Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için inanın burdan başka sizi kimse anlmıyor hepimizin için bebek ateşiyle yandığı için en iyi biz anlıyoruz birbirimizi

Kızlar ben 35 yaşında bir bayanım sol yumurtalığımda zıkkım bir çikolata kistim var ve gebe kalamıyorum eşim ve ben bebiş çok istiyoruz soğan kürleri, incir kürleri, ot, çöp, eşime keçiboynuzu yedirmeler, dualar, nleer neler yapmadımki hala gelmedi minik meleğim burdaki herkesi çok iyi anlıyorum benimde içim acıyor aklımdan çıkaramıyorum takıntı yaptım terar doktora gidecem

slm arkadaşım bende epeydir uğrayamadım.bayramdı,taşınmaydı anca gelebildim.aaaa canım benim doğum yapmış olmalısın.daha yeni anladım yazını...inş sağlıklı bir doğum olmuştur..rabbim hayırlı uğurlu etsin tüm acılarını unuttursun inş..çok öptm seni.allaha emanet ol cnm.

arkadaşım nasılsın ,hayat nasıl gidiyo,arkadaşımız doğum yapmış olması lazım anladığım kadarıyla..rabbim inş bizlerede nasip eder bu güzel duyguyu..

nerminim doğum yaptım. hep size dua ettim darısı en kısa zamanda başınıza inşallah site değişmiş 2 haftadır giremedim. yazmak istedim sizinle paylaşmak istediklerim vardı bir türlü paylaşamadım en sonunda doğurdum bebeğim 21 günlük oldu bile

herşeyin bir zamanı var herhaldeki arkadaşım .ben de aynı umutsuz duyguları taşıyorum önce 11 haftalık düşük yaptım iki ay sonra hamile kaldım ve 16 haftada yine düşük yapttım şimdi de hiç iyi duygularda değilim allah sabır versin bizlere ve dediğin gibi herdakika rabbime yalvarıyorum kimseyi evlatsız bırakmasın herkesin kucağını doldursun rabbim hepinizin yardımcısı olsun diye hayat çok zor

yanlız değilsin cnm. senn qibi birçok insan var bende 9,5 aydır bebişimi bekliorum ama hala annesine qelmedi. allah ne zmn uyqun qörür bilmiorum ama inş. en yakında zmnda bizlere bu tadı yaşattırır. bende senn qibiyim asla isyan etmiorum haşa. ama hamile olanları kucaqında çocukla dolaşanları qördükçe canım çok yanıo. heleki her görenin çocuk var mı yok diyince doktora gittinmi diye sormaları yok mu ahh ahhh. artk bebek sevmekten bile utanıorum. sanki karşımdaki bana acıomuş qibi qelio. ahh qaribim çocuqu olmuo başkalarının çocuquna sarılıo qibi düşüncelere kapılcaklar die artk düzqün çocuk bile sevemiorum . allahm nolur duy sesimizi. bize de hayırlı evlat nasip et. AMİNNNN.

merhaba kızlar ben de 2.5 yıldır evliyim ve çocuk sahibi olamıyorum çok bunaldım kimse beni anlamıyor.birde allahın belası bir eltim var kendisininde 3 yıl çocuğu olmadı şimdi çok tatlı bir oğlu var ama beni çok bunaltıyo devamlı laf dokunduruyo ne biliyim çocuğu olmadığı için boşananlardan bahsedip kasten canımı yakmaya uğraşıyo bıktım artık sırf eşim ailesine saygımdan birkere bile ters cevap vermedim ama yoruldum içime ata ata deliricem eşim amaliyat olacak duydu hemen aradı yok komşusu varmış aynı ameliyattan eşi olmuş gene çocukları olmamış zaten başıma ne gelse etrafında birileride aynısını yaşıyo mutlaka bir örneği var yani offfff offffff

tabiki allaha isyan değil bu elbet ona güwenip sığınacağız.Ama bu öyle zor bişeyki bazen kimseyi duymuyor insan ne dese de.Bebek sahibi olmak benim hayatta istediğim en çok şey we şimdi sahip olamamamk yıkıyor beni.Tedawi görüyorum büyük bi sorun yok dior dr. her ay ümitle bekliyorum ama o ana gelip te yine olmadığını görmek işte o yaşayabileceğin en büyük hayalkırıklığı.ümitlenmemk için tutuyorum kendimi ama o da çok zor.doktor stres yapma dior çewrendekiler de aynısını dior ama kimin ne dediği hiç önemli değil yaşayan anlıyor ancak.Şimdi dışrıya çıktığımda bile tek gördüğüm hamile we bebeği olan insanlar sanki sadece onlar war ya da ben tek onları görüyorum.yine de hayırlısı demek lazım rabbim isteyen herkese nasib etsin inşllh benim durumumda olan herkese de en kısa zamanda bebeklerini kucağına almayı nasib etsin inşallahh....

allah o eltine çocuğu verdiği gibi almasınıda bilir böyle lanet insanlardan nefret ediyorum sen işine bak arkadaşım boşver allahımdan dilerim kucağın boş kalmasın

allah o eltine çocuğu verdiği gibi almasınıda bilir böyle lanet insanlardan nefret ediyorum sen işine bak arkadaşım boşver allahımdan dilerim kucağın boş kalmasın

Bu yorumunuzu okuyunca dehşete düştüm! Anne olsanız böyle bir yorum yapmaya diliniz varmazdı diye düşünüyorum ama anne olup olmadığınızı bilmiyorum. Beddua resmen bu, asla dillendirmeyin böyle bir şeyi, ne kadar canınız yansa da... Çocuğun ne günahı var? Üstelik karşınızdaki ne denli densiz ve art niyetli olursa olsun, evlat acısını hak etmez. Allah düşmanıma bile vermesin. Siz de bu sözünüzün ağırlığını bir düşünün bence...

Şimdi önceki mesajınızda gördüm, doğum yapmışsınız, hayırlı olsun, sağlıkla büyütün yavrunuzu... Çiçeği burnunda bir anne olarak evlat sahibi olmak nasıl bir şey biliyorsunuz. Onun kaybı nasıl bir acıdır tahmin edebiliyorsunuz , düşüncesi bile sizi mahvediyor değil mi? Aklınıza bir an için gelmesi bile kalbinizi paramparça eder. Böyle bir acıyı ancak kendi öz evladına bilerek ciddi zarar veren biri hak edebilir, densizce aptalca laflar eden insanlar için böyle üstü kapalı da olsa bir temennide bulunmanız çok yanlış. Allah korusun o beddua dönüp dolaşıp sizi bulur. Demeyin öyle şeyler, "Allah verdiği gibi almasını da bilir" sözünün başka bir anlamı yok, anlamı belli.
Ben de öyle düşüncesiz insanlardan haz etmiyorum, evlat sahibi olmaya çalışan insanların hassasiyetlerini anlamıyorlar. Ama ne yazık ki, çocukları olamayan insanların da hepsi melek değil, ben yıllar önce öyle birini tanıdım ki, her bebeği olana kıskançlık ve fesatlıkla bakıyordu, gıptayla ve özlemle değil. Müthiş hırs yapmıştı, başkalarının çocuklarına sevgi duyamayacak kadar, her sözünden nefret ve hırs akıyordu, çok çirkindi o halleri... Sizce böyle biri anne olmayı hak eder mi? Velhasıl her yerde, her konumda her tür insan var. Allah hak eden herkese hayırlı evlatlar versin.

canım benim ben öyle demek istemedim benim demek istediğim hiç büyük konuşmamak lazım yoksa önce ana sınıfı öğretmeni olarak sonra anne olarak asla bir çocuğa beddua etmem. aman yanlış anlaşılma olmasın . benim demek istediğim kimse böbürlenmemeli bu canı allah verir allah alır ben şimdi çocuğum oldu diye hava atarsam , çocuğu olmayan insanları gücendirirsem aşağılarsam bi bedel ödetir allah korusun ya bidaha çocuğum olmaz belkide olan evladıma bişey olu.r yoksa burdan beni tanıyan arkadaşlar bilir asla canım benim yanlış anlattıysam özür dilerim.

canım benim ben öyle demek istemedim benim demek istediğim hiç büyük konuşmamak lazım yoksa önce ana sınıfı öğretmeni olarak sonra anne olarak asla bir çocuğa beddua etmem. aman yanlış anlaşılma olmasın . benim demek istediğim kimse böbürlenmemeli bu canı allah verir allah alır ben şimdi çocuğum oldu diye hava atarsam , çocuğu olmayan insanları gücendirirsem aşağılarsam bi bedel ödetir allah korusun ya bidaha çocuğum olmaz belkide olan evladıma bişey olu.r yoksa burdan beni tanıyan arkadaşlar bilir asla canım benim yanlış anlattıysam özür dilerim.

sizde haklısınız benim demek istediğim olay sır kapısı kalp gözü gibi programlarda kaldı eden bulur gibi.

mrb aranıza yeni katıldım nasıl nereye yazcm onu bile blmyrm acemiym bende acı çekyrm 3 senedir evlym çocuk için uğraşıyrzinşllh olur emeklerimiz boşa çıkmaz sizden gelenleri okuyrm bazen benm durrmda olanlr sonuç alanlr hamile kalanlrı okuyrm çok sevnyrm b kez daha umutlanıyrm evt benmde b bebeym olucak dyrm kendi kendime hayırlısı olsun ne dymki.

mrb bende araniza yeni katildim arkadaslar bende bebek hasretiyle yaniyorum bi kere dusuk yasadim ama yaklasik 1 seneyi askin cocugum olmuyor hemen hamile kalanlara sasiorum ve tabiki de seviniyorum ama benimde bi bebisim olsun cok istioyurm o duyguyu yasadim ama kisa surdu esim de cok uzuluo bu deruma o da bende hasret icindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…