o zaman eşin çok bencil....
sen istiyorsun o istemiyor....
eşin de çok küçük değilmiş canım...
şimdi hamile kalırsan 25 de çocugunu doğuracan...
eger gerçekten çok istiyorsan eşini ikna etmelisin...
herkesin borcu harcı var...
herkes eşin gibi düşünseydi o zaman hiç kimse çocuk yapmazdı...
şuna inan çocuk rızkıyla gelir rabbim onun rızkını verir...
benim eşimde çocukları hiç sevmezdi ama sonra fikri değişti şimdi benden daha çok istiyor çocuğumuz olmasını...
hoş tedavi olmama ragmen hamile kalamıyorum oda ayrı bi dert...
nasıl yani başı dik gezmek için?
bakın biz birlikte olabiliyoruz bu kanıtı demek için mi?
yada bakın karım vajinizmus değil demek için mi?
bakın biz kısır değiliz demek için mi?
bazen insanlardan nefret ediyorum..
minnick arkadaşımm benim durumumda kısmen seninkiyle benzeşiyorr...
2,5 senelik evliyim ben 23 eşim 31 yaşında
ev aldık ve şimdi onun borçlarını ödemeye çalışıyoruzz..
1 senemiz kaldı şükür ve borç bitimine yakın düşünüyoruz inş.. a.s :ecrin_bebek:
senin dediğin gibi benim eşimde bu konudan biraz uzak
evet istiyor, başka ailelerin bebeklerine özeniyor ama bebişimizle ilgili hiç konuşmuyor, hayal kurmuyor
bu da bana garip geliyorr
acaba hazırr mı değil diyorummm bende CADIARZU
bence biraz daha erteleyin evliliğinizin tadını çıkarın.. çocuk dünyaya gelincee bir ömür sizin.. başbaşa iki ikişilk hayatınızın süresi daha az zaten...
yaşınız 24 bence 5 sene erteleyebilirsiniz. çok daha iyi olur borcunuzu kolaylarsınız paranızı biriktirirsiniz. eşiniz soğuksa bu duruma sakın ola üzerine gitmeyin. gittikçe ters teper.
Ayyy valla birden eşimi gördüm sanki delikafadulden
Ne güzel sizin borcunuz bitmiş sayılır ve şanslısınki eşinin nezaman bebek düşündüğünü bile biliyorsun.En geç 1 sene içinde düşünüyor işte.
Ama ben eşimin düşüncesini bile bilmiyorum.Ne zaman istiyor.Ne düşünüyor.Paylaşmıyor benimle.
10 sene sonra kredi bitincemi yapacağız diyorum yok canım okadarda değil diyor.
Ne kadar peki diyorum.Birşey söyleyemiyor.
Tamam bunun planı olmaz ama insan en azından 2-3-5 sene birşey der yahuu.
Ben bazen düşünüyorum çocuk olunca hangi odayı bebek odası yapsam falan diye
Ona soruyorum fffff şimdi bunları konuşmanın zamanı değil diyip duruyor.
bu davranışlar bencil tipli kocaların davranışları.bendede var bitane.3 yıllık evliyiz.acayp çocuk sevgisi olan bir erkek.ama bizim evliliğimiz ilerledikçe eşim uzaklaşmaya başladı bu sevgiden.ilk aylarda ilk yıllarda hep aklında ve ağzındaydı istiyordun ben uzaktım konuşmuyordum istemiyordum.şimdi ben artık sıcak bakıyorum yaşım 28.ama o şimdi susuyor pek konuşmuyor.kendi kafasınca plan yapmış 2010 un mart-nisan ı gibi doğarsa ii olurmuş.senmi vereceksin bunun kararını dedim benle konuştunmu?yokk..
geçen ay korunurken yada korunduğumu sanırken hamile kalmışım.offff tepki yaptı konuştu çok üzdü beni.daha hazır değildim bana zaman ver die.ben sana 10 yılımı verdim dedim.ne zamanı.5 yıl sonra düşünmüyorduk sonuçta gene 4-5 ay sonra diye konuşuluyordu nolcak ha şimdi ha 5 ay sonra.2 gün küstük.çok kötüydüm.ve 3.gün sonunda düşük yaptım.dahada üzüldük ağladık ama giden gitti bi kere.hala daha kırgınım.
erkeklerin hazır olması bence kadınlardan daha önemli.kadınlar şöyle yada böyle hazır oluyor.bebeği içlerinde büyüttükleri için hem fiziksel kim kimyasal alışıyorlar.ama erkekler için bu asla böle değil.hiçbir erkek tamam ben çok istiyorum demez belki ama en azından kafasında tasarıları olsun.sakın hamile kalayım nasılsa kabul eder fikriylede hareket etme daha çok üzülürsün.herşey dozunda yerinde ve olması gerektiği gibi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?