Çok kişisel bir konu, ben de kendi payıma düşen taraftan, kdndi hislerimle yorum yapmak istiyorum. Bunları yazarken, bir yanımda eşim bir yanımda 30 günlük bebeğim, gece kahvemizi içtik, oğluş emdi uyudu yanımızda ve biz sohbet ediyoruz... Arada ondan ses geldikçe bakiyor ve her baktığımızda maşallah diyoruz... Gece uyanıyorum emzirmek için, uykuya düşkündüm normalde, öyle uykumu almadan uyansam başım falan ağrırdı, ama şimdi anneeemmmm diyerek uyanıyorum, ozlemiş oluyorum. Mis kokulum, oğlum, canım bebeğim, özüme öz oğlum diye seviyorum, ve her seferinde şükrediyorum varlığına... Eşimle sohbetlerken, iyi ki diyoruz... iyi ki oğlumuz var, iyi ki geldi ve her seferinde inşallah isteyen ve hayırlı olacak herkes için nasip etsin bebeği diyoruz, düşman bild böyle bir sevgiden mahrum kalmasın, bu bambaşka bir şeymiş... meğer biz şimdi olmuşuz diyoruz( çeşitli problemlerden çocuk sahibi olamayan arkadaşlarım ne olur farklı anlamasın bunu, mesele sadece hissediş) birbirimizi seviyoruz, eşime sevgim arttı( ya da farklı bir boyut kazandı) hala birbirimize özenliyiz, vakit ayirıyoruz ve aslında fazlası, çünkü yardımlaşıyoruz, paylaşuyoruz, daha gerçek daha içten... eğer hazır hissetmiyorsan zorlama, yaşamaniz gereken başka seyler varmış demek ki ama kendinle çelişme, kendine yalan söyleme, sadece korku diyerek sığınma, demem o ki bırak kendini, hislerini hissetmeye çalış... ve sadece hisler değil hayatınıza da bir bakın, uygun mu değil mi, yani o da hazır mı diye... çünkü bebek ilgi, zaman, bakım, maddi en azında zaruri harcamalar gerektiriyor... umarım hakkınızda hayırlısı olur ve isteyen herkes için duacıyım, evlerine cennet kokusu yayılsın.