bebek sahibi olabilmek...

Bunu "ALLAH de ötesini bırak" adlı kitapta okumuştum. Gerçekten Rabbimden umut kesilmez. Tıpın imkansız dediklerini çok gördük biz . Hiçbir şey imkansız değil. Lütfen dua edin.

Allah'tan ümit kesilmez canım. Nice insanlar var asla çocuğun olmaz denilip kendiliğinden bebek sahibi olan..
başka doktorlara da git. Allahım nasip etsin sana en tezinden hayırlısıyla.

Gözümden yaş getirdin arkadaşım hiç dusmuyor zaten de. Hiç isyan etmedim biliyorum bunda da bir hayır var ama. Yinede üzülüyor insan... Sağolasın

benimde olmuyor bebeğim yaşım 25 bende de erken menapoz durumu var yıllardır ilaç kullanıyorum 3 kez ameliyat oldum ameliyatlar yüzünden erken menapoz tehdidi var 1 tüp denemem var olmadı. doktorlar bana olmaz demedi hep moral verdiler. senin gittiklerin çok olumsuz konuşmuşlar bence.yine de tüp denemeye devam Allahtan ümit kesilmez seni en iyi ben anlayabilirim. senin sonuçların nasıl kaç? amh testi falan yaptırdın mı?

Canım rabbim sanada şifa versin inşallah. Bende prolaktın yuksekligi var. Evet doktorlarim hiç umut vermedi. Bir tanesinin cümlesi gece gündüz kulağımda çınlıyor. HERŞEY BEBEK DEĞİL GİT CİNSELLİĞİNİ YAŞA... Ve kendimden geçtiğim an... Allah büyük.

merhaba arkadaşım,öncelikle ümitsizliğe kapılmak yokk..
Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.bende tedaviler vs.....
Hersey normal benimde esiminde,olmayınca olmuyorr...
Vakti saati gelince bebeklerimiz gelecek insallahhhhh

İnşallah canım inşallah. Rabbim büyük.

Canım adet düzensizliği ile gittim doktora. İlaçlar testler derken sonuç erken menapoz;(

Allah inandirsin bir tanidigimizada erken menopoz diye teşhis konuldu .
Doktor daha çocuğun olmaz demiş .
2 yada 3 ay sonra hamile olduğunu öğrendi 4 aylik hamile simdi .
Dualarim seninle .

o doktor resmen saçmalamış yani. ben hastanede çalıştım prolaktin yüksekliğiyle erken menapoz ne alaka? erken menapoz teşhisi adetin 2. yada 3. günü bakılan FSH ya da E2 hormonun değerlendirilmesiyle alakalı ve benim dediğim AMH testi son dönemlerde daha net veren özel bir test sana bunlar bakıldı mı ve ayrıca yumurta takibiyle anlaşılır menapoz durumları yıllardır muayene olurum prolaktinle ne alaka anlamadım yani. bildiğim kadarıyla prolaktin yüksekliğinde hormanel bir bozuklukluk ve kişilerin göğüsünden süt falan gelir diye biliyorum istersen internettende araştırabilirsin. doktor öyle umutsuz konuşmuş. doktor değiştirmelisin inan doktordan doktora çok fark var

Allah inandirsin bir tanidigimizada erken menopoz diye teşhis konuldu .
Doktor daha çocuğun olmaz demiş .
2 yada 3 ay sonra hamile olduğunu öğrendi 4 aylik hamile simdi .
Dualarim seninle .

Canım Allah razı olsun sağol. Ne mutlu arkadaşına onun adına sevindim. Hayirlisi ile kucağına almak nasip olsun.

Evet doktorlarin dediği bu prolaktin yuksekligi. Kan testinden başladım kromozom testine kadar herşey yapıldı. Açıklama şu. Doğum itibarı ile belli yumurta sayısı olur. Her ay bir yumurta çatlar ve adet olunur. Sizin yumurtalarınız bitmis! Dolayisi ile adet göremezsiniz. İlaç kullandığimda evet oluyor fakat bunun sadece vücutaki kirli kanın atılmasında faydasi var. Hamilelik için ekstra faydasi yok. Sadece yoruldum artık. Hemde çok...

AMH testini bilmiyorum. Artık ne yapıyorlar takip edemiyorum. O nasıl bir test arkadaşım.

tamam da senin doktor yumurtaların bittiğini nasıl anlamış anlayamadım doğrusu ben erken menapoz durumunda olduğum halde ne prolaktin bakıldı ne de kromozom testi zaten kromozom testi genetik bi durum var mı ona bakılır. sen hiç umutsuzluğa kapılma yaz internete erken menapoz diye sende alakası olmadığını göreceksin. Allah Allah anlamadım doğrusu senin doktoru ya da bildiği bişey vardır bilememde kendimden biliyorum yani bende ilaçla adet oluyorum

AMH testini bilmiyorum. Artık ne yapıyorlar takip edemiyorum. O nasıl bir test arkadaşım.

AMH testi menapoz yaşını gösterir yumurtalıkların ne kadar tükenip tükenmediğini gösteriyor. dedim ya senin doktor bu testi istemeden nasıl erken menapozsun diyebiliyor anlayamdım

AMH testi menapoz yaşını gösterir yumurtalıkların ne kadar tükenip tükenmediğini gösteriyor. dedim ya senin doktor bu testi istemeden nasıl erken menapozsun diyebiliyor anlayamdım

Canım o testin adını tam bilmiyorum ama yumurta rezervine bakıldı ve kalmamis denildi zaten. Kromozom testinede ilk etapta birşey bulamadıkları ve için baktılar . Moda da birşey çıkmadı. Yani adetin 2. Günü 3.günü yapılması gereken tahlil vs yok. Çünkü adet olmuyorum. İlaç sonrası. Yapılan testler bu sonuçları verdi.

Canım adet düzensizliği ile gittim doktora. İlaçlar testler derken sonuç erken menapoz;(
Üzülmeyin herşeyin bir çaresi vardır bir yakınımda erken yaşta menapoza girmişti ve erken menapoz tedavisi görürken sürpriz bir şekilde hamile kaldı,bütün gittiği doktorlar hamile kalamayacağını söylemişlerdi,üstelik hamile olduğunu biraz geç öğrendi ve bir sürü ilaç kullanmıştı hatta o dönem doktorlar bebeğinin sakat olacağını söylemişlerdi fakat hiçbir sağlık problemi olmadan doğdu ve şu anda ilkokula gidiyor.

vardır o zaman doktorların bildiği bişeyler herkesin durumu farklı da olabilir tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun bol bol dua edelim. Rabbim ol diyince neden olmasın:) insan çok üzülüyor çok iyi anlıyorum seni benim bazen psikolojim bile bozuluyor ama ne yapalım bu da bizim sınavımız olsa gerek

Tebessüm ettim resmen. Sağolun. Ümit dünyası...

ay ne doktorlar var yaa...canım benim de yüksek prolaktin ve adet düzensizliği nedeniyle altı sene çocuğum olmadı ama şimdi kızım sekiz yaşında ikinci için uğraşıyoruz...canını hiç sıkma bizler aslında doktorlar için en kolay vakayız ilk gittiğim doktor bana da tüpbebek bile olmaz demişti sonrakinin verdiği iki liralık hapla hamile kaldım...Rabbim en hayırlısını nasip etsin sana canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…