Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

he bide inanki arkadaşım; kendime bişey istemedim başım dik aman ne gurur verici dimi. insan çocuğu için istiyomuş hemde en güzelini allah en kısa zaman da sizede versin inşallah hayırlısıyla o zaman anlıyo insan sanada çok üzüldüm rabbim korusun seni kendine çok dikkat et.

nasıl yaparım bilmiyorum ki düşünsene normal de eşimle aramda bir problem yok olaya sadece cimri olduğunu düşünerek bakıyodum ama cimri olan insan herkeze olur. annesiyle babasına hayır diyemiyo bende annesiyle babasına karşı ssustuğunu söyledim kendisine napıyım onlarladamı konuşmıyım diyo

biraz daha sabır napıyım be yavrum
eğer o anne babası ölsün 2 tane çaktırmadan küçük baş kestiricem

canım insanlar hiç bir zaman yaptıkları ve ettikleri ile kalmazlar .
sana demek istediğim zaten bunalıma girmişsin böylede huzurlu değilsin.
canım sen ne kadar kısarsan hep fazlasını isterler bu işler böyledir .
ha zaten harcamıyor derler . onlar için sorun olmaz .
insanlar doyumsuzdur hep fazlasını isterler .
bu stres ile bebeğine ve kendine zarar veriyorsun .
Tabiki alacaksın bebeğine eşya . eminim dünyanın en güzel duygusudur .
ama bazo şeyleri o zaman eşine anlat ki bilsin . senin faturanda fazla gelsin ne diye kısıyorsun ki sen böyle yaparsan eşin ona göre sorumluluk alır . aaa benim eşim idare ediyor da şu kadar da kenara atalım demez .
canım benim eşimde öyleydi .
inan bana yediği önünde yemediği arkasındaydı . etrafımızda ki insanları sayısını saymakla bitiremem . ailesi sömürdü o ayrı bir konu . ama işler bir ters gitti iflas etti bir de baktı yanında benden başka hiç kimse yok .
o zaman anladıki herkes yalan hikaye . annesi bile her gün arayan kadın aramaz oldu .
yeri geldi aç yattık yeri geldi kışın ısınamadık . ama çok şükür ki anladı neyyin nereden geldiğini .
şimdi ne dersem tamam diyor sözümden çıkmıyor .keşke hiç biri olmadan anlasaydı ama olsun her işte bir hayır vardır diyorum.
Dilerim eşinde evindekilerin bir gün farkına varır ve değerlerini anlar .
Rabbim seni bebeğini ve sevdiklerini korusun

eşim 3 sene onun bunun yanında işçi olarak çalıştı . ben onunla evlenmeden önce okuyordum okulu bitirememiştim bırakmıştım . düşünsene tıp fakültesi 2 den terkim :))) şaka gibi . bir ara af çıktı dönemedim maddiyatsızlık yüzünden okula .
neyse
baktım bu onun bunun yanında 3 kuruşa çalışıyor .
üzülüyordum içim gidiyordu çünkü herşeyden çok pişmandı .
çok süründü parasızlık çekti hep benim yanımda ezildi .
ben çalışıyordum çok şükür iyi bir şirkette iyi bir konudaydım .
ana bir baktım 2 sene geçmiş aradan eşim elinde kağıtlarla gelior
bir dünya kredi kartı borcu almış harcamış yemiş içmiş uçak bileti otobüs bileti kuzenine anasına danasına
Rabbim öyle bir sabır vermişki bana o anda dayanma gücü ....
25 bin kadar kredi çektim .
ev kirası kredi evin giderleri
eşim sadece kendi masrafını görüyordu çok fazla maaş almıyordu .
bu sene dedim böyle olmaz sana bir iş kurmak lazım . korkuyor tabi para yok fakan diye
dedim korkma ben eşşek oldukca sen daha çok borc yıkarsın beni sırtıma dedim Bismillah dedim yine kredi çektim araba aldım ona :)))
şimdi kendisi marketlere falan toptan mal veriyor . yine bana bir faydası yok ama olsun en azundan kendi işini yapıyor ve mutlu .
şiimdi daha yeni yeni diyorki sana .çok haksızlık ettim inan bana çok pişmanım diyor .
Giden altınları vs vs leriş saymıyorum bile canım .
Kısacası giden para pul vs olsun . ama inşl senin bu verdiğin değer anlar bir gün emeklerin boşuna gitmez .
Ya sabır çek ve bol bol dua et ...

Sevgiler

bana diyoki allah için sen olmasan ben ne yapardım oturdum geçenlerde konuştum bana dediği benim bu kadar malım olmasaydı bizi kapının önüne çoktan koymuşlardı diyo kendi ağzıyla düşünsene neyin ne olduğunu biliyo beni sevdiklerinden değil ben allah için yapıyorum diyo bende dedimki çok iyi yapıyosun fakat günaha giriyosun ben söylemiyorum diye bana para bırakmıyosuın, bişey alırmısın dediğimde problem çıkartıyosun hiç gıkını çıkaramıyo ölene kadar onlara bakmak zorundayım diyo anam baksın bende bişey demiyorum ama hep bu tarz masraflar çıkarmasın 3 tane daha var eşimin evi kirada hepsini annesiyle babasının üstüne yapmış elinden alırlar diyorum kardeşler paylaşır yok bişey olmaz bana güvenmiyosan ben noterden kağıt alırım diyorum her ne istersen yazarım yeterki bize bunları yapanlara malların kalmasın yok olmaz diyo korkuyo anasından

senin yaşadıklarında hiç kolay değil allahım diyorum bütün evler onların olsun buda onların ne mal olduğunu anlasın ben zaten onu hiç bırakmam çalışırım onunda maaşı var gül gibi geçinir gideriz hani aynı sizin durum gibi ah allahım bana da o günleri göster (yani benim için güzel olur nolur yanlış anlama bıktım bunlardan çünkü)
tıp fakültesi ah sen naptın ya bırakılırmı naptın sen ben evliyken aldım diplomamı tabi senin bölümün çoooook daha zor ah be canım ah

sorma canım yaptık bir cahillik işte okul bitseydi herşey daha farklı olurdu belkide ...
şimdi yine başka bir ünide okuyorum hem çalışıyorum .
Uluslararası ilişkiler .
ama hem çalışıp hem herşeyle ilgilenip hem okumak çok zor inan bana .:)))

hayırlısı olsun diyorum hakkımızda .
evleri başkasının üzerine yapması çok saçma kendi üzerine yapması gerekiyor .
canım belki bebek olduktan sonra herşey çok farklı olur inşl
bebek evin bereketi huzuru derler hani
o olunca herşey tamamlanır derler .
inşl kocan bebekten sonra daha farklı olur .
dua ediyorum senin için .
Allah yardımcın olsun canım
sıkma canını ye iç keyfine bak .
şimdi bunu okurken demesi kolay diyorsundur biliyorum ama sen böyle kendini üzdükçe hiç bir şey düzelmez .
Herşey olacağına varır .

hiçte öyle düşünmüyorum asel k sen benim sıkıntımı paylaştın allah senden razı olsun. demesi kolay demiyorum beni rahatlattın allah sana sıkıntı vermesin inşallah

herkese meraba ben yeni katıldım a.s.

merhaba hoşgeldin bende buradaki prenseslerin başlarının belası oldum çıktım sağolsunlar kızlar beni bu sitedende kovmuyolar :kedi: ama onlardan başka derdimi anlatıcak kimsemde yok. allah hepsinden razı olsun. hepsi benim kızımın cici anneleri onlar daha yeni duyuyolar çünkü ilk defa yazıyorum internete gireceğim zaman eşime öyle diyorum. ilerde buda bir anı işte inşallah herşey düzene girer hepimizin derdi farklı ama adı dert aynı çatı altında toplanıyo işte

SON BOMBA eşim diyoki doğumdan sonra takılan altınlar benim olsun
biliyo benim aile tarafım çok takıcak vermicem düğündede bi bilezikleri bıraktı bana küçük altınlarla paraları onlar almışlardı onlarda öyleymiş soyguncular 5 10 milyon yaktı çok afedersiniz nişanla birlikte 14 bileziğim vardı uf neyse boşverin 3. sayfalara çıkmaya hazırım testere kamil gibi anlarsınız ya çıldırıcam be vermiycem işte bankadan 2500tlde gidiyo oh canım benim sokakta peydahlamadım bu çocuğu hay ciğerleri çıksın inşallah o koca karıyla koca herifin

5 10 milyon yaktı demişim aile tarafı 5 10tl taktı küçük altın bile toplasan 2 3 altın ama şimdi ne altınlarımı vericem bankada harcadığım paranın hepsinide geri alıcam o kadar 30 yaşındayım 6 göbek istanbulluyum bi çivim yok şu memlekette onu bırak bankadaki parama güveniyodum yeminle bi dayanağımdı az da olsa elalemi ev sahibi yaptım sıfırladım var mı böyle bişey deyse bari bizimmiş efendim mal istemiyorum borçsuz bir hayat istiyorum artık gençken yapmak gerekirmiş daha napcak uf be onlar zıkkımlanmalarına yemelerine gezmelerine devam edicek evde yok diyen devamlı hesap yapan bi koca bıktım artık bıktııım

Canım Allah korusun aklına böyle kötü şeyler getirme ...
Allah'ım sana sabır versi dayanma gücü versin ...
İnşl tez zamanda geçer gider hepsi

asel haksızmıyım ya ama bu sefer kararlı olucam afedersin benim aslında 4.500tl vardı düğün bileziklerimin parası bi ev almışlardı eşime ödetiyolardı krediyi bu aradada bi masaj yatakları var 4000 tlye satılıyo bedavadan hizmet veriyo halka belki anlamışsındır. tutturdu ondan istiyorum diye borç var 4000 tl nerden bulcaz teyzemin görümcesi bu işleri yapıyodu 1 ay kullanılmış yatağı 2500 e satıyodu. 2000tl ye bıraktırıp aldım kendi bilezik paramdan kayınvalideme (bebeğimizin odası için eşimin veremediği para) evde yokken getirttim kurdurduk geldi alışverişten eşim dediki anne bak fatoş sana süpriz yaptın dedi. o gitti oğlum ay allah senden razı olsun diyip eşimi öptü sevdi ah oğlum ne gerek vardı da aldın dedi (hep öyle yapar) ben aptalım çocuğu nasıl sıkıştırdığını bilmiyorum ya) anne ben almadım fatoş altın parasından aldı dedi. oda ay sağol kızım dedi öptü ama gidene kadar inanmadı heralde oğlum sağol diyip durdu herkezede metin aldı demiş önemlide hadi önemli değil yattığıda yok şimdi. haram zıkkım olsun helal etmiyorum işte etmiyorum. bi elektrik çarpsa onu oh içimin yağları erirkaydirigubbakcemile3

hayy ben ne diyim sana kız fatoş yanneeee sende etini ezdirmişssin kemikler bari sana kalsın kızma bana seni öyle takip ediyordum ama yorum yapmıyordum seninde çocuğun olacakkkk çocuğunnnnn
ayyy dellenidrmesinler seni ya of bu ne yaaaaaaaaa

inan geçmişini tam okumadım bilem allah bol sabır versin derimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…