Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

canım arkadaş hamile hemde 7 mi 8 aylıkmı ne o kızına bişey alamıyor aman yarabbi ne insan lar var yaaa
fatoş bende beddua ediyorum gücenme alınma ama allahından bulsun kaynana az değildir onlar varya offffffffffffff tam:mymeka::mymeka:dayaklıklarrr tammm:mymeka::mymeka:

ay inanamıyorum resmen insanlıklarını kaybetmişlerklava: bizler bebek için nelere katlanıyoruz bence kendini ezdirmesin bebeği için mücadele etsin ben onun yerinde olsam cocuğum için dağları delerdim kaynanamlar tedavilerimi olumsuz etkiliyor diye hiç birisiyle konuşmuyorum allahım yardımcsı ve yardımcımız olsun:Saruboceq:

var hamileyim 31 haftalık kendim için çooook sustum ama inanın evlat başka bişeymiş daha elime almadım ama gücüme gidiyo içim yanıyo

var hamileyim 31 haftalık kendim için çooook sustum ama inanın evlat başka bişeymiş daha elime almadım ama gücüme gidiyo içim yanıyo

kıyamam sana canım sana sahip çıkması gereken eşin benim eşim zamanında yanımda değildi çok ezildim stresten guatr oldum sen kendini koru canım eşim şimdi yanımda dilim ondan çıkıyo inşallah senide eşin yanındadır sen ve bebeğin allaha emanet olun canım

ya onlar ne derlerse tamam diyo onlardan bir güler yüz görmek istiyorum birazda saygı istiyorum yoksa eşim yapsın yedirsin umrum diil ama ben bebeğime bi oda istedim çok pahalı bilmem ne ilk bebeğim 5. değilki bende kendi bankadaki altın paramla aldım ama bu sefer yüzümü karartıp istedim daha sonra ödersin dedim utandım çok utandım ama onlar utanmıyo ben niye utanıyım dimi evin parasını ödersin sonra bana paramı ödersin yavaş yavaş dedim dün yok olmaz yarı yarıya diyo çalışmıyorum ki ben :kedi:

oda parasını öderim ama altınlar benim olsun ozaman diyo bende onlarıda vermiycemi söyledim biraz tökezledi tökezlesin vermiycem annesine gözümü kırpmadan 2000 tl masaj yatağı aldım kimse bişey demedi bebeğime 2000 tl 0-24 yaş oda alıcaz diye kıyamet kopardı. yalvardım yakardım yarıyarıya ben ikna ettim 1 hafta sonra 40000 tl borca girdi (20000tl ev almak için 20000 tlde evin içini lüx yapmak için) yarın bankalara başvurucak ailesi için revamı hani 2000tl vercek durumun yoktu be adam

anladın dimi valla paragöz bir insan değilim bu yüzden bişeyimi vermem diyorum

evet gene bi son dakika haberi ev alınıyo yarın borç o biçim. eşimin annecik ve babacıkı demişki sen bu evi kiraya ver bizde .....köyde kiralıkta oturalım demiş

a be adam sen madem kirada oturmak istiyodun şu durumda bzi niye borca soktun kirada otursaydı diğer evden kiracı çıkardı sen girerdin

ay sapıtıcam anlamayan olabilir detaylı anlatırım burda kredi öde orda onlara kira ver yiycek içeecek yakıcak bide kayınvalidem demişki bu eşyalar oraya gitmez harap olurmuş ordan yeni alırız

tabi yeni evi kiraya vericekler kışında yanımda kalıcaklar ay kulaklarımdan dumanlar çıkıyo valla ya nezaret haneye yada baba evine bu akşam bu işi çözmem lazım

ev alındı orada otuırcaklar o kadar diye emrivaki yapıcam eşime
DUA EDİN ALLAH AŞKINA

ayy allah senin yanında olsun inş. ne kadar zor biliyorum ben de.allahım selamet versin bize bu kaynana kayınbabalardan...

ah canım ya allah yardımcın olsun bu kadar stres hamileliğede iyi değil biran önce şu sorunları halletmeye bak seninkilerde antika bu yaşta taze gelin olmuş kaynanan kendine ev yeni eşya aldırıyo benim bildiğim analar derki ben çulda yatayım evladım bişey sahibi olsun valla çokta eşinin anası gene saygı göster ama okadar hayatınızın merkezine yerleştirmeyinopuyorumnanaktan

Çok saçma neyini kıskanıyor ki?
sen kafaya takma.Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sana çok güzel bir bebiş nasip etsin inş:Saruboceq:

Selam Kızlarrrrrrrrr ....
Nasılınız bakalım herşey yolundadır umarm....

ah canım arkadaşım benim rabbim yardımcın olsun,:çok üzgünüm::çok üzgünüm:şu senin durumunda çıldırmamak elde değilklava:klava:,rabbim sabır versin.inş herşey düzelmiştir,inş iyisindir.bebişin nasıl iyimi ,aldınmı eşyalarını..

ben 4 aylık evliyim inş ocaktan sonra istiyorum bebek eşim pek istemiyo ama o zamana kadar ikna ederim die düşünüyorum şuan fazla külolarımdan kurtulmak çabasındayım Rabbim banada hayırlısıyla nasip eder inş

amin be nerminim biri bitiyo biri başlıyo bi kayınvalidem azıyo bi kayınpederim dün kayınpederim nerdeyse eşimi tokatlıycaktı eşim bişey yapmadı babası eşimin abisini yani öbür oğlunu dolandırmaya kalktı sofrada oturuyoduk yemek yiyoduk kayınpederim kaynımı aradı kardeşin parayı kaptırmış 15 000tl çek ver dedi. abisi uyanık babası cebi kapar kapamaz eşimi aradı sen manykmısın nasıl kaptırdın parayı diye kıyamet kopardı eşimde dedi yok abi öyle bişey demesiyle babası masayı dağıttı masada ben oturuyodum noldum biliyomusun. beni dedi büyük oğluma rezil ettin zaten bi o oğlum var bide kızım sen nesin ki dedi ay var ya çok zor tuttum kendimi diycektim ki tabi biz neyizki sizin kıçınızı kapatan ev sahibi yapan önünüzde eşşek gibi eğilen para pul içinde yüzdüren şu zaman da altın biriktirebilecek kadar kendi gırtlağımızdan kesen salaklarız biz hiç bişeyiz demek geldi içimden ama diyemedim ya diyemedimmafoldumbenmafoldumben sadece kayınvalideme benim kocam artık çocuk değil hele benim yanımda bu şekilde hakaretlere maruz kalması dedim sadece. ah be nermin gerçekten haketmiyoruz gerçekten.

eşim hiç birşey demedi çıtını çıkaramadı özür diledi bu beni daha da çıldırttı. neden özür kahretsin hakediyolarmı.

bebeeğim iyi çok şükür ama daha ne kadar iyi olur bilmiyorummafoldumbenmafoldumben
yazıklar olsun gerçekten yazıklar olsun

nermin napıyosun uzun zamandır yoksun çok merak ettim seni umarım iyisindir benneyaptımki

canım arkadaşım allah sabır versin ,özrü değil sağlam bi tokatı hakediyolar,ne biçim insanlarmış ...sabır canım arkadaşım sabır napalım elden başka bişi gelmir.
15 gün evde yoktuk haliyle netede giremedim ,zaten pek de giresim gelmio.bazen kötü şeyler duyuyorum umutlarım azalıyo ,kendimi çok kötü hissediyorum malum bebişimiz olmuyo,napcaz bilmiom..seni merak ettim o yüzden girdim..allaha emanet ol cnm arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…