Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

geçen hafta negatif sonuçlanan bir test yaptırdım.primolutla başlayıp progynexle bitecek bir tedavinin içindeyim.Allahım o ay bu ay olsun artık

Inşaallah.bendde ganadotropin diye bi iğneye başladım ne olur dua edin hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz

Inşaallah.bendde ganadotropin diye bi iğneye başladım ne olur dua edin hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz
Allah yardımcın olsun, tez zamanda anne olursun inşl. ben de haftaya iğne tedavisine başlayacağım, inş. en kısa zamanda oğluma sağlıklı bir kardeş gelir

canım yaaa nne güzellde anlattın tam benii tüm üzülenlerii tanımladın ahhhhhh ahhh hepimiz böyleyizz bnm halım daha kötü etrafımdakı herkes hamıle arkadaslarım teyzem kuzenimm ablammm komşularımm cok kötüyümm cok allahım sabır ver bize bizede bebişş verr ne olur allahımmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım okadar güzel tarif emişsin ki beni.Birilerini hamile görüp özenmek ,üzülmek hatta ilk zamanlarda kıskanmak ama artık asla yok.Hele birde insanın en yakının 2. çocuğu doğar doğmaz kucağına ilk almak.Gözyaşlarını içine akıtmak o kadar acı ki.Ben hastanede doğum sancısı çekenlere bile gidip,çocuğu olmıyanlara da dua etmelerini söyledim.Onların duası tutarmış.Bütün arkadaşlarım 2. çocuklarını doğuruyorlar ve benim kucağım hala boş.Çok üzülüyordum fakat artık o kadar değil allah ne derse o olur.İnşallah akkımızda ayırlısı olsun ve hepimiz burada hamilelik haberlerimiz paylaşalım inşallah.!

4 yıl önce tanıştığım arkadaşımın 5 yıldır çocuğu olmuyodu o benden 1 yıl önce evlenmiş eşimin arkadaşının karısı 1 ay korunup sonra hep hamile kalmak istemiş şimdi hamileymiş o kadar sevindim ki sırayla gidiyoruz ben hala güzel haber vereceğini umuyorum sakın pes etme inan dualarım seninle herşeyin zamanı var. allaha emanet ol güzel arkadaşımolumunekankayizsmile

amin rabbim sanada dua edicem arkadaşım kimin duasının tutacağı belli olmaz hepimiz birbirimize dua edelim. allah hayırlısını versin hepinize inşallah

seni cok iyi anliyorum bende kucuk yasta annemi kaybettim ve bebegim olmadigi 6 senelik surecte tum bu duygulari yasadim Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin cok zor ....Rabbim sanada versin tez zamanda insallah..

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza daha yeniyim anlıyacağınız.bende de kist olduğu için olmuyordu tedavi gördüm acil hamile kalmam söylendi ama daha tık yokRABBİM hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

nasılda güzel tercüme olmuşsun duygulara allah hepimize nasip etsin inş.:ecrin_bebek:

canım arkadaşım duaların için çok teşekkür ederim allah razı olsun.rabbime olan ümidim asla bitmez buyüzden asla da pes etmem..inş bi gün bizlerede nasip olur.elden geleni yapıyoruz takdir allahtan ..çok öptüm cnm

atusaprenses canım nerelerdesin.inş herşey yolundadır.kaç gündür yoksun doğumunada daha vardı sanırım,iyicene meraklandım ,hadi çık gel ya inş kötü bişi yoktur..

atusaprenses canım nerelerdesin.inş herşey yolundadır.kaç gündür yoksun doğumunada daha vardı sanırım,iyicene meraklandım ,hadi çık gel ya inş kötü bişi yoktur..

ben de merak ettim atusaprensesi. nermin, sen nasılsın arkadaşım?

nerminim sedasem çok kötüyüm kızlar eşim aileme taktı annemler herşeyi yaptı etti şimdi ne gelsinler ne gitsinler gibilerde laf ediyo 3 haftam kaldı anacıma üzülmesem allah canımı alsın diye dua edicem şimdi evde eşim yarın yazarım

Arkadaşım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü bir sürü insan burda inan bana bunları yaşıyor. Ben 3. Tüp bebek denememde şimdi hamileyim. Daha çok yeni, allahım sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip eder inşallah.
İnsanların yanında mutlu maskesi takıp dolaşmak, marketin kapısında gördüğün çingene kadına bile sırf bebeği kucağında diye imrenmek, "inşallah" ve "hayırlısı" kelimelerinden sıkılmak, hayal kırıklığına uğrama korkusu, eski fotoğraflarıma bakıp "nekadar mutlumuşum ozamanlar" diye düşünmek, hepsi hepsi yaşadığım şeyler.
Ama bak işte güzel şeyler de olabiliryor. Allah ol diyince oluyor işte. Tüp bebek tıptaki son gelişme dedilker hepsini denedim taze yumurta, donmuşlar. Tek embrio, 2 embrio. Olmayınca olmuyor. Çünkü zamanı gelmemiş oluyor.
Eşim ve ben test günü tüm hafta adet ağrısı çektiğim için çok umutsuzduk. ama bak "MUCİZELER BİZİM İÇİN" Allah bebek diye açılan ellerin hepsini boş bırakmasın. Kucaklarımızı doldursun. Moral çok önemli. Allahımın mucizeleri hepimiz için...

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende anne olmak, bebeğimi kollarıma alıp; sevmek, koklamak, öpmek istiyorum ama nedense olmuyor hamile kalamıyorum 4 aydır..inşallah yüce Rabbim bu dileğimizi gerçekleştirir.yüzümüz güler bebeklerimiz ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…