hepimiz için. çok çok teşekkür ederim içtenliğin için. allah razı olsun.

ay allah sizden de razı olsun inşallah dualarımız kabul olur kendinize çok iyi bakın. Gene gidicem türbeye girememiştim bu sefer türbeye giricem çıkıcam giricem çıkıcam isimlerinizi söyleyerek tek tek dönücem allah biliyoya nickleri söylüyorum tabiikikaydirigubbakcemile3 hadi öptüm sizi

arkadaşlar yarın eşimin üzerine olan tek evde satılıyo tam izinliydi bebek mobilyası bakmaya gidecektik şimdi bi msj yarın ev satılıyo 30 haftalık oldum artık bayramda camları sidim dolapları kapıları sildim bi hevesle iş yaptım mobilya bakmaya ikna edebildim diye şimdide bu çıktı. ayrıca bebeğin hala bir donu bile yok şeytan diyo boşa gitsin. hep kafasını onlara veriyo çok pişmanım çok

canım üzülme bak hamilesin bebeğini düşün erkekler bazen böyle olabiliyor biz kadinlar gibi hayatta düşünemezler yerimseniben

canım üzülme bak hamilesin bebeğini düşün erkekler bazen böyle olabiliyor biz kadinlar gibi hayatta düşünemezler yerimseniben

doğru söylüyosun zaten çok hassasım ve dört koldanda üstüme geliyolar rabbime dua ediyorum sabır ver diye napıyım ev satılıyo satılsın umurum diil en kötüsü sattkları paraya bir ev alamıyolar şimdi bide kiralık tutalım demeye başladılar mis gibi eşimin evinde oturuyolardı 600tl aylık (tabi bu sadece benim bildiğim) tüm faturalarınıda biz ödüyoruz çok özür dilerim apartman görevlisinin 10tl sini bile eşimden ayrıca istiyolar. yahu ben bunlara susuyorum onların yapması gereken büyüklüğü ben yapıyorum onlara ya topu topu bebeğin kıyafetleri herşey içinde + oda takımı 3000tl yani ilk bebeğim ya hiçmi değerim yok bu kadar. hadi beni geç bu yavrunun günahı ne. OLMASA A PARA YOK O YÜZDEN DİYCEM AMA VAR aşırı olmasada var ben üstüme harcama yapmıyorum pazara çıkmıyorum marka bilmem ne takıntım yok ev değiştirdik perdeler küçük geldi perde almadım halı almadım heryer çıplak kaldı evi görseniz yani neden aman o taraf çok sıkıştırıyo kocamıbende sıkıştırmıyım günah diye kocama üzüldüğümden hastane değiştirdim kayınvalidemlere fazla geldi 500 tl doğum parası diye bugün değiştirdiğim hastaneye gittim eşimle geri döndürdüler bizi randevu alıp gelin şöyle yapın böyle yapın
7 aylık oldum şu an doğurmaya kalksam dr. yok biliyomusun. hamile kadınları görüyorum nasıl nazlı niyazlı birbirlerine ben dün banyonun fayanslarını dolaplarını sildim eşim çay istedi çayını getirdim sehpayı eğilip kaldırdrım napıyosun kuzum aman eğilme dedi ya sabır şeytan dedi sık boğazını ben içerde fayans siliyorum tepelere tırmanıp adam bi sehpayı kaldırdım diye göya ilgileniyo normal problemi olmayan hamileleerde ağlıyo zırlıyo düşün o haldeyken insan ruh sağlığını yitiriyo ben bide üstüne daha anlatamadığım neler yaşıyorum artık çocuğun sağlığından da korkmaya başladım.

he şimdi bide bunlar bana yakın kiralık bi yerde oturmak istiyolar amaçları o zaten. zateen yakınlardı ama dibime gelmek istiyolar tüm kalbimle söylüyorum şu anda tatilden dönüyolar dönemesinler inşallah saygımı eksik etmedim 2 üniversite bitirmiş insanım odaya girdikleri zaman ayağa kalkardım ama neymiş öbür gelinleri gibi canına okuyup bayıltmam lazımmış. seviyelerini kendilerine hatırlatmam lazımmış bundan sonrası allaha kalmış beni onlarla yüzgöz etme yarabbim karşı karşıya getirme yarabbim daha eşya bakıcaklar benim çocuk odası güme gitti bende 2,300tl bankada bilezk param var bugün gidip o parayla bebeğime oda bakıcam dedim eşimde olur dedi. ama hiçbir ayrıntısına karıştırtmıycam eşimi kendim beğenicem herşeyi oda anasına yatak odası oturma odası bide salon takımı alsın öbür oğlu alsa nolur sanki adamın 4.000 tl ye kiralık dükkanı var onun çocuklarına bile biz bakıyoruz inan kayınvalidem onlşarın paraları yok adam 850 tlye kirada oturuyo parası olmayann adam sadece 5000 tl ayda kira veriyo haram zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum görümcemin evkur. taksitlerini de biz ödüyoruz hiçbirine hakkımı helal etmiyorum üstüne hiçbiride bizimle konuşmuyo

Bende bebek istiorum ama 4 aydır korunmadığım halde olmuyor çikolata kistim varmış gerçi şuanda küçük kistim ama yine çok üzücü bir durum anne olmayı çok istiorum
rabbim bana da nasip etsin inş.

allahtan dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebeğe sahip olursun canım darısı tüm arkadaşlarımın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…