arkadaşlar yarın eşimin üzerine olan tek evde satılıyo tam izinliydi bebek mobilyası bakmaya gidecektik şimdi bi msj yarın ev satılıyo 30 haftalık oldum artık bayramda camları sidim dolapları kapıları sildim bi hevesle iş yaptım mobilya bakmaya ikna edebildim diye şimdide bu çıktı. ayrıca bebeğin hala bir donu bile yok şeytan diyo boşa gitsin. hep kafasını onlara veriyo çok pişmanım çok
doğru söylüyosun zaten çok hassasım ve dört koldanda üstüme geliyolar rabbime dua ediyorum sabır ver diye napıyım ev satılıyo satılsın umurum diil en kötüsü sattkları paraya bir ev alamıyolar şimdi bide kiralık tutalım demeye başladılar mis gibi eşimin evinde oturuyolardı 600tl aylık (tabi bu sadece benim bildiğim) tüm faturalarınıda biz ödüyoruz çok özür dilerim apartman görevlisinin 10tl sini bile eşimden ayrıca istiyolar. yahu ben bunlara susuyorum onların yapması gereken büyüklüğü ben yapıyorum onlara ya topu topu bebeğin kıyafetleri herşey içinde + oda takımı 3000tl yani ilk bebeğim ya hiçmi değerim yok bu kadar. hadi beni geç bu yavrunun günahı ne. OLMASA A PARA YOK O YÜZDEN DİYCEM AMA VAR aşırı olmasada var ben üstüme harcama yapmıyorum pazara çıkmıyorum marka bilmem ne takıntım yok ev değiştirdik perdeler küçük geldi perde almadım halı almadım heryer çıplak kaldı evi görseniz yani neden aman o taraf çok sıkıştırıyo kocamıbende sıkıştırmıyım günah diye kocama üzüldüğümden hastane değiştirdim kayınvalidemlere fazla geldi 500 tl doğum parası diye bugün değiştirdiğim hastaneye gittim eşimle geri döndürdüler bizi randevu alıp gelin şöyle yapın böyle yapın
7 aylık oldum şu an doğurmaya kalksam dr. yok biliyomusun. hamile kadınları görüyorum nasıl nazlı niyazlı birbirlerine ben dün banyonun fayanslarını dolaplarını sildim eşim çay istedi çayını getirdim sehpayı eğilip kaldırdrım napıyosun kuzum aman eğilme dedi ya sabır şeytan dedi sık boğazını ben içerde fayans siliyorum tepelere tırmanıp adam bi sehpayı kaldırdım diye göya ilgileniyo normal problemi olmayan hamileleerde ağlıyo zırlıyo düşün o haldeyken insan ruh sağlığını yitiriyo ben bide üstüne daha anlatamadığım neler yaşıyorum artık çocuğun sağlığından da korkmaya başladım.
he şimdi bide bunlar bana yakın kiralık bi yerde oturmak istiyolar amaçları o zaten. zateen yakınlardı ama dibime gelmek istiyolar tüm kalbimle söylüyorum şu anda tatilden dönüyolar dönemesinler inşallah saygımı eksik etmedim 2 üniversite bitirmiş insanım odaya girdikleri zaman ayağa kalkardım ama neymiş öbür gelinleri gibi canına okuyup bayıltmam lazımmış. seviyelerini kendilerine hatırlatmam lazımmış bundan sonrası allaha kalmış beni onlarla yüzgöz etme yarabbim karşı karşıya getirme yarabbim daha eşya bakıcaklar benim çocuk odası güme gitti bende 2,300tl bankada bilezk param var bugün gidip o parayla bebeğime oda bakıcam dedim eşimde olur dedi. ama hiçbir ayrıntısına karıştırtmıycam eşimi kendim beğenicem herşeyi oda anasına yatak odası oturma odası bide salon takımı alsın öbür oğlu alsa nolur sanki adamın 4.000 tl ye kiralık dükkanı var onun çocuklarına bile biz bakıyoruz inan kayınvalidem onlşarın paraları yok adam 850 tlye kirada oturuyo parası olmayann adam sadece 5000 tl ayda kira veriyo haram zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum görümcemin evkur. taksitlerini de biz ödüyoruz hiçbirine hakkımı helal etmiyorum üstüne hiçbiride bizimle konuşmuyo
kızlar dua edinde kızıma uygun güzel bişeyler bulabiliyim allah hepinizden razı olsun. mafoldumben
Bu evlilikte olabilecek tek şey var canım:Senin kanser olman.
bu aileye girdim gireli hep diğer taraf ölüyo yani aileye gelin gelen damat gelen ölüyo vallahi genç yaştada kafayı sıyırttırıyolar antidepresan kullanıyolar ben aslında eltimi dinlememekle hata yaptımbenden 2-3 yaş büyük bir eltim var eşimin abisiyle evli ben sözlendim 1 hafta içinde evi taşıyolardı ev temizlenip yerleştirilecekti. bende gelinim diye yardım etmeye gittim EŞİM bana dediki GİTME bende dedimki eşime ablam (görümcem yani)bigün önce çağırdı yardım etmeye gidicem dedim. kız benim için sevdiğim kekten yapıcak dünde sen onun yanında izin verdin şimdi ekmiş gibi olurum dedim. gittim kayınvalidem ordaydı yarım saat sonra hadi ben gidiyorum dedi gitti görümcemi sordum kayınvalideme onun misafiri gelicekti dedi. AY KIZLAR ŞAKA GİBİ KAYINVALŞİDEM GELDİ ŞİMDİ ÇIKIYORUM SONRA YAZARIM İLAÇ YAZDIRIP GELİCEM DİYO EV BULMUŞLAR BİTANE PAHALI AMA İÇİ HARABE DİYO AY AY KAPATIYORUM KIZLAR
ben dr bulamıyorum ona pahalı buna pahalı şeytan diyo hepsini bi kuş başı gir hapse allahım sen koru sen yrdım et nolur. allahımdan bulsunlar yarabbim nolur yardım et nolur sıyırıcam ay aklımdan ne geçerse yazıyorum ama deliricem uyuyamıyorum ay bide 3 sokak arkama taşınıyolar nolur bana dua edin nolur ya bana etmeyin bebeğime edin nolur
ben dr bulamıyorum ona pahalı buna pahalı şeytan diyo hepsini bi kuş başı gir hapse allahım sen koru sen yrdım et nolur. allahımdan bulsunlar yarabbim nolur yardım et nolur sıyırıcam ay aklımdan ne geçerse yazıyorum ama deliricem uyuyamıyorum ay bide 3 sokak arkama taşınıyolar nolur bana dua edin nolur ya bana etmeyin bebeğime edin nolur
Selam canım ;
yazdıklarını kısmen okudum . Bir şey merak ettim . Eşin ve ailesi ile herhangi bir şekilde kaba kuvvet durumu falan söz konusu oldu mu ?
ama kafana çok takma lütfen .
Bende uzun yıllar önce bir takım şeyler yaşadım ama ne yaparsan kendine yapıyorsun hastalınıyorsun bunu bil lütfen .
kendi sağlığını ve dünyaya gelecek bebeğini düşün .
Hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz inan bana bu tarz problemler yaşamıyorum diyen var mı ki ?
Görümce elti kayınvalide kimse dört dörtlük değil ..
herkes ne derse desin gerekirse hiç biri ile konuşma .
bir süre uzak dur . inan bana sağlığından olursun .
Bende böyle herşeyi düşünüp kafama takmıştım .
1 sene kanser ile svaştım. Çok şükür yend,m . 10 yıldır bebek özlemi çekiyorum olmadı .
Daha yeni doktorumun izni ile tüp bebek tedavisine başladım .
hepsi böyle ince düşüncelerin ürünüdür .
önemli olan sağlık canım , herkes ne yaparsa yapsın bırak borc kocanın borcu karışma .
ama sende istediklerini ona istiyorum alacaksın de. Altın paranı neden bozduruyorsun ki .
Vakti geldiğinde gerekli olduğu için eminin gerekenleri yapacaktır eşin ...
Sevgiler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?