Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

cnm rabbim yardımcın olsun ,elimizden de bişi gelmiyo ki yardımcı olalım..inş doğumunu kolaylıkla atlatırsın inş...

cnm rabbim yardımcın olsun ,elimizden de bişi gelmiyo ki yardımcı olalım..inş doğumunu kolaylıkla atlatırsın inş...
ah ya, inşallah iyidir atusaprenses. doğum mu yaptı ki?
hamdolsun iyiyim cnm sen nasıl oldun ,iyisin inş...

biraz daha iyiceyim, iş sayesinde gündüz unutuyorum.yine saplantı yapıyorum bebek konusunu. kürtajdan sonra yine başladım takvim tutmalara filan. üstelik biliyorum ki kafamdan çıkartmadan hamile kalamıyorum.allah yardımcımız olsun.

Inşallaaaaaah amin . Isteyen herkeze versin banadaaaaaaaaaaaaa. Yeni geldim aranıza.

sablantı yapıyorum diye hiiç düşünme cnm ,aklına bile getirme öyle şeyleri...sablantı yapsanda yapmasanda olacağı varsa olur,hiç endişelenme.rabbim inş en kısa zamanda tekrardan verir,tabi sonrada bizlere...rabbim bizlere güç versin,sabır versin.(artık kalbim dayanmıyo bebek görmeye falan.)

nerminim sedasem yok daha doğurmadım. ama sancımı çekerken hep size bebek dilenicem allahtan allah biliyo ya tanımasamda kardeşim yerine koyuyorum sizi hele tv de tuğba büyüküstünü görünce a nermin diyorum :79: 22 kasımda dr doğum için çağırdı bakalım suni sancı vericekmiş eğer sancım olmazsa.
neyse bugüne kadar tüm yazdıklarım doğrudur. olurda doğum masasından kalkamazsam hakkınızı helal edin. derdimi okudunuz kafanızı şişirdim helal edin. doğumdan sonra 1 aya kadar girmezsem anlarsınız. ikinizide çok öptüm kardeşlerim benim

atusaprensesim,deli deli şeyler yazma. rabbimin izniyle sağlıcakla git, al kucağına yavrunu sağlıcakla da dön. biz de senin için dua ediyoruz hep.elimizden başka şey gelmiyor maalesef.inşirah suresini, meryem suresini oku. allah yardımcın olsun,bir avazda doğur yavru prensesi. öyle kötü şeyleri aklına getirme sakın.

amin arkadaşım. allah isteyen herkesin kucağını doldursun. sen de inşallah bebeğine tez vakitte kavuşasın.geçen gün yine terk edilmiş bir bebek vardı tv'de,camiye bırakmışlar gecenin ayazında.fırıncılar bulmuş.aklım almıyor.biz yanıyoruz bebek diye,millet bulup sokağa atıyor.bir haftalık nasıl güzel bir kız bebekti.

gercekten okuyunca tüglerim diken diken oldu cünkü aynisini bende yasadim 1 yil boyunca olmadi bi türlü hamile kalamadim heray sonunu beklerdim umutla olmuyo diye aglar kizardim kendime hep ama hic beklemedigim bi an hamile kaldim suan 8 haftalik hamileyim....sana bi önerim olacak . yalniz bi soru soracagim adetin düzensiz oluyorm?

Bende bir sene boyunca yanıp tutuştum, tanıdığım herkesin ilk 3 ayında oluyordu bende ise sürekli kist tekrarlıyordu, doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalıyordum, soranlara cevap vermekte zorlanıyordum, utanıyordum sanki bir şey varmış gibi ama Rabbim 1 sene sonunda yine kist var düşüncesiyle sancıyla gittiğim hastanede bana mutlu haberi almamı nasip etti çok şükür.

O yüzden sakın sakın isyan etmeyin, Rabbim ne zaman vereceğini bilir, o düşünceyle yatıp kalkarsanız olmuyor, stressiz olun, olursa olur diye akışına bırakın, Rabbim en doğru zaman ne zamansa ne zaman o bebeğin yiyecek ekmeği olursa o zaman nasip eder.

Hamilenin duası kabul olur derler, Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah.

ben de o öneriyi öğrenebilir miyim? pcos hastasıyım ve malum adetler herkes gibi 28 günde bir değil.

sedasem nerminim napıyosunuz bayramda kayınvalidemler bize kalmaya geliyo. 1 haftam kaldı topu topu allahım yüzüm hiç mi gülmiycek rabbim bıktım artık ya çok meraklılar ya torunlarına tövbe tövbe oh evde temizlendi şimdi çoluk çoçuk doluşucaklar bunlar böyle işte hazıra konsunlar pat diye

kızlar merhaba bende evlat acısıyla tutuşanlardanım tam 6yıl oldu içim acıyor artık dayanamıyorum psikolojim tamamen bozuldu benimle evlenenler 2.ye hamile off allahım herkesin derdine derman ol benimde.size kısaca yaşadıklarımı anlatayım 04.07.2004te evlendik ve ilk günden itibaren hiç korunmadık eşimde bende çok istiyordum çocuğumuzun olmasını ama 1yıl sonuç alamdık ve tabi doktor serüveni başladı ilk önce rahim ağzı yarısı ile başladım yara yakıldı daha sonra yumurta takibi 4aşılama yapıldı ve sonuç hep negatif her ay hüsran sonra tüp bebeğe kara verdik hiç düşünmeden herşey çok güzel gidiyordu ilk defa içimde bi umut bi neşe olmuştu zorlu bi sürecin ardından ikizlerime hamile kaldım sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım o kadar mutluydukki heran onları düşünüyordum ama biyandanda kaybetme korkusu sarmıştı içimi ve çok geçmeden 7.haftamda kaybettim melkelerimi dünya başıma yıkılmıştı on sadece bende ölmek istiyordum birde evde düşürdüm meleklerimi gözlümle görmüştüm onları aynı bi balık gibiydi yavrularım ikiside yanyana düşmtü artık ağlamak haykırmak faydasızdı yine zor gecen günlerin ardından yine yeni bi tedaviye başladık buseferde hamile kalmıştım ama çok ağrılarım vardı biliyordum bu düşücekti adım atmaya bile korkara olmuştum bigün aşırı sancı ve kanamayla hastanenin yolunu tuttuk emindim artık meleğim bırakıcaktı beni annem yanımdaydı oda caresiz benim gibi ağlıyordu sadece dünyam kararmıştı yine tam hastane kapısında beni sedyeye aldılar içimden bişey boşalıverdi tamm dedim gitti meleğim bi parça düşmüştü doktorum ultrasona aldı bide ne görelim meleğim orda kalp atışları devam ediyor inanamdım rüya gibiydi ama sancım hala çok fazlaydı doktorum eğer sancın kesilirse korkma kalp atışları çok güzel dedi bi bilaç verdi sancıkesici kahretsinki aramadığımız eczane kalmadı yok üretimden kalkmış yine aradık doktorumu yok bulamıyoruz dedik başka bi ilaç verdi neyseki onu bulduk vuruldum iğneyi sancım biraz hafiflemişti ...
biraz rahatlamıştım meleğimi görünce ve uyuya kalmışım gece aşırı bi tuvalet ihtiyacıyla uyandım bi kaltım kalkmamla meleğim düştü yine sabah olmadı o gece tam 8haftayı doldurmuştu bebeğim sonrasını tahmin eddersinizki ağlamak yakarmak ama hiçbişey geri getirmiyo sonra yapılan testlerde kanda pıhtılaşma çıktı bebğime kan gitmiyormuş meğerse test sonuçlarını alınca 3.denemeye karar verdik ama bu sefer en baştan olumsuz sonucu aldık neden olmadı anlamış değilim bu sefer kan sulandırıcıda kullanmıştım halbuki ama olmadı.. yine hayata koskoca bir sıfırla devam ediyorum rabbim bana kısmet etmicek herhalde hamile kalmayı dayanamıyorum artık eşim çok istiyor ona karşı kendimi suçlu hissediyorum ...
biliyorumki çoğumuzun hikayesi aynı ama artık çok bunalmıştım ve bunları birilerinle paylaşmak istedim en iyi beni iszler anlarsınız biraz uzun oldu ama inşallah sıkılmadan okursunuz derdimi biraz olsun hafifletirsiniz herdakika rabbime yalvarıyorum kimseyi evlatsız bırakmasın herkesin kucağını doldursun rabbim hepinizin yardımcısı olsun......

arkadaşlar hepinizi çok iyi anlıyorum ama herşeyin bir zamanı vardır sakın isyan etmeyin inşallah rabbim birgün sizin kuçaklarınızıda dolduracaktır teyzem tam 9 yıl yolunu gözledi yapmadı uygulama gitmediği doktor kalmadı yaptırdığı aşılamaların tüp bebeklerin haddi hesabı yok ama rabbim 9 yılın sonunda tam umudunu kestiği anda bebeğine kavuştu hiç bir zaman umudunuzu kesmeyin arkadaşlar herşeuin hayırlısı için sağlıklı hayırlı bir evlat için dua edin

canım gercekten durumuna cok üzüldüm inşallah bir an önce bebeğini kucagına alırsın
benım 7 haftalık bebeğim canlanmadı ve kürtaj oldum daha sonra 6 ay bekledıkten sonra tekrar hamıle kaldım ve 33 haftalık bebişimin kalbı durdu ve oda bu hayata bana veda etti şimdi ben tekrar hamıle kalmak istiyorum allahım hayırlısıyla tüm bebiş isteyenlere bir an önce bebişlerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsinnn hiç üzülme rabbbim hayırlısını versin herşeyde vardır bi hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…