Ben eşinize hak veriyorum, daha yaşınız da normal.. Yani çok geç kalınmış gibi bir durum yok. Biz eşimle 5 yılık beraberliğin ardından 1,5 yıldır da evliyiz... Daha beraberken bebek ismi konuşuyorduk, evlendiğimizde daha erken biraz keyfini çıkaralım evliliğimizin dedik, bu sene için düünüyorduk ama krizden dolayı erteledik. Ben işten çıkarıldım 2 aydır işsizim, sadece eşimin maaşıyla olmuyor, sonuçta eşim de ben de iyi kazanıyorduk ve ona göre bir hayat standardımız vardı, açıkçası lüks yaşıyorduk, şimdi benim maaş kesilince sudan çıkmış balığa döndük....
Eşimin maaşı normalde 2 çocuklu bir aileyi bile çok rahat geçindirir ama şuan biz ikimiz zorlanıyoruz yettirmede, standartlarımızı düşürdük, bir de bebek düşünemeyiz bu durumda....
Bebek rızkıyla gelir lafına da katılmıyorum kusura bakmayın, ne oluyo bebek doğunca brçlar bitiyo, faturalar gelmiyo mu? yada maaş 2ye mi katlanıyor. Yok böyle bişey....
Eşiniz kendni hazır hissetmiyorsa hissetmiyordur...
Bence siz bu kanuya çok odaklanmışsınız ve başka bşey düşünmüyorsunuz.. Kendinize başka konular başka amaçlar bulun.... Bu konuyu 1-2 sene erteleyin...
Buarada ben 30 eşim 35 yaşında, biz acele etmiyoruz... Ben jinekoloğumla görüşüp testler yaptırdım, bugün korunmayı bırakın hemen hamile kalabilirsin hiç sorun yk dedi. O yüzden rahatız...
Bence sende bir doktora görün, eğer bir sorun yoksa sıkıntı yapma, ama hamile kalman zorsa zaten testlerde çıkıyor o zaman biraz daha acele edebilirsiniz....