selam arkadaşlar..bu gün kadir gecesi ,kadir gecemiz şimdiden mübarek olsun.canım arkadaşlarım nolursunuz birbirimiz için dua edelim.biliyosunuz birbirimiz için yapılan dua daha makbuldur.hamiş arkadaşlarımız nolursunuz bizleri dualarınızda unutmayın olurmu.ben hepimiz için dua etcem lütfen sizlerde edin.arkadaşlar yapabilirseniz gece 2,4,6 işte kaç rekat kılabilirsek namaz kılıp ondan sonra dua edelim ..lütfen arkadaşlar allah rızası için birbirimize dua edelim
ben kılabildiğim kadar kılıcam emin ol aynı düşüncedeyim çok dua edicem bellimi olur hangimizin duasının tutacağı benim yanımdan ferah tut arkadaşım içini sahura kadar ben ayaktayım zaten yapabiildiğimin en iyisini yapmaya çalışıcam zem zem suyuda içerim hepiniz içmiş gibi olursunuz hayırlı geceler
nerminim sedasem sizin için eyübe gideceğime söz vermiştim gittim allah razı olsun eşim götürdü kızlar o kadar kalabalıktıki eyüp sultanın türbesine giremedim. bahçesinede adınızı söyleyerek birer bebek sağlık huzur ve eşinizle mutluluk diledim. buradaki diğer arkadaşlarım içinde aynı duayı ettim unutulduklarını zannetmesinler. sakın aman yanlış anlaşılma olmasın kadir gecesine özel namazımıda kıldım. Ama inanın size dua ederken nolur allahım nerminimin ve sedasemin ve diğer arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakma birer bebek ver diye dua ettim ve yukarı doğru başımı kaldırdığımda kuş yuvaları gördüm. ne biliyim sanki o anda duam kabul olmuş gibi oldubelki o anki atmosferdendir bilemiyorum. 2:50 gibi geldik anlıycanız bol bol dua ettim hepimize
nerminim sedasem sizin için eyübe gideceğime söz vermiştim gittim allah razı olsun eşim götürdü kızlar o kadar kalabalıktıki eyüp sultanın türbesine giremedim. bahçesinede adınızı söyleyerek birer bebek sağlık huzur ve eşinizle mutluluk diledim. buradaki diğer arkadaşlarım içinde aynı duayı ettim unutulduklarını zannetmesinler. sakın aman yanlış anlaşılma olmasın kadir gecesine özel namazımıda kıldım. Ama inanın size dua ederken nolur allahım nerminimin ve sedasemin ve diğer arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakma birer bebek ver diye dua ettim ve yukarı doğru başımı kaldırdığımda kuş yuvaları gördüm. ne biliyim sanki o anda duam kabul olmuş gibi oldubelki o anki atmosferdendir bilemiyorum. 2:50 gibi geldik anlıycanız bol bol dua ettim hepimize
kızlar iyi bayramla hepinize çok öptüm sizi allaha emanet olun
arkadaşlar yarın eşimin üzerine olan tek evde satılıyo tam izinliydi bebek mobilyası bakmaya gidecektik şimdi bi msj yarın ev satılıyo 30 haftalık oldum artık bayramda camları sidim dolapları kapıları sildim bi hevesle iş yaptım mobilya bakmaya ikna edebildim diye şimdide bu çıktı. ayrıca bebeğin hala bir donu bile yok şeytan diyo boşa gitsin. hep kafasını onlara veriyo çok pişmanım çok
canım üzülme bak hamilesin bebeğini düşün erkekler bazen böyle olabiliyor biz kadinlar gibi hayatta düşünemezler yerimseniben
Bende bebek istiorum ama 4 aydır korunmadığım halde olmuyor çikolata kistim varmış gerçi şuanda küçük kistim ama yine çok üzücü bir durum anne olmayı çok istiorum
rabbim bana da nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?