arkadasım bizde ev alacaktık ve 10 yıl borç ödeyecektik 1 yıllık evliyim eşim daha
nişanlıyken birikim yapmadan ev almadan 3-4 yıl çocuk istemem dedi yasım 27 olmaz o kadar
beklemem deyince daha genç evlenseydin baskasıyla doğursaydın dedi çok üzüldüm
daha sonra arkaslarının çocuğu yeğeni oldu şimdi oda istiyor bende ilacı bıraktım nasip dedik
ilaç kullanıyorsan bırak kilo yaptı tansiyonumu yükseltti göğüslerim ağrıyo karnım ağrıyo depresyona soktu beni hep sinirliyim de ilaçtan kurtul ve başının çaresine sen bak de seni tatmin edeceğim mutlu edeceğim diye vücuduma hormon alıp sağlığımdan olamam bencillik yapma de cek restini sen korun niye hep ben de erkeklerinde tam korunacağı garanti değil zaten :)
Ayyy canım bende daha 1 aY öncesine kadar aynı dertten müzdariptim. Ama benim eşim çocuk olursa çocuğa kendimi kaptırıp eşime ilgisiz davranmamdan korktuğu için istemiyordu. Nitekim çocuk olsada ona ilgimin alakamın azalmayacağının farkına vardı. Ben bebek çok istediğim halde hiçbir zaman üstüne gitmedim. Hep bana şu vakitten sonra bekleyelim bu vakitten sonra dedi hep erteledi. Bende çok üzülüyordum acaba olursa bebeğimizi sevmezmi çocuk sevmiyo mu falan diye. Eminim üstelesem ters teperdi. Bende başka bir taktik uyguladım. Hep yeni bebeği olan arkadaşlarımıza birlikte gittim. Arkadaşlarımın bebeğini kucağına verdim. Herkese kucağına çok yakıştığını söleyin çok güzel duygu falşan deyin diye tembihledim. :)) Şansıma bu aralar onunda benimde arkadaşlarımızın çoğu arayla doğum yaptılar. En son ziyarete gittiğimizden dönüşte bana artık aramıza bir bebiş katılsın çok istiyorum dedi şok oldum :)) Şimdi geçen aydan beridir istiyoruz inşallah. Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkeze yaşatsın.
Son kez birşey söylemek istiyorum tatlım asla gizli gizli gebe kalma çabaları içine girme. Eşinin ağzından istiyorum kelimesi çıkana kadar sakınn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?