senin eşinin mantığıyla giderse 10 sene daha çocuğu ertelemek gerekiyor kredi borcundan dolayı...
acaba babalıga kendini hazır hissetmiyo olabilirmi eşin...?
eşin kaç yaşında?
herşey zamanında güzel...
bebeği olan arkadaşlarınızın evine gidin,göreceksin ki o bebekleri görünce babalık duyguları kabaracaktır ve fikri değişecektir...
yazını okurken içim bi garip oludu ben böle bi özlem duymadan bebeğimi dünyaya getirdim
yani istmedim diil ama ben 1 2 sene bekleyelim diyodum ama eşim iki ayı zor bekledi ağladı falan ben de olsun bari dedim
o istekli adam,hamileyken beni okadar yıprattıki sana şu kadrını söliyim aşerdiğim herşeyi burnumdan getirdi çoğunu almadı aldıklarınında parsını başıma kaktı ki bu bebek isteyen adamdıyani hala gecelri kızm ağlasa çileden çıkıyo sustur şunu falan dio
benim eşim hazır olmadığı halde etrafta başı dik gezmek için istedi bu bebeği ben bunu sonrdan anladım ama geç olmuştu
sen şanslısınki eşin bu sorumluluğun ağır olduğunu biliyo ve seni kırmadan borçları bahane ediyo
bence biraz daha sabret bu günlerinizi tadını çıkarın
onu bu yüzden sakın suçlama cidden bebek sahibi olmak büyük sorumluluk istiyo umarım eşinde kendini hazır hissettiğinde çok güzel bi bebişiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?