nerminim sedasem çok kötüyüm kızlar eşim aileme taktı annemler herşeyi yaptı etti şimdi ne gelsinler ne gitsinler gibilerde laf ediyo 3 haftam kaldı anacıma üzülmesem allah canımı alsın diye dua edicem şimdi evde eşim yarın yazarım
ah ya, inşallah iyidir atusaprenses. doğum mu yaptı ki?cnm rabbim yardımcın olsun ,elimizden de bişi gelmiyo ki yardımcı olalım..inş doğumunu kolaylıkla atlatırsın inş...
hamdolsun iyiyim cnm sen nasıl oldun ,iyisin inş...
[sıze="2"]
[/sıze] bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ah ya, inşallah iyidir atusaprenses. doğum mu yaptı ki?
biraz daha iyiceyim, iş sayesinde gündüz unutuyorum.yine saplantı yapıyorum bebek konusunu. kürtajdan sonra yine başladım takvim tutmalara filan. üstelik biliyorum ki kafamdan çıkartmadan hamile kalamıyorum.allah yardımcımız olsun.
sablantı yapıyorum diye hiiç düşünme cnm ,aklına bile getirme öyle şeyleri...sablantı yapsanda yapmasanda olacağı varsa olur,hiç endişelenme.rabbim inş en kısa zamanda tekrardan verir,tabi sonrada bizlere...rabbim bizlere güç versin,sabır versin.(artık kalbim dayanmıyo bebek görmeye falan.)
bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gercekten okuyunca tüglerim diken diken oldu cünkü aynisini bende yasadim 1 yil boyunca olmadi bi türlü hamile kalamadim heray sonunu beklerdim umutla olmuyo diye aglar kizardim kendime hep ama hic beklemedigim bi an hamile kaldim suan 8 haftalik hamileyim....sana bi önerim olacak . yalniz bi soru soracagim adetin düzensiz oluyorm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?