Allah yardımcın olsun, tez zamanda anne olursun inşl. ben de haftaya iğne tedavisine başlayacağım, inş. en kısa zamanda oğluma sağlıklı bir kardeş gelirInşaallah.bendde ganadotropin diye bi iğneye başladım ne olur dua edin hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz
bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım okadar güzel tarif emişsin ki beni.Birilerini hamile görüp özenmek ,üzülmek hatta ilk zamanlarda kıskanmak ama artık asla yok.Hele birde insanın en yakının 2. çocuğu doğar doğmaz kucağına ilk almak.Gözyaşlarını içine akıtmak o kadar acı ki.Ben hastanede doğum sancısı çekenlere bile gidip,çocuğu olmıyanlara da dua etmelerini söyledim.Onların duası tutarmış.Bütün arkadaşlarım 2. çocuklarını doğuruyorlar ve benim kucağım hala boş.Çok üzülüyordum fakat artık o kadar değil allah ne derse o olur.İnşallah akkımızda ayırlısı olsun ve hepimiz burada hamilelik haberlerimiz paylaşalım inşallah.!bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım arkadaşım allah sabır versin ,özrü değil sağlam bi tokatı hakediyolar,ne biçim insanlarmış ...sabır canım arkadaşım sabır napalım elden başka bişi gelmir.
15 gün evde yoktuk haliyle netede giremedim ,zaten pek de giresim gelmio.bazen kötü şeyler duyuyorum umutlarım azalıyo ,kendimi çok kötü hissediyorum malum bebişimiz olmuyo,napcaz bilmiom..seni merak ettim o yüzden girdim..allaha emanet ol cnm arkadaşım
Canım okadar güzel tarif emişsin ki beni.Birilerini hamile görüp özenmek ,üzülmek hatta ilk zamanlarda kıskanmak ama artık asla yok.Hele birde insanın en yakının 2. çocuğu doğar doğmaz kucağına ilk almak.Gözyaşlarını içine akıtmak o kadar acı ki.Ben hastanede doğum sancısı çekenlere bile gidip,çocuğu olmıyanlara da dua etmelerini söyledim.Onların duası tutarmış.Bütün arkadaşlarım 2. çocuklarını doğuruyorlar ve benim kucağım hala boş.Çok üzülüyordum fakat artık o kadar değil allah ne derse o olur.İnşallah akkımızda ayırlısı olsun ve hepimiz burada hamilelik haberlerimiz paylaşalım inşallah.!
seni cok iyi anliyorum bende kucuk yasta annemi kaybettim ve bebegim olmadigi 6 senelik surecte tum bu duygulari yasadim Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin cok zor ....Rabbim sanada versin tez zamanda insallah..bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
4 yıl önce tanıştığım arkadaşımın 5 yıldır çocuğu olmuyodu o benden 1 yıl önce evlenmiş eşimin arkadaşının karısı 1 ay korunup sonra hep hamile kalmak istemiş şimdi hamileymiş o kadar sevindim ki sırayla gidiyoruz ben hala güzel haber vereceğini umuyorum sakın pes etme inan dualarım seninle herşeyin zamanı var. allaha emanet ol güzel arkadaşımolumunekankayizsmile
atusaprenses canım nerelerdesin.inş herşey yolundadır.kaç gündür yoksun doğumunada daha vardı sanırım,iyicene meraklandım ,hadi çık gel ya inş kötü bişi yoktur..
atusaprenses canım nerelerdesin.inş herşey yolundadır.kaç gündür yoksun doğumunada daha vardı sanırım,iyicene meraklandım ,hadi çık gel ya inş kötü bişi yoktur..
ben de merak ettim atusaprensesi. nermin, sen nasılsın arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?