Atusa yemin ederim içimden geçeni ve senin yerinde olsaydım ne yapacağımı yazıyorum: eğer ailen arkandaysa bu adamdan ve o yaratıklardan boşan,onları hayatından çıkar,adam çocuğunun babası görür çocuğunu gider.kaç ömür daha verecek sana Allah?hiçç...1 şansın var kendin için bişiler yap.çok zor evet kabul ama bebeğin için bile en güzeli bu bence.ben olsam aynen böyle yaparım.kafan rahat olur hiç olmazsa.
senin yaşadıklarında hiç kolay değil allahım diyorum bütün evler onların olsun buda onların ne mal olduğunu anlasın ben zaten onu hiç bırakmam çalışırım onunda maaşı var gül gibi geçinir gideriz hani aynı sizin durum gibi ah allahım bana da o günleri göster (yani benim için güzel olur nolur yanlış anlama bıktım bunlardan çünkü)
tıp fakültesi ah sen naptın ya bırakılırmı naptın sen ben evliyken aldım diplomamı tabi senin bölümün çoooook daha zor ah be canım ah
herkese meraba ben yeni katıldım a.s.
herkese meraba ben yeni katıldım a.s.
SON BOMBA eşim diyoki doğumdan sonra takılan altınlar benim olsun
biliyo benim aile tarafım çok takıcak vermicem düğündede bi bilezikleri bıraktı bana küçük altınlarla paraları onlar almışlardı onlarda öyleymiş soyguncular 5 10 milyon yaktı çok afedersiniz nişanla birlikte 14 bileziğim vardı uf neyse boşverin 3. sayfalara çıkmaya hazırım testere kamil gibi anlarsınız ya çıldırıcam be vermiycem işte bankadan 2500tlde gidiyo oh canım benim sokakta peydahlamadım bu çocuğu hay ciğerleri çıksın inşallah o koca karıyla koca herifin
çok mu gerekliydi şimdi ev almak 3 tane daha evleri var domuz gibilerde bişeyde olmuyo bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?